Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 636
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 005
Ако им излъчат сцената с Мария и Поли преди избора на втори дуалист, то си е чиста принуда вече Поли да избере Мария вместо Ваня. Отсега мрънкат помежду си, както правеха с Асен, а след намеса с видео ще натиснат Поли от всички страни как да играе.
Подигравките с Поли нямат край наистина.

Да бяха верни, аз се чудех до последно как противен Роман, че и Дидо са на финал, а Нури не. Като цяло оставиха доста горчив вкус с Фермата 4.

Тогава покрай гласуването на отпадналите имаше много грозни сцени. И аз, която уж бях вътре, останах вцепенена от схемите и то не само вътре.

Но сега за този сезон - към момента мога само да твърдя, че Боби вероятно е финалист. Не получава толкова много внимание, няма грандиозни издънки.

# 1 006
  • при късмета
Благодаря!
Аз изобщо не харесвах Нури, радвам се, че не спечели.

# 1 007
  • Вестерос
Ако им излъчат сцената с Мария и Поли преди избора на втори дуалист, то си е чиста принуда вече Поли да избере Мария вместо Ваня. Отсега мрънкат помежду си, както правеха с Асен, а след намеса с видео ще натиснат Поли от всички страни как да играе.

Да бяха верни, аз се чудех до последно как противен Роман, че и Дидо са на финал, а Нури не. Като цяло оставиха доста горчив вкус с Фермата 4.

Тогава покрай гласуването на отпадналите имаше много грозни сцени. И аз, която уж бях вътре, останах вцепенена от схемите и то не само вътре.

Но сега за този сезон - към момента мога само да твърдя, че Боби вероятно е финалист. Не получава толкова много внимание, няма грандиозни издънки.
Тъй ли, ти си от фермата 4?

# 1 008
  • Другата България
Ние винаги сме си коментирали тук, че Боби с това поведение ще стигне финал.
Освен това вече показа на останалите, че е силен, и надали някой ще се осмели да го предизвика на дуел, поне в началото. На мъжките дуели, щото досега гледаме едни женски отпадания, само и единствено.
Що се отнася до схемите, такива винаги е имало.
Преди всяко едно влизане на отпадналите, за да гласуват за финалистите. Чуваше се какво ли не, те си признаваха после, дори имаше наказания мисля за мъжа на Альона ли беше? Дето беше предлагал пари, за да гласуват за нея?
Те се наговарят навън, това е от ясно по-ясно. Защо си мислите, че сега ако някой от Калоян или Петър стигне финал, Косъма навън няма да спретне агитка, за да гласуват за него? Освен обичайните? Жана, Мария, те са ясни. Но ще има агитация, със сигурност. Тя и си му каза - искам те на финал. Това са стари неща, схемите, типични за нашите формати.

# 1 009
  • London

Имаше някакъв масов вот от съжаление към Роман, а той реално не заслужаваше. После зрителя го наказа де с вота. За мен победителя беше Росица и за зрителя като цяло по спомен. Жалко, че на самия финал не успя да вземе битка, а това я отстрани от надпреварата. Иначе Вота й беше достаааааа по-висок от на Ваня.

Абе Боби хубаво е финалист момичета, но аз не помня финалист с по-малко екранно време. Поправете ме, ако бъркам....

# 1 010
Хубавото е, че това с гласуването отпадна миналия сезон и едва на финала трябваше да дават вот за вече класираните финалисти. А истината е, че там основна тежест имат битките и вота на зрителите. Този на участниците е важен, но не е определящ.

# 1 011
А Росица беше доста противна и проста  жена, изобщо не разбрах как събра такъв зрителски вот. Превърнаха я в жертва някак си другите фермери и хората започнаха да ѝ симпатизират от съжаление, така стана, иначе беше пълна дърварка.

# 1 012
  • София
Аз може би съм най-недоволна от  победата на Веселка. Дано е успяла да вложи добре парите, просто бях за Краси.

# 1 013
А Росица беше доста противна и проста  жена, изобщо не разбрах как събра такъв зрителски вот. Превърнаха я в жертва някак си другите фермери и хората започнаха да ѝ симпатизират, така стана, иначе беше пълна дърварка.

Има причина за всичко. 😉

# 1 014
  • София
Изобщо не знам как някой си е помислил за женска коалиция. Габи все едно от небето падна и досега риалити не е виждала. Че то 2 жени едва съумяват да имат някакви приятелски отношения, какво остава за 10. И не приятелство, за нормална поносимост става въпрос. Ама няма как. Мъжете поне са повече непукисти и там привидно може да им се получи. А и аз лично не намирам логика "жените" или "мъжете" да си се пазят.

# 1 015
  • London
Не мисля, че Росица е била жертва. Тя мачкаше на дуелите, но да пак се налагаше да търпи селяка Роман. Аз мисля, че като цяло зрителя винаги се ориентира много правилно кой да харесва в частност мнозинство. Само за Веселка имам някакви предубеждения, но да го кажем, че мнозинството е имало своите основания отново.

# 1 016
  • Другата България
Където и да трябва да дават вот, предварителната агитация ще върви с пълна сила.
Убедена съм в това, схеми има още отсега, всеки оставащ вътре си мисли кой/кои от отпадналите ще са на негова страна навън. И после, накрая.
Затова е много важно сега, като се гледат, да "виждат".
Това, което вътре не са видели.
И да чуват. Това, което не са чули.
Защото много хора променят мнението си на 180, а понякога на 360 градуса, излизайки навън.
Като видят и чуят някои неща. Които вътре са пропуснали.
Както ще стане със Стоян например. На прима виста се сещам за него.

Офф, аз пак за Йордан.
Чхте ли го този, като разказваше на Даяна сълзливата си история как се изпусна, че е искал да види като е разделен с въпросната си годеница /име забравих/ три месеца, дали после чуВствата ще са същите?
Значи той си е правил сметка и е знаел, че ще излезе - ако излезе, съвсем накрая. Не, че това нещо означава, но наред с всичко, което изприказва от рода на "всичко ни е наред, ама я няма тръпката и сме само съквартиранти", както и "аз съм имал много жени", още повече ме кара да мисля, че е един манипулатор.
А накрая онези двамата водещи - "Годеницата чука на вратата". Joy
Казвам ви аз, че всеки момент буквално ще си влезе, без да чука.

# 1 017
Боби към момента е пълен фаворит според мен за зрителския вот.
Аз очаквам най-вече от Надя и по-малко от Кустев действия и постъпки, целящи да дискредитират Боби в следващите две седмици.

За Надя Поли фон дьо Тенска, херцогиня на Кривия контур, Мара " Сандокан с двата ножа" и Шкафа не са и конкуренция за вота на публиката вече. Както и остатъците от "Сезона е наш". Което за нея ги прави идеална компания за финала.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 23:38 от Bengun

# 1 018
  • Другата България
Боби към момента е пълен фаворит според мен за зрителския вот.
Аз очаквам най-вече от Надя и по-малко от Кустев действия и постъпки, целящи да дискедитират Боби в следващите две седмици.

За Надя Поли фон дьо Тенска, херцогиня на Кривия контур, Мара " Сандокан с двата ножа" и Шкафа не са и конкуренция за вота на публиката вече. Както и остатъците от "Сезона е наш".

Не бих могла да го кажа по-добре.
Поли ще си тръгне още в събота ако избере Мара.
Нея изобщо дори не я слагам в някакви сметки.
При всичките си уважения към Дяволчето, неговата любимка Надка дори и да иде на финал /не отварям спойлери/, там няма никакъв шанс срещу Боби/Ангел/Кустев. И за зрителски, и за фермерски вот. Никакъв.
Още повече ако наистина се опита да очерни Боби. А тя ще опита, защото след като отстрани жените, ще подкара и мъжете, това също е мислено и премислено.
Юхуууу Крейзи на финал? МолА ти сА, това звучи като виц. Това и да се промъкне някак там, ще е първия отпаднал участник, дори няма да я коментирам нея.
За Калоян и Петър се двуомя, много е рано още, не знам как ще тръгнат мъжете, не отписвам и Ангел - за дуелите говоря.

# 1 019
  • London
Аз не съм много сигурна, че някой ще прежали левче за смс за Боби, който е виждал за 1 месец два пъти на покрива и един път да сподели гръмко, че е ром. Тя Веселка хитро си притрая, че, а беше казала, а никой смс нямаше да прати освен от махалата. Ама там дали гледат Фермата или са пуснали Планета кючек не се знае. Та такива ми ти работи......Боби трябва да се събуди и да участва инак сложно да го приема за победител поне аз.

Общи условия

Активация на акаунт