Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 763
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 435
Може да се наложи  Мара и Надя да се изправят една срещу друга на полуфинален дуел, не се знае. Да се предизвикат една друга не е единствената вероятност.
Това не знам дали го е предвидила Надя.

# 436
  • Sunshine state
В случая Надка се оплете в схемите си - колко е благородна, само, ама не е толкова безкористна.

# 437
  • София
Може да се наложи  Мара и Надя да се изправят една срещу друга на полуфинален дуел, не се знае. Да се предизвикат една друга не е единствената вероятност.
Това не знам дали го е предвидила Надя.

Да, ще видим, ще е интересно. Simple Smile

Аз за пръв сезон толкова се лашкам в мнението си за хора, събития и т.н. 😁 но то с тоз матр'ял...

# 438
Ма те двете няма да се срещнат на арената така и така, освен ако не се предизвикат една друга, нали така? И като най-силни на финал чак ще се противопоставят. Ми за чий да се зорят предварително? Като най-можещи ще си стигнат и сами до там, това не разбирам.
Иван и Андрей си имат правило на финал да не ходят хора, които не са били на дуел.
Не виждам кой ще викне или Мара, или Надя на дуел.
Когато останат три жени, третата ще бъде принудена да викне една от тях. Но третата може да се случи да е фермер на седмицата. Или пък Иван и Андрей да се намесят и кажат, че дуелистки в последния женски дуел ще са тези, които все още не са ходили на арената. В момента съм почти убедена, че точно така ще се развие ситуацията.
Другият вариант е третата да викне една от Мара или Надя, но "неповиканата" пак няма да е ходила на дуел.
Надя е разиграла тези варианти, Мария не. То и откъде акъл да си ги представи.

# 439
Това правило откога е? До четвърти сезон го нямаше, предполагам, че в миналия са го приели.

# 440
  • София
Аз това правило съм го проспала явно.

# 441
  • Sunshine state
И аз не съм чувала за такова правило и за това се чудих как Надя обясняваше, че имало такова. 🧐

# 442
Не е благородна и безкористна Надя.  И никой там не е. Това е състезание бе хора. С награден фонд.
Всеки има право да си харесва или не определен играч. Но горните качества в тази игра няма да ти донесат победата.

# 443
  • Sunshine state
Да, така е, cardu, ама Надка сама каза, че искала да й помогне.

# 444
Да, така е, cardu, ама Надка сама каза, че искала да й помогне.
Ами иска. Така ще помогне и на себе си. Едното не изключва другото.

# 445
Ама Надя очаква същото от нея, за да са ходили на един дуел поне - но не една срещу друга, защото повечето хора Не подкрепят финалисти, които не са били на дуел. Пример - Калоян от трети сезон. То май и Валерия беше само на полуфинален дуел с Елена, ако не се лъжа.
Та не знам дали има такова правило. Simple Smile

# 446
Това правило откога е? До четвърти сезон го нямаше, предполагам, че в миналия са го приели.
Ензимче, след трети сезон го въведоха, когато Калоян отиде на финал, без да е ходил на дуел.
В четвърти във финалната седмица заставиха Нури и Георги да се изправят един срещу друг, защото не искали на финала да има хора, които не са минали през дуел.
Надя добре се е сетила и се опита да избегне точно този дуел преди финала, ама насреща и стои Мара от партията на Тонка Тъпото и не вдява.

# 447
  • SF
Надка голям стратег била! Много мразя такива схемаджии.
Много ми харесаха реакциите на Митко. Изобщо не искаше да слуша за "сега си на власт, сега ти е паднало да си подредиш нещата."

# 448
Аз пък уважавам хора с мисъл и идея как да постигнат поставената цел.
Седнала е жената, помислила е, видяла е решение на проблема - ами, браво. Може и да ми е антипатична, но не мога да не и призная, че играе добре играта.
Не ми харесва движението, юруш, с рогата напред, пък докъдето стигнем.

# 449
От тази вечер, официално съм симпатизант на Милена!
Изключително умна жена, даже я намирам и за най - симпатична!
Другата умна е Хепито, без да и броя забежките с оня с подвитите крака!
Останалите женски са: тъпо, русо,просто, нахално, безсрамно и т.н.!

Общи условия

Активация на акаунт