Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 283
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 335
Надежда все по лицемерна и долна.
Заради такива дето си затварят очите или гледат да са в златната среда,за да се харесат на всички обществото ни е на този хал.Обръщаме глави в страни и се правим ,че нищо чак пък толкова не е станало.А когато нас ни нападнат се чудим защо никой не взима отношение

# 1 336
Освен Хепи бай Анго друг ще подкрепя ли Поли утре вечер?

# 1 337
На мен пък не ми хареса ехидната усмивка на Милена , след разказа на Надя за детенцето й . Няма да я харесам тази жена .. не ми харесват нито игричките й нито поведението в дадени ситуаций

# 1 338
Според мен също Продукцията има пристрастия към някои участници - личи си по начина, по който ИиА говорят, думите, които използват - винаги има някакви внушения, никак не са неутрални.

Разбира се, че Мара е дала страхотен пример на децата си - мачкай и после се извини.
А, извини се само ако стане после на въпрос и има вероятност да се изложиш още, и най-вече ако ще спечелиш от извинението. А в извинението се изкарай ти самият жертва.

# 1 339
  • София
Аз на няколко неща се чудя... Мария спомена как преди Милена да влезе, те двете с Поли си говорили, смеели се. Не знам дали ми се е причуло. Ако не - явно Поли не я мисли за голям агресор. Ако аз мисля, че някой ми е извадил нож, няма да си комуникирам с него, какво остава да си говорим и да се забавляваме.
Другото - Милена ако поддържаше теорията на Поли, защо не се намеси като адвокат надълго и нашироко? Изяде Кустев за едни пари в началото, сега само си мънка под носа. Играе си тя най-добре играта.

# 1 340
И на мене ми дожаля за Митко.
Били се разбрали да почиват....

Да, наистина Мария каза, че с Поли са били в добри отношения до идването на Милена.

# 1 341
На Мара близките ореваха фейсбук и аз си казах, че са изгонили сигурно Марата от Фермата и те си страдат и си го изкарват на коментиращите. Но не, тя е в играта, а те за извинението я жалят, че се е унизила. Откачена работа.

# 1 342
Подкрепям La Catrala, останах крайно разочарована и от малкото фермери, които ми бяха симпатични. Особено от Даяна.

И аз не бих приела извинението, толкова нескопосано оправдание, че нямам думи. Че брат й, че това, че иначе...била самотна. А Поли не е ли? Всички са срещу нея, като лешояди...ама дай да съчувстваме на Мария. А според Даяна всяко нещо си имало две страни, ми не е вярно. Утре ако просто съм станала крива и нападна някой на улицата ще ме питат ли за моята страна на нещата? Пълни глупости. А Мария при така нареченото си извинение как изкара нещата, сякаш тя така изведнъж просто й дошло всичко, нямала намерение да се кара с Поли. Щеше да е хубаво да покажат и коментара й как съвсем съзнателно е отишла да прави скандал в кухнята, но нали трябваше да я изкарат жертва, сети се след цял сезон скандали и ежене на другите, че давала пример на децата си...хич не й повярвах на извинението, ще ме прощавате. А се имам за доста либерална личност, че и даже наивна, ама тука не успях просто и един процент да й се вържа.

И на мен ми стана мъчно за Митко, да ходел да пие ракия с мъжете...сеирджиите нямат нужда от почивка от интриги и скандали, ама задачите във фермата са им изморителни, все едно са влезли с нагласата, че са на почивка.

# 1 343
Всъщност всички виждаме орязаната версия на личностите влезли в играта.  Сигурна съм, че 70% от времето взаимоотношенията им са други, затова и отношението им към Мария е различно от това, което ние имаме за нея и са ни показали. Тези откъслечни моменти не ни дават добра представа за хората. В разговора между Данчо и Поли за отношението му към Дая, останах с впечатление, че той не е наясно с чувствата на Дая към него. Попита я: "Мислиш ли..." Значи Дая не му засвидетелства вниманието си непрекъснато, което пък непрекъснато ни се натрапва. Знаем, че сцените са избирателно представени и са в интерес на продукцията, така че и образите на героите са непълни. Затова съм снизходителна към всеки от тях, може би не са толкова черни или бели. Поради това не си харесах никого напълно. В новия дуел ще съм зад Ванче, сега тя ми е малко по-симпатична от Поли. Милена ми изключително антипатична и неприятна, но вероятно и това е насадено усещане.

# 1 344
Много неща са насадено усещане, винаги има манипулация от страна на продукцията, разбираемо е.
Ние гледаме час и малко на вечер - подбрани и монтирани кадри.

# 1 345
А тя дори Надя се извъртя леко, че едва ли не той, Митко се престарава и защо оправял на двора. Само и само да не отиде да направи забележка на групата и да й се подбие авторитетът, ако и на нея се изрепчат. Даяна, дето исках да я видя в играта, а не само с Данчо да се мотаят, е - видях я, чудна е!

# 1 346
  • Варна/Лондон
Мария е като куче, дето лае, но не хапе. Лае, за да всява респект, но на дуел ще отпадне, от която и да е жена от тук останалите. Че даже и от Антония. Такива кудкудякащи са ми ясни.

# 1 347
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 48 (30.10.2020)

# 1 348
На мене доста силна ми изглежда Марето, не вярвам да е слаб противник на арената.

# 1 349
  • Другата България
Естествено, че има. Манипулация.
Затова поне аз не разбирам това подскачане всеки път като кажеш нещо за някой, че прави или не прави друго нещо от и на база излъченото.
Ами ние, като цяло, и в частност аз на каква база да си градим мнение за участник, ако не на база видяно? Това виждам, това коментирам. Всеки от пишещите тук потребители го прави, значи понеже аз харесвам да речем Даяна, и да се зъбя на всеки, който я коментира негативно само защото това вижда на екрана.....ами не, това се вижда, това се коментира. Аз например може да познавам Даяна извън предаването и да знам, че в действителност тя няма нищо общо с показаното, ама как да убедя останалите? И по-важно - кой ще ми повярва? На мен ли някой ще повярва или на това, което сам вижда и мисли?
Така и с Боби, от ден първи той е един статист на покрива. Никаква позиция, за нищо. Хлъзгав, пази се прекалено много и не заема конкретна и ясна позиция никога, защото се опитва /уж/ да балансира, да лавира.
Казано по Летнишки, да се нагажда според ситуацията. Много ми е интересно ако беше той на мястото на Петър, как щеше да подходи. Затова и сега исках да чуя негов коментар на база вече видяно, не прераказано.
Ами нямаше, върнах си. И на Кустев нямаше, но имаше негов изцъклен поглед към екрана. И после утешаваше ....Мара.
Мария е като куче, дето лае, но не хапе. Лае, за да всява респект, но на дуел ще отпадне, от която и да е жена от тук останалите. Че даже и от Антония. Такива кудкудякащи са ми ясни.
И аз все повече започвам да си мисля така.
Затова малко ме е яд, че Поли не я избра нея.

Общи условия

Активация на акаунт