Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 354
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 350
На Милена симпатизирах , когато всички бяха срещу нея, но новото и амплоа на политик , интригант и популист никак не ми допада. Не може 5 минути по рано да обясняваш, че се занимаваш с дупките в закона от които вадиш за себе си и клиента дивиденти и се възхищаваш на това, а после да говориш как всички сме на този хал за което. Най-точно с юридически подход се изказа Стоян- в главата на Мария не е имало пран и идея да наранява с ножа (т.е няма умисъл за нападение от нейна страна)За останалото нелицеприятно държание са виновни и двете . Както и да е Дая изрази също като моето мнение, за това си ми е фаворитка може би .

# 1 351
  • Варна/Лондон
На мене доста силна ми изглежда Марето, не вярвам да е слаб противник на арената.
Може, но игрите изискват доза хитрост, бързо съобразяване със ситуацията,адекватни рефлекси, и не на последно място работа с трион, чук и пирон. Да не говорим за Алманаха даже. Ами не я виждам на арената да блесне, пък да видим дали имам Дановата интуиция. 😁

# 1 352
На мене доста силна ми изглежда Марето, не вярвам да е слаб противник на арената.
Тя е много силна, без алманах, обаче често се контузва и често я боли нещо. В работата и в игрите за имунитет се хвърля малко без да се пази. На арената може от припряност да сбърка.

# 1 353
И аз коемнтирам това, което виждам. В крайна сметка това е предаване в праймтайм за рейтинг с хора, които доброволно са влезли.
Нямам никакво намерение да инвестирам време в размишления какви комплексни личности са участниците. Както съм им научила имената в момента, така утре като приключи шоуто, ще ги забравя на момента заедно с всичките драми и истории.

# 1 354
  • Другата България
И аз коемнтирам това, което виждам. В крайна сметка това е предаване в праймтайм за рейтинг с хора, които доброволно са влезли.
Нямам никакво намерение да инвестирам време в размишления какви комплексни личности са участниците. Както съм им научила имената в момента, така утре като приключи шоуто, ще ги забравя на момента заедно с всичките драми и истории.
Именно.
Да седна да разсъждавам какво не са излъчили, защо и какво евентуално може би са ни спестили....ами по-добре да си пусна научно популярен филм.

Това упражнение го играх веднъж, ползата е никаква, за зрителя имам предвид. Само те боли главата.
И не променяш нищо, напротив.
Продуцентите техните ползи си ги получават.

# 1 355
Може, но игрите изискват доза хитрост, бързо съобразяване със ситуацията,адекватни рефлекси, и не на последно място работа с трион, чук и пирон. Да не говорим за Алманаха даже. Ами не я виждам на арената да блесне, пък да видим дали имам Дановата интуиция. 😁
И аз така мисля, много е надценена легендарната и сила. Няма много издръжливост според мен, също и гъвкавост. Да не говорим , че под емоции може да се издъни в решаващ момент

# 1 356
  • Велико Търново
И на Кустев нямаше, но имаше негов изцъклен поглед към екрана. И после утешаваше ....Мара.
Изцъклен, може би защото е очаквал това, което Поли представи - вдигането на ножа, пък не го видя.

# 1 357
  • Другата България
Възможно е.
Възможно е и да е изцъклен защото не е очаквал да види такава агресия, макар и вербална от страна на дружката си.
Кой да ти каже, като и негова гласна реакция нямаше?
Предполагаме по видяното, напълно субективно.
Както и за всичко, или почти всичко останало.

# 1 358
И на Кустев нямаше, но имаше негов изцъклен поглед към екрана. И после утешаваше ....Мара.
Изцъклен, може би защото е очаквал това, което Поли представи - вдигането на ножа, пък не го видя.
Поли го описа така, че Всички са очаквали истинско нападение с нож, не заплашителни мутренски пози и закани тип сиганска клетва.
Ох, сетих се за клетвите на испанските сиханки. Joy "Уу, да та рисува Пикасо, ма! Очите - в устата, ушите - в носа!"

А бе, да не би верно да има нещо циганско е Мара, че и мъжът ѝ ми мяза, пък и казвате - неграмотен...

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 23:42 от Смиляна

# 1 359
  • Велико Търново
Ензимче, анджък, де - чака човекът да види нещо, гледа, гледа, и пак чака, и пак гледа, и накрая се оцъклил от толкУ много гледане. И чакане Joy

Клетвите са един път! Мерси, че ме развесели!

# 1 360
  • Варна/Лондон
Гледам на повторение, че първо гледам другото, 😁но и сега и колкото пъти преди даваха скандала агресия от Мария към Поли, всеки път чувам, че ще я завре в пи*ката, а не в печката както казват всички. Аз ли нещо съм глуха...

# 1 361
Е, тя толкова меко говори, че точно така се чува. Joy
Баба Дешка така казва, по техния край не говорят меко, но така си казват на печка - с И, беше голям хит на Господарите преди години. Joy

# 1 362
  • Другата България
Joy Не си глуха, от диалекта на Мара е това недоразумение.

# 1 363
Скрит текст:
Поли беше полезна във фермата точно колкото Антония и Жанета. Дори сама подчерта, че се грижи за храната за душата на всички, не е отишла да кове пирони, а да пее.
Трио "сезонът е наш" я извади на показ, така да се каже, да. Тя пяла химна на Родопите на дуела на Тонката, пък тя ратай я направи, черна неблагодарност... Тогава разбрах и на Поли капацитетът какъв е.
Мария даде решаващ глас за Поли, иначе Поли нямаше да е фермер на седмицата, а Пак ратай.
Но реши да направи Мария заместващ ратай, когато Всички знаеха, че Мария има някакви болежки...

Ма Ко, моите аргументи са си съвсем намясто. А това, че някои не ги разбират, не е мой проблем.
Поли можеше да подходи по-внимателно с Мария, след като така или иначе е решила да работи с нея. Да, да, разбрах, че тук никой от пишещите не се съобразява никога как подхожда към другите и индивидуалните им особености. Много странно, но...
Спирам, защото ти спориш за спорта, но не се получава, повтаряш едно и също и става досадно.
Ензимче, аз също съм на твоето мнение и съм съгласна, Поли нали я видяхте какъв ориз им сготви, единствено да се гримира и да премира с тея флегматични очи може!! Какво пък че Мария реагира по-арогантно, същото правеше и Ангел с Ваня, ама никой не го напада, за мен той е абсолютен селяк, но пък във този формат затова има различни характери, за да има сблъсък. Това, че някой изказва тук мнение, което иска да наложи на всички е друга тема. Освен това, както снощи Петър обясни, Мария беше предизвикана от Поли да се държи така, което незнайно защо се пропуска от зрителите......За мен Поли е изтъкана от комплекси и елиминира жените, защото всяко освен нея намери общ език с някой от другия пол, пък тя горката остана в сянка- няма никакво мъжко внимание към нея.....

Щото тя си мисли, че мъжко внимание се привлича като се нагримира и седне да хубавее. Нито се усмихва, нито се бъзика, нито на бъзик носи, нито може да се говори с нея - все нацупена, все засегната, не умее да изслушва, прекъсва, не уважава и не цени чуждото мнение, демонстрира презрение  към хората с погледа и физиономиите и, които изразяват постоянно неодобрение и присмех към казаното от другите. Че е безполезна си е отделно.

Даяна най-обективно се изказа за видеото. Нямаше как да заеме страна щото ги видя и двете кви чавки са. Ако не се сваляше така натрапливо на Данчо щеше да ми е любимка във формата. Може да е инфатилна и незряла, но поне е истинска.

Петър изглежда незаинтересован на пръв поглед, но евала, че се отстоява - обясни защо не е реагирал и не го интересува, че е направил лошо впечатление на жените, понеже не се е проявил като големия джентълмен миротворец. Прав си беше - ситуацията не налагаше намеса.

# 1 364
  • Варна/Лондон
Аз си бях убедена, че точно това което чувам е искала да каже Мария, но в превъзбудата си е изпуснала да добави майката,че обикновено двете думи са комплект. 😁

Общи условия

Активация на акаунт