Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 276
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 395
Аз едно не разбрах, обсъдиха как Петър нищо не е направил, включително Ванчето каза, че щом не се е намесил значи ситуацията не била толкова сериозна, но никой не каза нищо за това, че самата тя беше в кухнята и ножа падна до крака й, стават инциденти, можеше и да я пореже, ама само и само Поли да е кривата, Ванчето се направи на ударена и заобяснява как нищо толкова не е станало. И аз хора като нея не мога да подкрепям. Върти се около Петър, ту реве, ту се смее за щяло не щяло, няма обективна преценка за нищо и това ми бил достоен за оставане човек, ами не. Довечера съм за Поли, мисля че тя ще отпадне, но все пак ми е по-приятна и ще се радвам да спечели.

Някой пита кой ще е в агитката на Поли, мисля че бяха Милена, Ангел, Стоян, Данчо и Надя.

# 1 396
Дая много ми харесваше, докато не я чух как говори за "златна среда" и сега си мисля, че това девойче ( мой набор е, джизас) идея си няма от живия живот. И мнението ѝ, че и двете страни имали вина, това е същото като да кажеш, че изнасиления е еднакво виновен с изнасилвача.  Играе игра и тя, няма как да си и така, и иначе, да угаждаш на всички - губиш себе си, или просто се сливаш с фона.
Мария е ясен пример за прост човек. Значи можеш да заплашваш и нагрубяваш, ама като те изобличат - започваш да плачеш и да се вайкаш как са те били злепоставили. Да не би Поли да ѝ сложи думите в устата. Прост човек. Ако беше малко по-смирена, както е разботлива, щеше да е топ фаворит на 80% от българския зрител. Бачка, не се оплаква и е майка и съпруга. ТОП, ама като си тъп на гъз, голямата уста и кораби потапя.
Чичо Митко не го схванах какво се вкарва във филма, та чак и сълза пусна. Хората седят и си почиват, той им се жалва, че само той работе - ми стой и почивай и ти, никой не е длъжен да го кара с твоя темп. Много мразя такова поведение тип party pooper.
Важното е, че групата, а и България видя, че Пешко и Ванче нямат намерение да се намесят в ситуация на страничен наблюдател на агресия и се показа що за стока са. За мен е показателно и такива хора никога не мгат да са ми фаворити.

За жалост много голяма част от хората го мислят това. Питат жертвата с какво е била облечена, казват че съпруг няма как да изнасили собствената си жена, казват, че тя е провокирала мъжа и т.н. Съдейки по мнението ѝ, явно и тя е от този тип хора.

# 1 397
  • София
В много далечни посоки се тръгна, то не бяха "ако станело нещо, жертви, изнасилени, системен тормоз". Не може ли да се придържаме към темата?

# 1 398
Данчо окончателно падна до кота 0 и се държи точно като влюбен осмокласник. Жалък до няма и къде.. И забележете - гледал си детето цели 5 месеца! Уау! Медал да му дадем, а? Противен ми е вече само като му видя физиономията. 😷
Даяна и тя е една неориентирана глезла, дето нито я сърби, нито я боли.
Ванчето има голямо предимство за дуела и смятам, че Поля ще си ходи, за съжаление. Стоян е един подлизурко и нагаждач. Същото се отнася и за останалите мъже. То хора за харесване вътре не останаха. Отчайващо е положението и освен да си избера някой по-малко противен. 🤦🏼♀

и мен ме разсмя преди като каза, че си гледа детето един месец в годината. Ама иначе видео направил с него все едно му е ежедневие.
От друга страна го разбирам, че е лапнал по Даяна - кой нормален мъж няма да се влюби - хубава, умна, забавна... Мечтата на всеки чичак. Освен това той няма деца с годеницата си и ако и само като съквартиранти си живеят реално няма причина да седи зорлям с нея, при положение, че си пада по друга. То едва ли ще му се отвори парашута с Даяна, но на мястото на годеницата след това публично реване за друга жена бих го натирила на секундата. Но ако Даяна няма сериозни намерения към него е мноо гадно да му се сваля и да му дава надежди за да остане накрая от 2 стола на земята. Всъщност в техния случай не знам кой от двамата е по-голямата жертва - дали Данчо, че може да артиса без ни една от двете (не че това ще го бутне - сам си каза, че разкарва жените без проблем и пак без проблем си намира нови) или Даяна, че хем е влюбена, хем Данчо не покрива изцяло критериите и се съмнявам да се прежали за сериозна връзка с него.

# 1 399
Не понасям хора като Хепито! Онзи ден рева за това, че Ангел поискал купичка вместо чаша и това било тормоз, а когато някой ти крещи на 20см. от лицето не било тормоз. Щом не се случва на мен значи е ок?!?
Извинението на Мария също беше пълна глупост и не беше искрено.

# 1 400
Момичета , гледам от седмица-две, изпуснала съм май флиртът на Ваня с Петър, интересно ми е той дали я харесва или тя си въобразява нещо?

# 1 401
Извинението на Мария не е по нейна идея, или от продукцията са ѝ подшушнали, та да опитат да ѝ поизчистят малко образа, или някои съфермери са я накарали.

# 1 402
Според мен не я харесва, дори в началото да имаше някакви симпатии
Сега си подхранва егото, а и има вярно куче в нейно лице, като я държи близо.
А Ванчето е достатъчно глупава, че да върши всичко както трябва спрямо Петър.Той затова я държи на стенд бай.

# 1 403
Да , това мисля и аз , но явно е инало някаква закачка в началото щом се мъкне по него като кученце.

# 1 404
Аа, не само това, друго си е да си имаш и лична масажистка.

# 1 405
Петър само да си подаде носа навън и Ванчето е в историята. В момента просто му е удобна и не го дразни супер много. Той доста директно си казва нещата спрямо нея, не й говори поне сладки приказки, за да я замотава, но на нея толкова й е достатъчно. Като цяло смятам, че тя е ограничено момиче. Това, че е сервитьорка на кораби и е ходила до разни места, не я прави много сложна. Вижте й речника - овца, тъпак, смотаняк.
Дори да остане, не мисля, че на финала ще се гласува за нея.

Като цяло си мисля, че продуцентите са си мислели точно такива лав сторита, каквито и вие изброихте като комбинация - Пешо с Даяна/Антония, Данчо с Хепито, примерно.

На мен също ме дразни как Йордан използва детето си, за да си вдига акциите. Той последно фокусник ли е или общински съветник? И какви са тези три фирми, които има? Нещо не мога да му схвана историята.
Иначе Даяна, според мен, навън ще му даде шанс на Йордан със сигурност. Очевидно момичето си го влекат драмите - тя сама си каза за бившите гаджета - изневери и съмнения за такива, ровене в телефона, идеален модел й е Фокусника.

# 1 406
Чичо Митко реве в изповедалнята, жал да ти стане.
- ''Аз к'во мога да направя? Да ги обиждам, да се карам! Що да се карам аз, да си трупам черни точки?!''
Този Сезон това е стратегията на повечето мЪжове.
Що да се карам?  А,бе, я, прави се на ''ни лук ял, ни лук мирисал!'' Спотайвай се и ''со кротце, со благо'' - напред към финала!
Това е стратегията на Митко, на Боби, на Стоян, на Кустев.
Данчо е друга бира. Той е заложил на вечно актуалната тема за любоФта. Как пък баш сгоденият мъж се забърка в любовна драма?
-''Направо... Дайчето е голяма работа. Направо ...''
Направо... казвам ви... направо - хвани единия, удари другия!
А, Пешо от два дена е влезнал в ролята на падишаха. Хепи Ванче като вярна робиня  масажи му прави.
Ех, мъж да си във Фермата 2020!
И един Анго за цвят и свежест: ''Мара, ако беше толкова умна, колкото е силна..."Sweat Smile

# 1 407
Аз началните епизоди не съм ги гледала.
Нямам физическото време да ги изгледам.
Но в резюме защо Мара е силна и физически и и се самоопределя и като силна жена?

# 1 408
  • Велико Търново
На Милена “ратайската” тениска отзад имаше реклама на някаква строителна фирма, не за първи път ги виждам фермерите (и мъже, и жени) да работят с тях, така че не мисля, че е показателно. Разликата с ратайските е именно надписа на гърба.
Мисля, че точно ратайските са "фирмени" - с логото на "Бултекс", май.

А да, знаем за ''гениалната'' и идея жените да строят, а мъжете да готвят и шетат.
И що тая ирония? Wink Всички знаем, че във всеки сезон е имало седмица, в която си разменят ролите. Вероятно и сега няма да се размине без такава, без значение кой ще се случи фермер.

Е, нали това беше надслова на този сезон.
На градския човек всипко му е ок. Остава му да мисли за забавления и отруденият селянин, който бъхти от сутрин до здрач и хамалогията край няма.
Надсловът този сезон е "Пътят на една мечта". Онова със селски срещу градски хора е отпаднало, след като са попаднали на Андрей.

Не бих казала, че седмицата е била официално почивна изобщо. Официално бяха освободени от строителна работа. Но това не означава, че дворът може да бъде оставен разхвърлян и неизчистен. Все пак там са вършили някакви дейности и трябва да бъде приведен в ред. На фона на по-малкото работа е можело поне това да направят. Още повече, че вече имаше случай, когато Андрей им направи забележка именно за това. Явно толково и са си го сложили на акъл. Вярно че Митко преигра, особено пък и със сълзите, които пророни, но и останалите съвсем не бяха прави да неглижират така задълженията си.

Снощи пак дадоха заявка за влизане на Камелия. На мен ллично хич не ми се нрави това, но от "Междинна станция" сигурно доволно потриват ръце...

Съзнанието ми не може да приеме, че майка би неглижирала нещо, свързано с 37-дневното ѝ бебе и бе застрашила живота му с каквото и са било. Не мога да го помисля дори, камо ли да го допускам като вероятност. И наистина ми прозвуча много грозно...

Like_Smoke, общинските съветници не са на щат, общинският съвет се свиква периодично. Така че по никакъв начин не са ограничени в трудовата си дейност, включително и фокусничество. А за фирмите - не виждам причина Данчо да няма, пък били те и три. В Търговския регистър, сигурно могат да се намерят имена, срещу които и 30 са вписани.

# 1 409
Сега пак гледам извинението на Мария и изражението и на реакцията на Поли за пореден път ме вбесиха. Тази жена е оперирана от емпатия, Мария рони сълзи и се извинява, а Поли я гледа безчувствено и обвинително и май и не и вярва особено. Аз в тази ситуация бих прегърнала Мария и бих я успокоила - това ми идва от вътре спонтанно. На Поли обаче и идва друго - да и трие сол, че и други така се чувствали като Мария ама не реагирали с агресия. Да я обвини, че е реагирала грозно беше единственото, от което Поли се интересуваше в този момент, въпреки че самата Мария го е осъзнала и точно затова отива да и се извини. Поли е отратителен безчувствен егоист. Понякога ми е трудно да обясня защо ми е неприятна, но само като я наблюдаваш как се държи в различни ситуации както и критикарският и, обиден  и безчувствен поглед стигат за един нормален човек да не може да я търпи

Общи условия

Активация на акаунт