Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 913
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Толкова си и чела значи. Имаше поне 3 потребителки, които писаха, че не са видяли хубаво и че си връщат думите. В случая аз няма нужда да гледам каквото и да било.
Е, ок, всеки с мнението си както се казва. Кой прав/крив бъдещето ще покаже. Нямам намерение да те карам да повярваш в каквото и да било, целия спор е безсмислен, защото и обратното важи с пълна сила.

# 91
Даяна май не е живяла в Студентски град, където спиш на ръждива пружина или на гости с преспиване, където си баш на пода Joy

# 92
Хайде Надя фермер.

# 93
  • София
Ей я Надка, май иска Мара ратай и дуелист уж да чисти Поли хм хм

# 94
Абе казах ви, че Надка ще прати Мара на дуел Wink

# 95
Ама Митака докато зацепи...Надка е подредила вече финалната четворка.

# 96
Блякс!
И Дана какво каза във видеото? Надя да не била толкова "мека" с хората?! Тя за същата комендантка, която гледаме ли говори?

# 97
Стратегът от Мировяне пасти да яде пред фермерката Надка.

# 98
Ега си цирка всички една седмица без тежък труд ,защото видите ли трябва грижа за кутретата.....ми ние си имаме три/3/ кучета от години имаме си и други животни и земя,но когато са раждали и то и те по-много аз съм се грижела за тях заедно с кучката,а тук всички,че и на смени....и пак,ще има недоволни..

# 99
  • София
Надя дразни от първата минута фермер. Жалко за Митко, че такъв добър човек е вице на тази усойница.

Тя пресметнала вече финална четворка, опитва се да прати Мария ( а уж са приятелки ) ратай... чисти си пътя за финала.
А той , добряка мисли как жената 2 седмици я занимават с ратайство и още една ще и дойде много.

Тя мисли за себе си, той за хората. Тя зла, тоъ добряк. Ин и ян. Жалко , че и е вице.

И тази изцепка "сега власта е в нас" е олицетворение на малинтета на българина, който драпа за власт само и само за собствено благо Simple Smile

# 100
Ох, ужас! Всички откачалки вкараха!

# 101
  • София
Оффф нее, мега досадно, нито една не искам да се върне.

# 102
Разбиха ги.

# 103
Надя получи власт и ще покаже истинското си лице ..

# 104
Доста тъпо с тези патици. Тъкмо ги изчистиха и то напълно заслужено - не стават, и хайде пак обратно, за да им гледаме представленията. Нито Тонка, нито Жанета ми се гледат отново.

Общи условия

Активация на акаунт