Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 275
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 410
Според мене Поли даже много добре прие  измисленото извинение на Мими. Прегърнаха се, какво повече да направи.

# 1 411
Сега пак гледам извинението на Мария и изражението и на реакцията на Поли за пореден път ме вбесиха. Тази жена е оперирана от емпатия, Мария рони сълзи и се извинява, а Поли я гледа безчувствено и обвинително и май и не и вярва особено. Аз в тази ситуация бих прегърнала Мария и бих я успокоила - това ми идва от вътре спонтанно. На Поли обаче и идва друго - да и трие сол, че и други така се чувствали като Мария ама не реагирали с агресия. Да я обвини, че е реагирала грозно беше единственото, от което Поли се интересуваше в този момент, въпреки че самата Мария го е осъзнала и точно затова отива да и се извини. Поли е отратителен безчувствен егоист. Понякога ми е трудно да обясня защо ми е неприятна, но само като я наблюдаваш как се държи в различни ситуации както и критикарският и, обиден  и безчувствен поглед стигат за един нормален човек да не може да я търпи

А като Поли плака, заради селските изпълнения на Мария? Тогава дойде ли ти отвътре да прегрънеш Поли? Нищо не е осъзнала Мария, и тя даже не се разбра. Щеше да навира Поли в печката и подобни, защото нещо брат й бил по-обичан, и агресивната й реакция не била към Поли, а към нея си самата. Шокирана съм, че някой изобщо се е вързал на тази глупост, или изобщо я е намерил смислена.

# 1 412
  • София
Никой не е длъжен да приема извинение, било то и искрено, а това на Мара не ми се стори такова. Трудно ми е да си представя как ще се гушкам с някой, който допреди дни ми е грухтял в лицето и ме е обиждал и заплашвал.

# 1 413
Аз началните епизоди не съм ги гледала.
Нямам физическото време да ги изгледам.
Но в резюме защо Мара е силна и физически и и се самоопределя и като силна жена?
Дотук в игрите за имунитет или тя, или Надя печелят имунитет. Голяма мъжкарана е, спор няма. В игри като коване и рязане  е непобедима, но се видя, че в игри за издръжливост е много зле.
Скрит текст:
Възможно ли е някой да започва денят с чаша вино, вместо с кафе?

# 1 414
На мястото на Полина нямаше да приема извинението на Мара. Че защо да съм длъжна да го правя? Само защото така било редно.
Извинение бих приела когато е навреме и когато мисля, че човекът е искрен.
Поли е дребнава за много неща, но поне е по-овладяна и от Ванчето, и от Мара.

# 1 415
Никой не е длъжен да приема извинение, било то и искрено, а това на Мара не ми се стори такова. Трудно ми е да си представя как ще се гушкам с някой, който допреди дни ми е грухтял в лицето и ме е обиждал и заплашвал.

Разбира се, че не е длъжна. Но това е проява на разбиране и човещина, което на Поли очевидно и липсва, защото егозмът и твърде обсебващ.

Освен това май си пропуснала да чуеш как Мария каза, че след случката в кухнята Поли си е общувала съвсем нормално с нея и изведнъж след седмица се сетила да реагира, защото се е появила подкрепа в лицето на Милена. Поли си е лицемер. Самото и поведение в кухнята показваше, че изобщо не се уплаши от агресията на Мария / напротив - гледаше я провокативно през цялото време и не спираше да и повтаря предизвикателно и наперено: "Айде направи го да те видим как ще го направиш"
Просто Поли се усети победена от Мария, не можа дa понесе публичното поражение и си измисли да се пробва в последствие да убеди продукцията да я накаже. Но не успя.

# 1 416
На мен ми беше много жал за Поли след скандала с Мария, но определено се раздуха и прекали с драмата , според мен Милена я побутна в тази посока.
Петър е готин само във визитката , струва ми се леко смотан , само една визия има , симпатяга е , но дотам.

# 1 417
Skrekkelig , това,което написа относно Надя е абсолютно .....не знам кво да кажа.Изобщо не ми харесва.Знам,че всеки има право на мнение,знам,че това е твоето мнение,обаче всичко си има граници.
    Айде , сега Добро утро!
 За снощното разголване - що за идея?!Че ги разсъблякоха  и по бански.Някак си да си разголиш душата застанал в кръг,почти гол, ми е абсурдно.Продукцията,леко прекалявате.
    Иначе за драмите - това,което Надя и Ангел споделят ме трогна.Преживели са сериозни неща, дано на друг не се случват.
  Щеше ми се да чуем и останалите,Митко,Кустев,Боби.И на фона на тези житейски изпитания,сещате ли се как ми звучи драмата на Поли- едно момче казало , че е дебела и грозна.И това и е комплекс за цял живот и диктува еженевието й.Според мен тя изобщо не е окей със себе си.Не може да надскочи егото си и да погледне малко по-отгоре на нещата.И после на масата - кой къде седнал,пък предния път къде бил - момиче,огледай се,запомни за себе си,направи си изводите, иммай достойнмстовот да не коментираш точно това пред камерата.Дребнаво е,според мен.
   За Милена каквото и да кажа,все е малко.Изобщо цялата ми е само поза.За мен тази жена няма сърце , всичко което прави е единствено и само от интерес за нея.Ако има завършен егоист във Фермата,това е Милена.
    Ах,Митака какъв сладур е! Той наистина не е свикнал, може би, да не прави нищо.Даже и в свободния ден.НЕ познавате ли такива хора?Аз имам в близкото обкръжение, понякога реакцията е като на чичо Митко.Но ние не обръщаме внимание , и нещата утихват.
   Най-вероятно изолацията си казва думата и при него,емоциите избиват.
    Гледайки снощи откъса на скандала ,Ванчето дори не трепна при падането на ножа зад нея, да же не се обърна.
    Даяна ми хареса какво и как го каза на Милена.Изобщо нужно ли е всеки път да се заеме крайна позиция ?Нещата не са само черно-бели,винаги има нюанси.И спиред мен и двете страни са виновни,в случая.И това няма нищо общо с насилието,изнасилването на жени и така нататък.Малко прекаляваме .

# 1 418
Едно е да не харесваш участник, друго е да казваш, че е причинил смъртта на детето си. Отвратително е да се пишат такива неща.

Не четеш внимателно - никога не съм я обвинила с това. Казах само че е такъв типаж, че допускам че по невнимание може директно или индиректно да има вина. ДОПУСКАМ, а не че го е направила. Капиш?

Надя неглижира на вид дребни неща, но при едно новородено нищо не е дребно.

# 1 419
Аз съм в потрес от коментарите за Надя, само това ще напиша и спирам , наистина съм в шок. Дано не четв тук след предаването.

# 1 420
На мястото на Полина нямаше да приема извинението на Мара. Че защо да съм длъжна да го правя? Само защото така било редно.
Извинение бих приела когато е навреме и когато мисля, че човекът е искрен.
Поли е дребнава за много неща, но поне е по-овладяна и от Ванчето, и от Мара.

Ами тогава директно да и беше казала в очите: За мен сълзите и извинението ти са неискрени и затова не мога да го приема.

А не да я прегръща насила от криворазбрана любезност. Много е фалшива Поли, но за разлика от други лицемери при нея фалшът се изписва на лицето и се излъчва от цялото и същество. Това е една от причините хората да не я харесват - инстинктивно никой не харесва фалшиви хора.

# 1 421
Допускаш директно или индирктно да има вина а смъртат на детето си- дори и така е много гадно.
   Дано никога на никой не се случва да загуби детенце! Директно или не,емоцията от това те яде цял живот!Спри се малко!!!

Ако Поли беше реагирала веднага след скандала,отношението към случката на много от нас щеше да е друго,така си мисля.Но една седмица слад това,и то подтикната от Милена,звучи по друг начин.Вече  си мисля,че Милена я вкара в тази схема с идеята самата тя да извади дивиденти от това-сигурно ще се заеме ,като излязат навън.

# 1 422
Skrekkelig, ти изобщо усещаш ли се какво пишеш? Как прецени, за 1 час епизод, в телевизионно шоу, че някой евентуално е неглижирал детето си? Какво ще рече, че Надя е такъв типаж? Недей се излага. Кое не й е нормалното на Надя като майка? Сериозно те питам. От къде точно ти е наблюдението, че реши, че не е нормална майка? Наистина се спри вече, прекаляваш.

# 1 423
Дорина, ако въпросът ти в спойлер е към мен, понеже си ме цитирала.
В живота всичко е възможно.
Но аз с темата кафето пия.
За мен беше чест.

# 1 424
  • London
Това тролене няма край ей......ама го има, защото го храните.

Иначе мен изобщо не ме разчувстваха на играта с обидите. Ангел имам усещане разказва една и съща история за баща си за поне трети път. В подобна игра бих написала нещо колкото да не е без хич без да навлизам в лични подробности. До крайности стигнаха хората, които играят за пред зрителя.....иначе за парите там са загубили всички човешко, обаче аз това, аз онова.

Общи условия

Активация на акаунт