💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 089
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Точно от там я познавам и колкото и невероятно да ви се струва, Катя е страхотен инструктор. Пак казвам - нищо общо с изрязаните кадри от предаването.

Е, то явно бая рязане е падало, защото ние от нея виждаме 95% скандали и тръшкания...

# 1 576
Само загадката кой от двамата играчи тази вечер е по-голямото куку остана Simple Smile

Иначе новата битка за територия ще е интересна - плуване,ловкост,сила .. нищо общо с пародията от миналата седмица. Очаквам Чудомир да се представи много силно при държането на коша, но продължавам да съм за Жътварите.

# 1 577
В кое студио работи Катя?

Доста изкривена стойка има за човек, практикуващ йога.

# 1 578
Алекс отстрани Мира на пъзел, сега той изгуби заради такъв. Радвам се, че отпадна.

Следващата седмица дано Рибарите да стигнат в резиденцията и да гледаме скубане на коси край реката.

# 1 579
Аз имам съвсем различна представа за неграмотност между другото. Много издребнявате. Всеки греши, не сме професори. 1 2 правописни или граматични грешки не правят някого неграмотен.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 23:16 от cherrypie20

# 1 580
Тя не сигнализира, че е готова. Иначе вярно беше ги наредила по-рано.

Най-добре щеше да е да обявят, че са равни и да ги изгонят и двамата.
В кой момент някой, изреждайки поредността на играта, каза, че трябва "да сигнализира" този, който нареди пъзела!? Това се случва във Фермата с бутона, а в ИВ със знамето!

"Равни", ама друг път! Особено с преписването от психото!

А как ще разбереш, кога някой е готов ? Той може да е готов и реално да не знае.
И май си проспал, във всички игри или развяваш знамето или извикваш готов съм.
Отделно тия кадри, които ни показаха бяха много съмнителни. Дори не и завъртяха кулата да видим картинките ...

# 1 581
  • София
Имам чувството,че някой се е регистрирал във форума нарочно за предаването.
Няма да се учудя , ако е вътрешен човек и"трупа опит"за следващия сезон.Между другото се дразни на нашите "виждания"дето стопяват пъненето му по оперативките за сегашния.
 Ами явно не сте "излъчили" "готовото" на Катя.
И да , наистина  почна да става "гнусно"- и при рибарите, и при жътварите.
Няколко са! Wink

# 1 582
  • IT
Сетих си сега за Ванчето, която за първи път май се пльосна да се пече по сиси.
Защо е толкова плоска???? Има толкова други начини да направи човек коалиция.И при нея има разни липси, като се започне от постоянното и седене на високо, начело на масата, приклепване с почти изпадалите и мигли...

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 23:14 от allexa.7

# 1 583
  • София
Точно пък Ивана да говори за морал, моля ви се. Според мен я е яд, че не се е сетила първа... Grinning

# 1 584
  • Испания
Аз имам съвсем различна представа за неграмотност междудругото. Много издребнявате. Всеки греши, не сме професори. 1 2 правописни или граматични грешки не правят някого неграмотен.

Това е явно. Но нека и аз да имам правото да определям кой е неграмотен и кой - не. Обсъждам участник във формата, което е и предназначението на темата.

# 1 585
Аз съм по-скоро за Жътварите като племе, но на Рибарите им е време да отидат в резиденцията и малко да живнат.
Днес, докато слушаха подсмърчанията на Йоана, ми се видяха омаломощени.

# 1 586
Само загадката кой от двамата играчи тази вечер е по-голямото куку остана Simple Smile

И тук са на фото финиш.

# 1 587
  • София
Тя не сигнализира, че е готова. Иначе вярно беше ги наредила по-рано.
Най-добре щеше да е да обявят, че са равни и да ги изгонят и двамата.
В кой момент някой, изреждайки поредността на играта, каза, че трябва "да сигнализира" този, който нареди пъзела!? Това се случва във Фермата с бутона, а в ИВ със знамето!

"Равни", ама друг път! Особено с преписването от психото!

А как по дяволите ще разбереш, кога някой е готов ? Той може да е готов и реално да не знае.
И май си проспал, във всички игри или развяваш знамето или извикваш готов съм.
Отделно тия кадри, които ни показаха бяха много съмнителни. Дори не и завъртяха кулата да видим картинките ...
Прав си, дори по ангелите, но това се казва при разбора на играта, както всеки път го казват за знамето. И е пропуск на водещи, екип или който представя играта, а не на състезателите.

# 1 588
  • София
Хубаво и е някои рибари да видят резиденцията. Макар че то останаха само трима, оригинални двама. Иначе номинационните битки на този етап от играта са много по-важни вече.

# 1 589
Искам гифче с хълцащата Йоана. Мисля, че мога да му намеря безброй приложения.

Общи условия

Активация на акаунт