Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 330
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 365
А какво й беше извинението на Мара, защо избухнала?
Данчо за Даяна ли говореше колко е красива? Нещо за годеницата му каза ли?
Уж гледам, ама малката покрай мен щъка, вика, показва ми разни неща хихи

# 1 366
  • На морето!
Петър и Даяна щяха да са чудна двойка.
Данчо и Ванче- също. Ех, каква драма щеше да разгърне Ванчето, каква морална дилема щеше да изплаче, не като Даяна да яде филии на покрива и една сълза от любов да не пусне.
Надя много силно не харесва жените по принцип. Може би и затова хареса Марче, тя е по-мъжествена от една голяма част от мъжете вътре.

# 1 367
  • Варна/Амстердам
Промото за утрешния дуел:

https://fermata.btv.bg/videos/vanja-izliza-za-vtori-poreden-duel … -vav-fermata.html

# 1 368
  • Велико Търново
Срещу Петър има обвинения, че не се намесил, ама принципно мъжете май не предпочитат варианта да се намесват между две каращи се жени. Щото като нищо "миротворецът" може да го отнесе Satisfied

# 1 369
  • София
Дано утре, по някаква случайност, да не ми прекъсват дуелите. Излъчването им е потрес, някой тук ми беше пратил сайт, от който успявам да гледам. Само дето иска да изключа ад блокъра, а гологъзи надупени жени само това чакат. 😀

Не вярвам, както някой предложи, Петър ако се беше провикнал "момичета, спрете с глупостите", че някоя щеше да го отрази.

# 1 370
Е, тя толкова меко говори, че точно така се чува. Joy
Баба Дешка така казва, по техния край не говорят меко, но така си казват на печка - с И, беше голям хит на Господарите преди години. Joy
Еее, питай Джоли дали пък баш така го казват. Някой може и така, но ще е изключение.  Тц, това си е ямболска дума

# 1 371
Аз мисля, че друг би се намесил, не може да ги гледаш как си вадят очите и да не кажеш нищо.

Е, тя толкова меко говори, че точно така се чува. Joy
Баба Дешка така казва, по техния край не говорят меко, но така си казват на печка - с И, беше голям хит на Господарите преди години. Joy
Еее, питай Джоли дали пък баш така го казват. Някой може и така, но ще е изключение.  Тц, това си е ямболска дума
Знам, че Джоли е оттам, но тя едва ли говори така.

Пускам видеото: Joy

Мен силно ме впечатли ножът, който държеше Надя по време на прегръдката с Мария. Trollface

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 00:20 от Смиляна

# 1 372
И аз съм от югозапада. Имам претенции да говоря прекрасен бездиалектен български език. Около мен никой не говори така. Има си други специфики,но ...пИчка..Imp

# 1 373
Не исках да те засегна, просто се сетих за това видео. Наясно съм със спецификите на диалекта по вашия край и ми е любим, защото съм потомък на бежанци от Вардарска Македония.
Наясно съм също, че не всеки говори на диалект. Все едно по шопско всички да говорят на шопски, ами - не.

# 1 374
Е, хайде сега, не си ме засегнала. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но изпадам в потрес от говора на Мария.

# 1 375
  • София
Да ви казвам ли пак кой си тръгва?

# 1 376
КазУвай.

Мен ме тормози един въпрос - защо Милена беше с ратайски дрехи, след като пак Мими е заместник-ратай?
Мими - как не ѝ отива. Joy Чух някой да ѝ казва така днес.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 01:11 от Смиляна

# 1 377
  • София
Убуу гай тъй...

Скрит текст:
за моя най-голяма радост си тръгва
Скрит текст:
маскираната певица Grinning Grinning Grinning

# 1 378
  • Sunshine state
Данчо окончателно падна до кота 0 и се държи точно като влюбен осмокласник. Жалък до няма и къде.. И забележете - гледал си детето цели 5 месеца! Уау! Медал да му дадем, а? Противен ми е вече само като му видя физиономията. 😷
Даяна и тя е една неориентирана глезла, дето нито я сърби, нито я боли.
Ванчето има голямо предимство за дуела и смятам, че Поля ще си ходи, за съжаление. Стоян е един подлизурко и нагаждач. Същото се отнася и за останалите мъже. То хора за харесване вътре не останаха. Отчайващо е положението и освен да си избера някой по-малко противен. 🤦🏼♀

# 1 379
  • Вестерос
Всички са ми противни в даден момент, някои са перманентно, много е зле положението....

Общи условия

Активация на акаунт