Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 844
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 105
Дали пък Милена няма да ги разбие и да остане тя?
Жанета ми е .. поне нея да ни е бяха спестили! Flushed

# 106
Ох беее, не могат да се нарадват на гвардейчето Тонка и Жани...всеобщ любимец.

# 107
Калоян е като дете в сладкарница - ще се чуди при Антония ли, при Жанета ли да ходи Joy

# 108
Надя дразни от първата минута фермер. Жалко за Митко, че такъв добър човек е вице на тази усойница.

Тя пресметнала вече финална четворка, опитва се да прати Мария ( а уж са приятелки ) ратай... чисти си пътя за финала.
А той , добряка мисли как жената 2 седмици я занимават с ратайство и още една ще и дойде много.

Тя мисли за себе си, той за хората. Тя зла, тоъ добряк. Ин и ян. Жалко , че и е вице.

И тази изцепка "сега власта е в нас" е олицетворение на малинтета на българина, който драпа за власт само и само за собствено благо Simple Smile
Това не е патент на българите. И не е само Надя, която го мисли и действа.  Нищо ново под слънцето.

# 109
  • Варна/Амстердам
Да видим дали наистина ще настъпи духовен катарзис в отношенията между Надя и Милена. Най-интересно би било, ако втората се върне, за да ги поразмърда малко. На Жането не мога да й изтърпя котешкия писък, а Косъма го гледахме достатъчно дълго.
Усещам, че Надя ще въдвори ред. Надявам се само да не изкове един надпис отпред, гласящ Arbeit macht frei (простете за черния хумор).

# 110
  • Sofia
Надя тъкмо нареди схемата как да изчисти още жени и усмивката и посърна като върнаха 4.

# 111
тия кухи лигли с жабешките уста хич не ме кефят ,ако четат то нека ме попитат ЗАЩО са ми безлични и НИКОИ......игнор с за разврата...

# 112
Хайде, сезонът е наш!
Ще пръскаме ли панаири и екстеншъни?
Joy

# 113
  • Варна/Амстердам
Шкафчето веднага кипна при вида на дискотечните самодиви-Жани и Тони, но си го изкара на Милена. Още ли й е бясна за онази бисквита? 😂

# 114
Отровният квартет Joy
Пффф не я искам Косъмаааа, пък! И Жана не искам
И колаген не искам!!!

# 115
  • София
За Надежда познах. Да видим сега дали ще позная за Поли и Петър.

# 116
На фона на върнатите 4 кокошки.... Колагенче. Предпочитам Милена и Дана пред двете половини мозък с техните клакьори.
Надка стратег бе!

# 117
  • Велико Търново
Оххх... щом все пак трябва някоя от четирите да се върне, искам това да е Дана. Не че я харесвам кой знае колко, просто тя ми е най-малкото зло. Тонка много злоба пръска, много!

# 118
Тази щяла да измете всичките. Нагло космато същество. Дано отпадне още днес.

# 119
Дано първата отпаднала е Жанета ! Joy

Общи условия

Активация на акаунт