Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 308
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Велико Търново
Относно фаворит, да се върна пак, за момента Милена от 4 битки има една загуба, значи заслужава да е на финал. Повече от тези, които не са били на дуел.
Кои са трите битки, които спечели?

# 1 276
Очаквам Стоян да напише музика към поемата на Боби и да надуе гайдата. Ако изтипосат Данчо с писмо до годеницата, ще откача.

# 1 277
Гледах видеата с Мара - ами дори да не й слушаш ломотенето, езикът на тялото й е агресивен - тя вечно е наведена към другия човек, ръкомаха, блещи се. Чисто и просто не умее да общува нормално, проста е и компенсира липсата на думи за изразяване с физическо надмощие.

Не знам, дали Хепи Куку ще отпадне, ама поне да й гледам истериите покрай дуела ми е напълно задоволително.

# 1 278
да попитам:-----нали гледаме вече епизоди не в реално време та мисълта ми е Как ,ще накажат Мария за агресия,щом не е взето мнението на зрителя.....ние сега можем и да се ядосваме,но всичко е запис и мижем да се лъжем..

# 1 279
  • Другата България
Шкафчето с обущата в кревата.
Бляк!
Ама до любимия си ДжеПетър!
Това е по-важното.

Да питам аз така, съвсем риторично, Надка сега що диреше в кухнята?
Готви? Защо? Вчера с Поли не отиде да помогне, за ориза.
Някой да мисли, че е случайност?

# 1 280
  • София
Бе стига с тоя ориз. Какво да се помогне за приготвянето на един прост ориз, освен да се бърка и да се сложат неща за вкус?

# 1 281
тоя Йордан нито снага има нито фаца,нити правоговор ,абе той е един просто ......какво му харесвате бе,какво.....

# 1 282
Драмата на Данчо не е, че има годеница, а дали Даяна го желае. Ясно.. Готов е, само да му свирнат Grinning

# 1 283
  • Велико Търново
То не е важно ние дали и какво му харесваме, а Дая. Пък тя все нещо му е харесала, мисля.

За Ваня съм на дуела.

# 1 284
  • София
Ох, май им идва в повече на всички изолацията.

# 1 285
  • Велико Търново
Няколко пъти се каня да го пиша и все пропускам.
Тази седмица основната им работа, заради която взеха пари, беше да опазят кучетата. Само че по природни закони загубиха 3 ли, 4 ли. Та... доколко им е изпълнена задачата?
Само разправии цяла седмица.
И ей го на - Шестака се разрева сега, че не са работили

# 1 286
Какво значение има причинила или не си е ратай Мария? Това са някакви маловажни неща, важното само е че поведението на Мария е за санкция без значение Поли, Моли или Голи е насреща. Това хората осъждат, защо е нужно да залитаме в някакви странни посоки, които са ирелевантни.....

Аурора, значи 99% от зрителите гледат избирателно, а ти и още 1% гледащи него правят. Аз когато виждам, че голяма група хора мислят различно се чуквам по главата дали съм права.....замислям се, защото мнозинството винаги е право. Но явно не всеки мисли като мен.
Извинявай Ла Катрала, но земята все още щеше да е плоска . Предпочитам да гледам да обмисля и така да си създам мнение, а не да пея винаги в хора и да пригласям. А избирателното гледане, беше по повод коментар на съфорумка, която отрече нещо което се е случило като факт , а не субективна преценка на ситуация

# 1 287
  • Варна/Лондон
Относно фаворит, да се върна пак, за момента Милена от 4 битки има една загуба, значи заслужава да е на финал. Повече от тези, които не са били на дуел.
Кои са трите битки, които спечели?
Не съм казала спечели, а загуби една, участва в 4, победи в една и оцеля в 2. Другите са с 0 участия в битки.

# 1 288
  • София
Е как, зад Поли са само умните. И тя с нейното запомняне кой е застанал, бележка щяла да си вземе кой се бил преместил... Типично злопаметно момиченце. Даяна ѝ помагаше по свое желание за предната битка, защото така го е почувствала, така е решила. Сега обаче като Ваня ѝ е по-симпатична - в черния списък. Изненадала се от Боби, от тоя, от оня. Ама чакай малко, това, че са те подкрепили веднъж, не значи, че са с абонамент. Все пак не са близки до степен в която да се подкрепят винаги. Какво е очаквала наистина? Пак няма връзка с кораба.

# 1 289
Дая не беше ли най- близка на Поли ?

Общи условия

Активация на акаунт