💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 68 201
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 110
Мисля че жътварите ще номинират Джери или Любо, защото
Скрит текст:
битката между Влади и Чудомир от началното промо ми прилича на битка за предимство, а Джери и Любо са единствените жътвари които биха избрали Влади за помощник.

# 1 111
  • София
Въобще не вярвам, че някой ще номинира Любо, докато е ранен, ако продължи дълго, да, но на втория ден - не.

# 1 112
Скрит текст:
А, преди това Симона пита - "Хора, имате ли нещо бяло за пране"
Тюх... язък, че нямат обувки за лъскане... Stuck Out Tongue Winking Eye
Я по -добре да попита някоя –"Хора имате ли нещо ,ризка туй-онуй за гладене?"
Или - Някой има ли гащи за препиране 🤣
Ами какво да прави женицата, като с друго не може.
В това отношение много ме кефи Катя, може да е всякаква, но няма да се подлага на никой.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 18:59 от Lemy

# 1 113
  • София
Нормално Йоанна смята, че нейният подход е по-подходящ в игра като тази, и осъзнава,че действията на Катя ще афектират и върху нея, т.к. останалите не ги виждат като индивидуални участници вече, въпреки че са такива. То имам чувството, че за да се разбираш с Катя, трябва само да слушаш и да се съгласяваш, но и Йоана е с характер и няма как да стане, а и не трябва. Все пак 100к е залогът и няма къде тепърва да го играе смирената сестра. Скоро и Катя ще е на пангара според мен. Силата са й пъзелите пъзелите, но вече е заменима със сестра й и Милен в отбора. Но пък може и да не е поради липсата на жени в племето.

Така е, Йоанна си играе играта и вижда Катя като интегрална част от тази игра, която в момента обаче й разваля стратегията, вместо да играе в нейния отбор. Катя обаче е аутсайдера и с това си поведения Йоанна я кара да се чувства отхвърлена и от собствената си сестра. Катя е незряла и няма капацитета да реагира отвъд "ще си правя каквото си искам", но имаше момент в който ми се струваше, че Йоанна има доста по-голям капацитет да анализира хората и да се възползва от слабостите им. Явно сестра й наистина й влияе зле, защото всъщност заради нея позицията й в играта става все по-лоша. Ако не бяха заедно вероятно щеше да се справи доста по-добре (което си е нейна "заслуга" де, не на Катя).

# 1 114
40 минути е била битката между Ваня и Йо? Хора, това е нещо изумително.
Трябва да е основния акцент не само за седцмицата ами и един от основните за ф....................
Според мен някоя институция трябва да се самосезира!
Мисля че тази 40 минутна битка е била със сериозна опасност за здравето.
Както и една от миналите игри между Милен и Николай, когато ги товариха като магарета, опасността тук особено за по хилавия Николай.

Ама то това важи за всяка 2-ра битка в това предаване. Аз просто им се чудя понякога на участниците в какви екстремности се впускат... пари, пари, ама като се осакатиш голяма файда, че ги имаш ( ако въобще стигнеш до тях). За мен най-скандалната битка е тази, на която се хвърляха в/у някаква стена, като от продукцията ми ти сложили 3 мизерни възглавници отдолу, а те скачат с мокри крака от 3 метра стена. Като нищо си удряш врата и си чао.

# 1 115
Тя хубаво е била 40 мин. ама ние какво видяхме от нея? Според мен нямаше да е зле да качват в интернет неизрязани по-интересни битки, които са прекалено дълги за ефир.

# 1 116
Тя хубаво е била 40 мин. ама ние какво видяхме от нея? Според мен нямаше да е зле да качват в интернет неизрязани по-интересни битки, които са прекалено дълги за ефир.

Ваня предимно лежа, запъва се и гъзурчи на платформата. То с лежане може и над 1 час да изкараш в тази битка.  При мъжете бързо приключваха битките, щото по-слабите ги бутаха и си падаха във водата. То и Контражура можеше да залепи като ваденка на платформата и да го бутат половин час.

Йоанна и тя падаше на земята, но се стремеше да се изправи възможно най-бързо, но Ваня - не, легна, запъна се и нейната победа хич не ми хвалете.

# 1 117
Много  се извинявам,  може би сте писали по въпроса (аз не успях да изчета всичко) , но как стана ясно , че битката е продължила 40 мин.?
Може ли , моля , кратко инфо за това,

# 1 118
40 минути е била битката между Ваня и Йо? Хора, това е нещо изумително.
Трябва да е основния акцент не само за седцмицата ами и един от основните за ф....................
Както и една от миналите игри между Милен и Николай, когато ги товариха като магарета, опасността тук особено за по хилавия Николай.
Кого и за какво точно ще сезират?Че две момичета са се записали по собствено желание за участи в предаване със спортни игри и им се е наложило да играят 40 минути?вие сериозно ли?Някои тенис мачове продължават над 5 часа,  трябва ли пак да сезират някого.А други пък даже и се боксират,  и никой никого не сезира;) Срамота;)

# 1 119
  • Испания
Много  се извинявам,  може би сте писали по въпроса (аз не успях да изчета всичко) , но как стана ясно , че битката е продължила 40 мин.?
Може ли , моля , кратко инфо за това,

Скрит текст:
Екатерина

Ваня

vanessaseemore

Видяхте 5 минути от тази битка, а всъщност двубоят между мен и Йоанна продължи повече от 40 минути... И двете с нея сме горе долу в една категория, еднакво нетехнични, но и еднакво мотивирани - нямаше как да бъде лесно... След тази битка, обаче, у мен остана приятното чувство за една спортсменска и честна игра. С Йоанна непрекъснато се питахме една друга дали сме добре, някоя има ли нужда от почивка или дори от лекарска помощ, защото щитовете бяха толкова тежки и хлъзгави, че постоянно се отплесваха и неволно се удряхме. Изцедихме всяка капчица сила, въздух и воля, които бяха останали у нас, за да продължим този сблъсък до края.
Благодаря ти за страхотната игра, @yoanna.lazarova!

# 1 120
Аз си обсъждах с приятели снощния епизод( отново проспан за мен) и те са на мнение, че Йоанна е играла много отдадено и се е раздала. Даже смятат, че е изненадала продуцентите с победата си Simple Smile  
Нещо което не можаха да кажат за Тошо, той пак се е  объркал, че е на биаческа акция. Селтакът си е селтак.

# 1 121
  • Испания

Предишните карикатури бяха по-хубави.

# 1 122
  • Варна
40 минути е била битката между Ваня и Йо? Хора.............
Кого и за какво точно ще сезират?Че две момичета са се записали по собствено желание за участи в предаване със спортни игри и им се е наложило да играят 40 минути?вие сериозно ли?Някои тенис мачове продължават над 5 часа,  трябва ли пак да сезират някого.А други пък даже и се боксират,  и никой никого не сезира;) Срамота;)
Да, сериозно!
Тези, които играят тенис и бокс са професионални спортисти, дългогодишни спортове с правила и наблюдатели. Каква история има "спорта" борба с щитове между жени на платформа във вода!?
На въпроса кого и за какво,..... не момичетата, а организаторите на предаването.

Само не ми става ясно каква база за сравнение има между тенис и борба с щитове във вода и товарене на един хилав мъж с тежести!? Как точно ще си навреди човек чак толкова, при игра на тенис, в професионален мач!?

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 20:45 от Danny_Jo

# 1 123
Как точно ще си навреди човек чак толкова, при игра на тенис, в професионялен мач!?
Глезен,коляно,рамо са много чести контузии в професионалния тенис.
Като изключим екстремните спортове за мен най-голямо натоварване като атлети има при тенисистите, след това в персоналната ми класация се нареждат плувците в спринтовите дистанции, след това десетобойците, триатлон и пилотите от Формула едно.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 20:56 от Bengun

# 1 124
С голямо закъснение да кажа за снощи, че играта изобщо не ми хареса,но двубоите на Вайс и на Влади бяха истинско удоволствие да се гледат. Останалите ни показаха кеч Grinning

Катя и Йоанна са ми много неприятни заедно, но не мога да кажа коя ме дразни повече, и двете се бият за сърцето ми Joy

Общи условия

Активация на акаунт