Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 648
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Участват тези, които правят скандали и камерите решат да участват. Какво трябва да прави, че да го снимат, че и да го покажат, щото бил незабележим. Все пак той си играе, това, че не го показват не значи, че не е ок за победител. А и хората гласуват ако желаят.

# 1 021
Боби може да спечели единствено, ако останалите финалисти са достатъчно антипатични на зрителя. И съответно да разчита, гласуването да е не толкова за него, а по-скоро против другите.

Помня, че по време на Фермата 5, настроенията във форума бяха доста анти и доста хейти спрямо Веселка, но при вота, смаза конкуренцията.
Няма да се изненадам ако сюжета се повтори, но с главно действащо лице Надя Wink
Което на фона на останалите, може да мине и за по-малкото зло.

# 1 022
За мен Веселка остава измислен герой от Продукцията.

# 1 023
Боби може да спечели единствено, ако останалите финалисти са достатъчно антипатични на зрителя. И съответно да разчита, гласуването да е не толкова за него, а по-скоро против другите.

Помня, че по време на Фермата 5, настроенията във форума бяха доста анти и доста хейти спрямо Веселка, но при вота, смаза конкуренцията.
Няма да се изненадам ако сюжета се повтори, но с победител Надя Wink

Залагам с две ръце, че Надя няма да спечели.

За Боби изглежда някак обосновано - вече имаше жена победител, сега е редно заявил се представител на малцинство да спечели. Европейска ра'ута.

# 1 024
За мен Веселка остава измислен герой от Продукцията.

Не, че я защитавам или й симпатизирам кой знае колко, но в игрите беше непобедима. Буквално размаза Бети, а на финала, даде по-добър резултат от Краси и почти колкото Сами, в много тежка и силова игра.
Така че не знам какво значи “измислен герой”.
Не е ок, когато хейта заслепява Wink

# 1 025
  • София
На фона на останалите дразнители, конфликтни и мързеливи хора, предпочитам Боби да спечели. От началото ми харесва, не се е изложил досега. Може би и Митко влиза в тази графа, но някак си не съм толкова за него.

# 1 026
  • London

За Боби изглежда някак обосновано - вече имаше жена победител, сега е редно заявил се представител на малцинство да спечели. Европейска ра'ута.
Тя и Веселка беше от малцинствата. Две поредни години победители роми.....ще почна да си задавам едни въпроси.....

Ето ви нещичко от Поли, че тук само някакви кофти нейни изпълнения и пародии се споделяха, но реално не пее лошо момичето.

https://video-lhr8-1.xx.fbcdn.net/v/t42.9040-2/10000000_12970122 … 0&oe=5F9B5DDA

# 1 027
  • София
Прехвърлих набързо снимките ѝ в инстаграм - че тя няма нищо общо с реалността. Колкото и да се гримира в тая ферма, прилича на 40 годишна подпухнала леля.

# 1 028
Скрит текст:

Тя и Веселка беше от малцинствата. Две поредни години победители роми.....ще почна да си задавам едни въпроси.....
Ето ви нещичко от Поли, че тук само някакви кофти нейни изпълнения и пародии се споделяха, но реално не пее лошо момичето.

https://video-lhr8-1.xx.fbcdn.net/v/t42.9040-2/10000000_12970122 … 0&oe=5F9B5DDA
[/quote]
Страхотна е Поли хареса ми изпълнението и...докато си я гледах и слушах,се мъчех да се сетя друга българска певица пяла ли е с такъв хор ,а и публиката интелигентна ми се видя...

# 1 029
Е, Кат, ти сега от съпричастност към Поли ще я изкараш и по-талантлива, отколкото е. Trollface
Това цели продукцията често, когато превръща някого в жертва - зрителите, съчувствайки на "онеправдания" участник, започват да откриват у него дори несъществуващи положителни качества. Simple Smile

А това, че се е заела с подготовка за дуела, занемарявайки ратайските задължения - това се пропуска. Сготвила им ориз без нищо, пък всички казаха, че имат много храна.
Няма как Поли да ми стане по-симпатична само защото имаше "челен сблъсък" с Марето.
Но все пак ще се радвам, ако Поли има смелост да извика Мария на дуел. И още повече, ако успее да я победи.
Разбира се, Поли е по-поносима от Мария, макар и доста скучна.
Пък Надя защо така не е оценила, че Поли се грижи душите им да са нахранени, така я набеди за най-безполезен участник. Cry

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 01:10 от Ензимче

# 1 030
И аз започнах да симпатизирам на Поли от фермерството й. Гледах и неин запис с Теодоси Спасов, за съжаление в момента не мога да дам линк. Хареса ми. Може би фермата не е нейното поле за изява. Ще се радвам, ако продължи участието си във фермата. Омръзнаха ми толкова последователни женски дуели.

# 1 031
  • Sunshine state
Очакван избор на дуелист. Аз смятам, че ще викне Юху Шкафче. Няма смисъл да се пробва срещу Мария още повече, че тя ще реди точките. Според мен Поли ще си ходи тази седмица. Може да не е кой знае каква фермерка, ама поне показа какво представлява Мара и на практика я извади от играта без дуел. 😆

# 1 032
Надя се излага с тая Мария. Тъкмо да ми стане симпатична и......пфффф.
Точно! В последните няколко епизода бях разколебан и дори се питах, дали не съм бил твърде несправедлив в мнението си за Надя. 

И тогава гледахме това:
Надежда генерално ми допада, но не играе чисто и не се усеща, че си противоречи. В рамките на 5 минути каза 5 неща в противоположни посоки. Искала да помогне на Мария за финал, избирайки Поли за дуелист. Моля, обяснете ми как работи тая схема 😁 После каза на Поли, че мислела да е по полезност във фермата изборът, но сега решила на играе стратегически. После пред фермерите - по това кой бил безполезен. Много, много се омота и се омаза малко.
Окей, игра е, има си определени решения, които са стратегически и е важно как ги отиграваш, но Надя тук не се справи.
И на мен ми "светна" - Ами тя и сега лъже, въпреки че твърди, че е била искрена(освен два пъти). Според мен пък, всичко е тетатър. Версията, че иска да помогне на Мария да стигне финал е илюзия - пушек и огледала. Тя открито говори за стратегия, стратегически избори и играта и иска по този начин да изглежда пряма и отворена, но всъщност всичко е за да гарантира собствения си финал. Защото единственият, който може да я спре в дуел до финала е Мария. Да, вероятно е 50/50, но 50% шанс на финала е по-добре от 50% шанс преди финала... Ако пък се случи неочакваното и Мария отпадне - още по-добре. И затова цялата история с Поли и Мария и идва като по поръчка. Убеден съм, че ужасно много се надява Поли емоционално и първосигнално да избере Мария, защото това намалява шансовете на двете за дуел по между им. Което по себе си е много умно и много добър ход, но това което ме отвращава са фалшивите подбуди и полуистини, с които се облече.

# 1 033
  • София
Пожелах си по-спокоен епизод и без скандали, така и стана. Simple Smile
Без изненади днес при избора на Надя. Отдавна е свирено това както се казва. Калоян разбира се пак не е разбрал. Някои хора никога няма да разберат...
Изобщо в нищо не се е оплела Надя. Много хубаво го разказа и на Даяна, ахааа, ааааа, светна и на актрисата най-накрая. Те половината там изобщо не знаят какво правят и за какво се борят.
Права е за полезността във Фермата. Въпреки, че вече харесвам Поли е очевиден факт, че не е полезна с нищо важно. И всички са на това мнение. Права е, че тези, които не са били на дуел Иван и Андрей ще ги изкарат после на Арената преди финала и е напълно права да си иска Мария за финал, защото срещу нея има най-голям шанс с вота на зрителите, защото не знам кой изобщо ще гласува за тестостерона.
За Надя е по-добре да има дуел Поли - Мария, но аз лично въпреки това не го искам. Просто не ми се иска Поли да отпадне. За мен тя е на трето място като потенциал в игрите, всъщност вече на 4 място след завръщането на Милена. Искам Ваня и Даяна да изгърмят първи. И двете нямат място на финал.
Мери, споко, аз вече го писах няколко пъти. Ако Надя стигне до последните 4 ще съм предоволен. Ако стигне топ 2 вече ще е преизпълнена отвсякъде мисия, а ако спечели, ехеееее... Ама много време има дотогава. Аз съм фен и на Анго и умерен такъв на Боби и Кустев. Така че няма драми. Иван и Андрей не обичат жени да им печелят форматите, така че втора поредна година да спечели жена ми се вижда малко нереално, така че аз отдавна си имам едно наум. Нямам проблеми.
Освен това от мъжете до тук не сме видели нищо. Тепърва има да се разгръщат техните образи. До тук жените изцяло правят тазгодишния сезон ама изцяло. И не е само заради многото дуели. И в самото ежедневие във Фермата ако не бяха те щяхме да умрем от скука. И мъжките дуели до тук бяха пълен провал с леко изключение на Боби и Илиян, ама само и единствено заради онази игра с тежестите на лоста за сила. И това беше. От общо 4 мъжки дуела до тук, само една игра с тежестите съм запомнил.
Дуелът днес ми хареса. Като видях стълбовете веднага си казах, игра като за Даяна. Най-лека е на килограми и с дълги крайници, така че не съм изненадан от победата и, но браво все пак. Взе така жадуваната и победа в битка за имунитет. Изненадах се обаче колко драпа Ванчето. Добре се представи и тя. Явно все пак и пука дали ще ходи на дуел или не. Въпреки заканите миналата седмица.
Дано Поли не се подведе по мненията вътре и придърпа Ваня за дуелист. Нали уж имаха сметки за разчистване? Ако избере Мария ще е като онази самоубийствена мисия на Асен с Петър. На адвоката не му се стоеше повече вътре, така че дай поне да изляза с достойнство. Дано Поли прояви воля, стисне зъби и избере Шкафа, за да го прати обратно на круизния кораб.

# 1 034
  • USA
Пътник е Полина,мен ако питате.Срещу Мария,която избира точките - няма много шанс.
С хейтито са на едно ниво физически погледнато,но Ванче другата реди битките и така....

Скучен епизод,дори не го догледах.
Данчо...много му се иска да бройка Дайчето и после пак при годеницата."Ние сме си съквартиранти,ама тя не ми обръща внимение.. пък ти да знаеш колко много жени съм имал ехеее..".Смешко голям.

Общи условия

Активация на акаунт