Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 808
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 035
Относно Веселка победител-и на мен много ми е фалшива тази победа.И това не е хейт,а мнение.Апропо,щяла да се явява на конкурс за мисис.
    Според мен, Поли има повече сметки за разчистване с Марчето,но едва ли  й стиска да я викне на дуел.
  Милена ме разби-реализираната жена била тази,родила деца и запазила целостта на семейството.А жените,които не могат да родят?Или са направили избор да нямат деца?
   И само ходи от един на друг и клепи.Не разбрах в разговора с Ангел,това което той каза за четата  и предателя в полза на Надка  ли беше или против нея.
   Даяна продължава да ми пад надолу в класацията .Не разбирам защо държат сметка на един или друг за изборът на дуелист.Това е игра със стратегия,всеки си прави личен избор според негова преценка.И кво им била казала Габи- тя е вън,стоя малко,някакъв Завет ли какво е това?
   Разбирам подхода на Надя,жемната мисли и премисля,разиграва в ума си нещата,следва си своята линия.Дали е правилната ще видим.

# 1 036
Миналата година пропуснах, но видях много страсти тук заради Веселка.
Започнах да губя интерес и сега ако на финал ще е Боби.
Нямам фаворит, забравих Анго и Кустев!
Но те започнаха да ме губят.
И ако наградата ще отиде при някой дето само умело бърка цимент, не.
Хубаво, че върнаха Милена да поразбуни кошера.
От жените никоя не ми е симпатична.
Опитвам се да харесам Надя. Но мога да ѝ стана фен. Не харесвам толкова пресметливи хора. Да, знам, че гледам игра.
Но някой спомена, че и в живота била такава.
Каста тази година е... щета.
Нямам я тръпката от предишни години.
Вече и шоу не ми е с изцепките на Мара.
Стана натоварващо.
Сядам пред тв - то заради шоуто. А вече трета вечер лети нож в кухнята. М...не.

# 1 037
# 1 038
  • SF

Милена ме разби-реализираната жена била тази,родила деца и запазила целостта на семейството.А жените,които не могат да родят?Или са направили избор да нямат деца?

Или жените, които избират да не запазят семейството си, защото не искат да живеят без любов, да търпят тормоз, алкохол, любовници, разстояния...
Това са приказки на килограм! Изказвания, които ще се харесат на всички и момичета като Даяна, Жани и Мани ще й кимат с глава, възхищавайки се Колко е права! И прозорлива!

Стратегиите на Надето са много грозни, дълбоки и изискват дълги обяснения. Дори и след като си направи труда, остава неразбрана. Тя също си придава важност, наричайки ги стратегии. Всъщност са тънки селски схемички. В момента са й пропаднали. Какво значи "Искам да те видя на финал!"
Едва ли Надя иска да се срещне на финала с някого, когото едва ще победи. Надя би искала на финала да й се падне Куку Ванче или Стоян, за да го бие с хитрост.
Нито Мария, Нито Кустев, нито чича й Митко са й подходящи противници на финала. Единствено Ангел може да й се излигави, ама той нали си търси жена като нея...

# 1 039
  • където ми е най-добре
Мареее, събирай багажа и право в болницата да си лекуваш нервите!!!

# 1 040
  • SF
Марето физически изглежда силна и стабилна, но психически няма да издържи.

И не я разбирам какво говори! Не мога и не искам да свикна на такъв груб, селски, каруцарски говор. Това е най-недодяланият участник. Колебая се между нея и Надя коя е по-примитивна.

# 1 041
Така си е, и образът на Мара малко прекалено се демонизира, и от Поли всякаква вина се снема. А нито дяволът е толкоз черен, нито ангелът толкова бял.
Поли как посрещна разярената Мария в кухнята? Спокойно ли? Не - на въпроса на Мария "какво да правя" Поли реагира зле - "прави каквото щеш" . Е, какво ѝ трябва Още на Мара, та да избухне. Вика я да спасява положението с госта, което и Поли си призна, пък вместо да я котка со кротце, со благо, Поли го игра обидена.
Разкъсайте ме, ако искате, но малко се прекалява с очернянето на Мария. Тя не е хукнала да преследва някого да го тормози, ответна реакция на силно афектиран човек беше.
Не я защитавам, опитвам се да бъда обективна.
Не толерирам агресията, не защитавам насилници.

Абе ние едно и също предаване ли гледаме? Какво значи Поли я провокира, значи си го просеше. С какво точно я провокира? Обиди я безпричинно на лична основа ли? За мен това е провакация, всичко друго е по правилата на играта, защото ако Мария я беше избрал някой друг за ратай, а не Поли, със сигурност нямаше да реагира така. Аз истерии и агресия за щяло и не щяло не мога да оправдая в никакъв случай, то там всеки нещо някой провокира в даден момент, дай да го превърнем в Боен клуб тогава. Мария е неуравновесена и груба селянка, за мен тя е всичко АНТИ в една жена, Поли е талантлива и възпитана и реагира адекватно на една чиста проба заяждане, защото просто са я нарочили. Ето даже Даяна вчера каза на Надя: "Какво искате повече от Поли?", защото тя в момента наистина се старае и готви, когато беше фермер аз видях само позитиви. Не знам за мен очернянето й беше дело на "готините" и донякъде е несправедливо, защото и Антония например не я видяхме в друга светлина, но не се наблегна толкова, че тя само се гримира и пие кафенца.

# 1 042
Мария може и да са я изгонили и да предстои да го излъчат. Съдя по коментарите на роднините й във фейсбук. Колкото и да не са интелигентни хора (и доста неграмотни!), едва ли биха скачали срещу всички коментиращи, ако Мария още е в играта и я чака финал с вот на публиката. Ако я изгонят, очаквам продукцията да си измие ръцете или с гласуване между играчите, или да нахендрят Надя като текущ фермер.

# 1 043
  • София
Явно Надя ще си върне думите назад...

# 1 044
Явно Надя ще си върне думите назад...
Сцената е брутална! Надка с нож в ръка, прегръща Мара и рони крокодилски сълзи!😁😁😁

# 1 045
Аз нещо пропуснах ли снощи не знам. Ама след като Поли стана дуелист, имаше ли заместник ратай.
Виждам говорили сте за Боби. Нямам нищо против той да спечели. Това ми е един от фаворитите. Другите са Надя или Кустев. В много краен случай Ангел.
Направи ми впечатление, че за Данчо сякаш връзката му е изчерпана. Описаното от него съжителство е..... едно нищо, сякаш по навик вече са заедно. Там няма никаква тръпка и дори не виждам смисъл да вкарват годеницата. Дори и да се прегърна във фермата /ако тя дойде/навън ще се разделят.
Абе Мара да не вземе да си тръгне.

# 1 046
  • София
Е то, ако няма нож в сцената хич не ми я хвали. 😂

# 1 047
  • SF
Какво значи "беше провокиран"? На такова твърдение се позовават всички насилници в съда.
Щом е така, аз ще вляза във фермата и още първия ден ще ги провокирам всичките. Ако са толкова тъпи да ми се поддата на провокацията, ще ги изгонят, а аз ще трябва да поживея във фермата сама 3 месеца, докато си взема наградата за издръжливост.
Всеки провокира всеки. Миналата година и Бети каза, че си е била виновна за отношението на оня примат (не му помня името. Може би Иван) и и го просила, провокирайки го.
Ако някой мисли, че много добре бърка вар, но е лесно провокируем, няма смисъл да ходи на кастинг за Фермата. До средата на сезона ще се опази, а после ще го изгонят, защото все някой за нещо ще го е провокирал.

# 1 048
Аз нещо пропуснах ли снощи не знам. Ама след като Поли стана дуелист, имаше ли заместник ратай.
Виждам говорили сте за Боби. Нямам нищо против той да спечели. Това ми е един от фаворитите. Другите са Надя или Кустев. В много краен случай Ангел.
Направи ми впечатление, че за Данчо сякаш връзката му е изчерпана. Описаното от него съжителство е..... едно нищо, сякаш по навик вече са заедно. Там няма никаква тръпка и дори не виждам смисъл да вкарват годеницата. Дори и да се прегърна във фермата /ако тя дойде/навън ще се разделят.
Абе Мара да не вземе да си тръгне.
Изчерпана или не, за мен такива мъже не са мъже. След като не се чувства щастлив с годеницата си да се разделят и да се приключва. Грозно е да се въргаляш с някакво неориентирано момиченце и да разправяш пред цяла България личните си проблеми. Жалко и за годеницата му и за Дая. Между другото на мен Дая ми е симпатична много, разсъждава интелигентно, искрена е и според мен е най-красивата жена от целия кастинг, жалко само, че явно се чувства уязвима и този селски тарикат я оплете в мрежите си. Според мен тя може да си намери в пъти по - добър мъж ако си промени мирогледа малко.

# 1 049
  • при късмета
С оглед участниците тази година, нямам нищо против Боби да е победител. Не е защото се опитвам да се изкарам толерантна, напротив признавам си, че към циганите изобщо не съм. И въпреки това. Както и миналата година смятам, че жена не е справедливо да победи. За миналогодишния финал, мисля, че Краси подари победата на Веселка, твърде дълго престорено ровеше за пусти ключ, а ИиА доста помогнаха на Веселка да подреди имената на портретите, много ги беше оплела. Такъв финал не беше имало.
Ако е имало жени, достойни за победител, то те бяха в 3 сезон и някои от 4ти. Росица не ми беше сред фаворитите. То и Роман не беше де, така, че се радвам, че Дидо победи
А за зрителския вот и Надя, може да го спечели от жените, но това пак няма да е защото тя е по-по-най, а защото другата ще е тотал щета, независимо коя е. Мисля, че само Даяна би ѝ го взела, но пък е малко вероятно да се добере до там. Ще стане като миналата година, за едната няма да има кой знае какъв вот. Много се изкефих как Маргарита си го получи с вота.
При дуел Надка - Мара, превес има Надка, а това тъпото разчита само на физическа сила и хич не отчита този факт. Физически са равностойни, но Надка има и други качества за игрите, затова и Мария е печелила само 1 игра за имунитет, а Надка е почти абонирана за тях. По тази причина има превес.

Що се отнася до Данча, мисля, че сълзливата история за съжителството му, беше с цел да върне Даяна заради отдалечаването ѝ. Типичен прийом на банален сваляч, с тактика "аз знам, че правя нещо нередно, но много, ама много те обичам, а тази моято ми е станала съквартирантка". Защо до сега не го беше споменал, при толкова въпроси и подмятания от страна на Даяна за годеницата.

Общи условия

Активация на акаунт