Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 289
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 380
"Примитивния кубизъм" на Митко не беше оценен  Smile
Много са им смотани табелите. Аз ако бях на мястото на Андрей, при първия удобен случай ще ги разкарам.
Нямат артистични натури тази година. :р

# 1 381
На мен лично ми е все едно кой ще победи утре. Дано поне направят хубав и оспорван  дуел. Както писах преди два-три дни, не съм сигурен, че Тенска има мотивация да остане. Не мога да преценя, коя е по-полезна за развитието на играта, но нека по-мотивираната и по-добрата на арената победи.

# 1 382
  • Велико Търново
Мен ме тормози един въпрос - защо Милена беше с ратайски дрехи, след като пак Мими е заместник-ратай?
Ето какво още мислех да пиша и пак съм изключила То от тормоз да го мисля ш'е е Joy
Но наистина е любопитно. Освен да има тениска с такъв цвят Милена, ама чак такъв съвпадък... Rolling Eyes

Ваня има предимство И защото работи по строежите. Вярно че повече с мечето и четката, но все ще е хванала я тесла, я чук, я брадва, я трион. Не че и Поли не е държала четка, но си мажеше лицето.

# 1 383
  • Sunshine state
Да не би Милена да е ратай следващата седмица и да са дали кадри от нея? Хммм..
Кого ли ще предложи Поли и съответно Ванчето за фермер?

# 1 384
  • Велико Търново
Ами не... тя все още "разследваше" случая с ножа - беше разговор с Петър в обора, докато дежуреха около кученцата. В началото на епизода от четвъртък е.

Ваня - вероятно Петър, Полина - някой от агитката си, може би Митко. А защо не и Ангел.

# 1 385
  • SF
Боби, засега, не е моят човек. Докато не слезе от скелето и не покаже, че е в игра, а не на строителен обект.
Добряк е, спор няма, носи на шеги. Но! Едното бомбастично разкритие, за мен не е достатъчно, да го изпрати на финал.
Колегите му във фермата са се втурнали през глава, да влизат в роли, да са интересни. Ножове хвърчат, любовни драми се разиграват, списъци се премятат, масажи се правят... Даже Стоенич влезе два - три пъти в кадър. Така че, Боби, имаш време и потенциал да влезеш в играта.

Много се радвам, че тази година се търсят характери и проявата им. Миналата година имаше някакви призиви към сценаристите на Фермата, които четат тук, за да си записват идеи, във Фермата да се вкарат бачкатори, селскостопански работници, спортисти, могъщи играчи, които да държат на глад, студ и спане върху дъски в обора. Те пък сценаристите взеха, че не ви послушаха и въпреки акъла, който им давате, направиха лигава Ферма, в която, самоцитирам се, коване на пирони и метене на двор не са най-голямото достойнства на участниците, заради което да гледаме предаването.
Затова не симпатизирам на Надя. Прекалено голяма текезесарка ми идва.

# 1 386
  • Sunshine state
Прекалените удобства във Фермата нямат нищо общо с това кой какъв характер е показал. Боби не е заел никаква кой знае каква позиция през цялото време. Райно за мен беше същият. И все пак бих го определила като по-достоен от например Стоян, който ходи и доносничи на тоя и оня за някакви случки, ама иначе бил и за двамата.

# 1 387
На Милена “ратайската” тениска отзад имаше реклама на някаква строителна фирма, не за първи път ги виждам фермерите (и мъже, и жени) да работят с тях, така че не мисля, че е показателно. Разликата с ратайските е именно надписа на гърба.

Относно ненамесата на Петър си спомням, че при спрекчването на Дана и Мария пак в кухнята тогава имаше мъже и се намесиха. Дали не бяха Кустев и Боби?

# 1 388
  • София
Иван и Андрей ни мислят за много елементарни. Типичните прийоми от Къртицата. Правят лют скандал, след което следва извинение естествено и доброто винаги побеждава. Тия ги разказвайте на наивниците. 100% те двамата са накарали Мария да отиде да се извини, то се видя, че тя и не знае какво да каже и измисля там разни неща с брат си. Сричаше като първолак. Тя и Кустев и Надя отряза и после изведнъж, хоп при Поли. Айдеее, познаваме си стоката, в случая Иван и Андрей...
Не знаех за тази лична драма на Надя, това е най-ужасното нещо, което може да сполети всеки един човек, особено майка. Ето още една причина да са толкова близки с Ангел. Изобщо това което е преживяла Надя, другите жени там са от някакъв друг свят.
В крайна сметка се помириха Надя и Мария, това ме радва, но някои думи се помнят винаги и според мен счупеното ще си остане счупено. И ги виждам на Арената един ден.
Даяна ми направи много грозно впечатление с увъртанията и. Както писах отдавна, на татко глезаната. Завършен егоист. Нямам търпение някой да и бие шута на Арената. Милена я закова с думите си.
Още една черна точка за нея, когато в края каза, че Надя и Митко работили повече от тях, а били шефове. Много ми е любопитно тази бяла птица ако стане Фермер как ще си налага волята. А да, знаем за ''гениалната'' и идея жените да строят, а мъжете да готвят и шетат.
За другарския съд на масата. Имам питане към И/А. Четат те, четат...
Защо не дадоха позициите на Боби и Кустев? Докога ще се пазят определени избрани хора на продукцията? На Боби такъв имидж му гласят, че задължително да спечели вота на зомбираната публика ако стигне финала, а той е там на 80% минимум.
Много грозно впечатление ми направиха как всички мързелуваха, докато Митко работеше. То се видя и после по оценката за свършената им работа. Нека всички да се видят какви мърди са, а иначе много работни били. Боби също да ходи да си види работата по прозорците, че си е оставил ръцете. Или както са казали хората. ''Хубава работа ама ц......а''
Утре съм твърдо за Поли. Няма как да бъда за лицемер, егоист и инфантилен човек какъвто е Ваня.
Но Ваня така си нареди битките, че ще е много трудно за Хубавенска. Равностойни са, даже за мен Поли е по-комплексна, но последните битки не са за издръжливост, както бе с Тони. Не знам, виждам освен това и че Поли сякаш се е предала и няма много желание да остане във Фермата. Давам прогноза 55 на 45% за Ваня, но дано да сгреша.

# 1 389
  • Sunshine state
И аз съм за Поли. Не искам да гледам жени на по 35+ години да ми се лензят като ученички и да истерясват за най-малкото.

# 1 390
Чичо Митко - победител !

# 1 391
Всъщност всички виждаме орязаната версия на личностите влезли в играта.  Сигурна съм, че 70% от времето взаимоотношенията им са други, затова и отношението им към Мария е различно от това, което ние имаме за нея и са ни показали. Тези откъслечни моменти не ни дават добра представа за хората. В разговора между Данчо и Поли за отношението му към Дая, останах с впечатление, че той не е наясно с чувствата на Дая към него. Попита я: "Мислиш ли..." Значи Дая не му засвидетелства вниманието си непрекъснато, което пък непрекъснато ни се натрапва. Знаем, че сцените са избирателно представени и са в интерес на продукцията, така че и образите на героите са непълни. Затова съм снизходителна към всеки от тях, може би не са толкова черни или бели. Поради това не си харесах никого напълно. В новия дуел ще съм зад Ванче, сега тя ми е малко по-симпатична от Поли. Милена ми изключително антипатична и неприятна, но вероятно и това е насадено усещане.

Браво!

# 1 392
На мен пък циркът на чичо Митко никак не ми хареса. Седят си всички , спокойно имат официално почивна седмица и хайде сега да блеснем някак че се поизгубихме от кадър . Изведнъж остро му се приработи , пристъп на разработване получи , даже сълзи имаше , я дай сега тука една дъска с пирони има да земем да и ги извадим че как ще спя нощем като знам в двора ми какво ужасно нещо се намира. И пак речта за работния селски труженик, на фона на мързеливия гражданин който видите ли не може седне се храни ако не си е заработил .
Лично за мен участниците нито са свръх противни , нито бих имала съвест да ги нарека мързеливи и недостойни да ядат , седейки си на дивана и гледайки ги как строят .Нито мисля , че работата им е никаква , защото хич не е лека.

# 1 393
Е, нали това беше надслова на този сезон.
На градския човек всипко му е ок. Остава му да мисли за забавления и отруденият селянин, който бъхти от сутрин до здрач и хамалогията край няма.

На Мара ѝ дадоха зготов текст за извинение с детството и брат ѝ, дъра бъра, и пляс и тя трудно го изрицитира.
Защо не дадоха на всички, обидите, които бяха изписани по телата им. М?
На мен и другите са ми интересни.
Довечера май съм за ХВ.
Нещо ми писна да слушям голямата певица и нейната чувствителност и да си хваща самолета за Ангилизко, че ще ни затворят.😂
МинАх от едното реалити на друго, че там останаха две дето много ме дразнят, то тук драмата на същото ниво.
Шестака и той се вкара у филм. Или да го видим колко е работен.
Като е самоинициатива тази седмица работата, защо им намират кусури.

После пак ще хейтя, че сега ще ми загори закуската.

# 1 394
  • София
Дая много ми харесваше, докато не я чух как говори за "златна среда" и сега си мисля, че това девойче ( мой набор е, джизас) идея си няма от живия живот. И мнението ѝ, че и двете страни имали вина, това е същото като да кажеш, че изнасиления е еднакво виновен с изнасилвача.  Играе игра и тя, няма как да си и така, и иначе, да угаждаш на всички - губиш себе си, или просто се сливаш с фона.
Мария е ясен пример за прост човек. Значи можеш да заплашваш и нагрубяваш, ама като те изобличат - започваш да плачеш и да се вайкаш как са те били злепоставили. Да не би Поли да ѝ сложи думите в устата. Прост човек. Ако беше малко по-смирена, както е разботлива, щеше да е топ фаворит на 80% от българския зрител. Бачка, не се оплаква и е майка и съпруга. ТОП, ама като си тъп на гъз, голямата уста и кораби потапя.
Чичо Митко не го схванах какво се вкарва във филма, та чак и сълза пусна. Хората седят и си почиват, той им се жалва, че само той работе - ми стой и почивай и ти, никой не е длъжен да го кара с твоя темп. Много мразя такова поведение тип party pooper.
Важното е, че групата, а и България видя, че Пешко и Ванче нямат намерение да се намесят в ситуация на страничен наблюдател на агресия и се показа що за стока са. За мен е показателно и такива хора никога не мгат да са ми фаворити.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 09:00 от Lucy_lu

Общи условия

Активация на акаунт