💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 9 /25.10. - 01.11.2020/

• 67 178
  • 1 750
  •   1
Отговори
# 1 665
Катя поне малко да се беше забързала, то излезе накрая, че е искала да си тръгне, но видите ли Алекс е толкова тъп, че 2 часа един пъзел не може да нареди.

Ивана изглежда много топчеста, даже и гушка има.

https://www.youtube.com/watch?v=DnaapnaOoco&t=426s

# 1 666
  • София
За мен вчера нямаше никакво значение кой ще отпадне.По тази причина разни неща ми направиха впечатление.
Най-вече монтажът.Докато Катето дефилираше,постоянно ни даваха лабиринта на Алекс.Когато тя го настигна,тук може да имам също съмнения,то имаше съвсем малко кадри с нея.Тъй като ми бяха изцяло безинтересни,не тръгнах да връщам,разчитах на други наблюдателни зрители.Оказа се наистина ,че на вътрешния кръг,преди финалния отворът на Алекс е по средата,а на Катя -в ъгъл-факт!Нещо дребно и незабележимо,но си е опит за манипулация.Едно е топчето да прелети през дупка в ъгъл,друго е да трябва да бъде заобиколено на права линия.После толкова време снимано,а точно на една кула с 10 кубчета почти нищо незаснето,пак от страна на Катето.Дори финалът е показан с две камери,а не в общ план.
Живи и здрави.По-добре,че Катя се върна,защото трябваше да гледам неистов рев и драми,пък сега ще гледам само драми.

# 1 667
Освен ако не гледаме лайв(макар че и там винаги има как да извъртиш нещата, в която полза искаш), няма как да си сигурен в нищо.
Реално участниците имат много здрави договори и ако си отворят устата ще плащат много солени неустойки.
На тия участници също така им се плаща престоя вътре, така че трудно да имат претенции за каквото и да е. Реално са отишли да участват в 1 шоу.
Познат от 1 сезон ми каза, че като са се записвали, са им казали, че 90% всичко си зависи от тях и 10% е от шоуто, ама реално каза, че нещата изобщо не са стояли така. Каза, че изключително много и важни неща не са излъчени и могат да си въртят нещата както искат.
Както всички знаят последната битка е била преснемана многократно. Всичко е било готово и след някакъв период са викали участници да преснемат битката, понеже им е харесало как се е получило. И това не е било само с 1-2 битки.
Знам и че участник от сезон 1 ги съди, като той си мисли, че на 100% ще спечели делото, ама дали реално ще стане така, ще видим.
Като всичко приключи ще кажа кой е. :Д

П.П. Забравих да спомена нещо за храната. В сезон 1 в началото са се опитали тия, които бяха до морето(уж без храна) да ги държат на плодове, зеленчуци и някаква идиотска диета, имали са храна, но уж е била ограничена.
Така ми казаха поне. На масово хора обаче им е ставало лошо, че и припадания е имало и всичко с тия опити е приключило, но по сценарии "уж" са били гладни, защото това е 1 от точките на играта.
Затова и се смея така, като някой се изцепи, че рибарите от толкова време били гладни.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 15:28 от lordhera

# 1 668
  • SF
lordhera, питаш дали може да си пишеш мнението - може! Позволявам. Днес съм на кеф.
И наистина нищо не пречи да направят различни конструкциите в нито една от игрите, аз само те допълвам и давам идеи, ако тези, които поставят игрите, случайно четат тук: могат да намажат гредата с нещо хлъзгаво на единия и с нещо за по-добро сцепление на другия. Могат да я направят нестабилна, гъбките, по които стъпват клатещи се. На гредите, по които хвърляха топките си Николай и Йоана, могат да сложат велкро за залепване на единия и заоблен профил на гредата на другия... Да намокрят топките на единия, за да тежат... Могат да намажат подметките на единия участник с олио. Ако плуват, водолази отдолу да ги спират, да им пречат... Могат да ги хранят с развалена храна, за да им е кофти на коремите. Други гадости всякакви...
А смисълът от това е?

# 1 669
lordhera, сериозно ли пъзел от 9-10 части с картинки от едната страна, се брои за не особено лесен и е странно, че Катя го нареди бързо?
За мен единственото странно е, че масово се затрудняват на такива елементарни кубчета. Досега само броениците ми се видяха една идея по-трудни.

# 1 670
Мнението ми не беше конкретно за този пъзел, а като цяло за пъзелите, че е най-лесно да се манипулират.
Някой са елементарни, аз дори не мога да ги нарека и пъзели.
Но отново стигаме до момента, че 1 е в играта и съвсем друго е пред телевизора.
Страшно много хора пред клавиатурата са царе на всичко, а като дойде момента да покажат и качествата са им 0.
Това съм го виждал със собствените си очи и то за супер елементарни неща.

# 1 671
За вчерашната елиминационна битка или хубаво или нищо - значи нищо. Беше си точно # кукубитка, изиграна по куку начин.

От понеделник добавям още две индивидуални класации в статистиката. Първата е точково класиране на играчите в индивидуалните битки, а втората е класиране по броя на получените негативни гласове на съветите.

Ето методологията ми за оценяване с точки на играчите.
Победа в БИТКА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА КАПИТАН и БИТКА ЗА СПАСЯВАНЕ ОТ ЕЛИМИНАЦИОНЕН ДУЕЛ - 3 точки ( защото победата се печели срещу трима или повече играчи )
Второ място в БИТКА ЗА СПАСЯВАНЕ ОТ ЕЛИМИНАЦИОНЕН ДУЕЛ - 2 точки ( защото играча е победил участниците в дуела за елиминация )
Победа в ЕЛИМИНАЦИОНЕН ДУЕЛ - 3 точки ( 2+1 за психологическата важност на битката )
победа в БИТКА НА КАПИТАНИТЕ - 2 точки
Победа в БИТКА НА СЪЮЗНИЦИТЕ - 1 точка

# 1 672
  • Испания
Скрит текст:
Много мъчно за гледане, едва го докарах до средата. Освен, че речникът й е супер беден, руският акцент й е направо умопомрачителен. Наистина ми е супер чудно как добиваш такъв акцент за толкова кратно време?! Фалшива отвсякъде.

Смях в залата. Храбрата ми тя!

Е, добре де, но, все пак, защо Катя така се влачеше по трасето и поне не се постара да запомня правилно плочките? Нали ѝ беше много важно да остане? По какво си пролича? Освен, ако не знае, че победата ѝ е в кърпа вързана и просто се гаври с Алекс, или с продукцията, или с драгия зрител. Много, ама много странно беше това поведение.
И на фона на цялото мляскане, натискане и лигавене от двете сестри, от които едната изглежда и доста нечистоплътна и с лиша зъбна хигиена, и от което, на мен лично, ми се повдига, Онова изцепва, че раздялата със сестра ѝ е все едно да се раздели с гадже!! WTF!!??

Не е странно. Ти си отговорила на въпроса.

А от мляскането и на мен ми се повдига. Изобщо от тях двете: едната и физически нечистоплътна, а другата - душевно.

Знам и че участник от сезон 1 ги съди, като той си мисли, че на 100% ще спечели делото, ама дали реално ще стане така, ще видим.
Като всичко приключи ще кажа кой е. :Д

Юлиян жестоко се заблуждава, ако си мисли, че ще осъди Тупарев.

# 1 673
  • SF
Ама за какво го съди?

# 1 674
  • София
Bengun-Да,но малко не съм съгласна с трите точки за определяне на капитан,аз бих сложила 2,защото знаеш колко несериозно беше.

# 1 675
Катя каза, че се движи бавно по гредата и пада, защото е с маратонки - когато била боса я минавала бързо - е забранено ли беше да се събуе по време на играта?

# 1 676
Bengun-Да,но малко не съм съгласна с трите точки за определяне на капитан,аз бих сложила 2,защото знаеш колко несериозно беше.
Двукомпонентна игра, срещу седем човека:) Както и да се погледне, са си три точки Simple Smile Но и аз мислех по същия този въпрос - 2 или 3 точки, но Игрите през първата седмица се завъртяха около избраните капитани. Елена даже стана жертва на един от победителите в тази игра. Така че намирам за добро решение да са три точките.
Също така смятам да точкувам с 3т всички индивидуални битка във финалната осмица.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 16:48 от Bengun

# 1 677
  • SF
Тя не си даваше зор и извън гредата. Ако беше отборна битката, щях да помисля, че го прави нарочно, за да дразни другите или да ги провокира. Преди да започне да играе с топчето, се протягаше, разтегляше. Ако битката беше отборна, такова поведение  щеше да има някакво обяснение. А сега остана загадка и буди недоумение.

Дори и да са й нагласили победата, предполагам, че е била инструктирана да се прави, че не знае, а не да го демонстрира на зрителите. Така че този сценарий аз го изключвам.
Ако Катя беше бързала и внимавала, щеше да бие Александър с много. Нямаше да се налага да й устройват театър за победата.
Ако от продукцията искаха Катя задължително да победи, можеха да им сложат една игра с гребане като основен елемент. Хем щеше да е по-смешно и за зрителите, вместо да слушаме псувни.
За определяне на предимството Ники и Йоанна можеше да редят въпросната кула или доминото, а не двуметров и кинта и 50 да мятат топки на греда.
Продукцията може да осигури предимство на всеки, който смята, че е полезен от телевизионна гледна точка да продължи по-напред по хиляди други начини, без ние да се усетим.
Във формата на предаването не е заложено да ни се показва график на предстоящите игри в първия ден на предаването до последния. Дори и с най-силния мъжага да излезе, слага се една игра с гребане и го е отвяла поне на този елемент. Ако следващият е пъзел, само Милен би се чувствал равностоен, но той пък ще е изостанал чувствително на гребането. Ето така се дава преднина, а не с дупка на дъската, пробита на ъгъл или на права линия. Където и да пробият дупката, пак няма да гарантират, че единият участник ще я премине лесно, а другият трудно.
Ако уловката е в дъските и дупките, нямаше да има кадър, който да покаже в прав текст измамата. Можеха да ни ги снимат отдалече как ги клатят, дори в гръб да ни показват участниците, и нищо да не се види от дъска и дупки.
И не трябва да си много умен, за да се сетиш. Един оператор с моя капацитет и издайническият кадър, няма да го има.

Затова ми се струва, че твъде много се забавлявате с търсене на теле под вола. Което пък не е лошо. Тупарев най-малкото е предполагал, че тези грешки и неточности, ще му носят допълнителен зрителски интерес. Честито, Тупарев!

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 01:57 от Esmee

# 1 678
И аз да питам - защо някой от първи сезон ще съди Тупарев?

# 1 679
  • Испания
Тъкмо да се засмея на нещо, публикувано от Вайс...

...и той вземе, та се ...... на метеното.

В стори Юлиян е избълвал един куп п..ия по адрес на Александър, а последният му отговаря също в стори любезно.

Общи условия

Активация на акаунт