Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 960
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 465
Diavolo, ти наистина ли симпатизираш на Надя, или само защото другите са по-зле?
Опитвам да видя, къде греша в преценката си за хората ( често греша ), явно ти виждаш нещо различно , което аз не виждам.
Може би от мъжка гледна точка Надя е по-интересна, отколкото аз мога да оценя...

# 466
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък съм изумена, че някой се връзва на схемите на Надка! Мара е много права- отива на дуел, където шансовете да се върне са 50 на 50. Цялата теория на Надка е нелогична!

Точно така.Мария е първи дуелист,тоест не реди точките.На нейната съперница й трябват само 3та и 5та битка,за да спечели дуела.Реди си двете силни игри на трета и пета позиция и Мара си заминава.Едната игра да е алманаха(не съм виждала Мария да го чете) и остава 1 игра.
Разбирам схемата на Надя,но не й вярвам в добрите намерения.Ужасна е - стои с тефтер и химикал в ръка и чертае схемата за финала..Е,с какво е по добра от Милена?
И колко грозно беше - "Аз искам да те пратя на финал",тоест "Добре,че съм аз,Мария,за да те избутам на финал" Laughing  Обидно е,при все,че Мария е много силна физически и няма нужда от бутане.

Апропо Милена,не я търпя.Дойде и още на първия ден започна да се бута нежелана при останалите и да ги настройва (разговора със Стоян).

# 467
  • София
dany_nik,
Дяволчето винаги е симпатизирало на истинските играчи, а в нея разпознах такъв рано, рано, просто я надуших отдавна.
И не съм само аз, доста и симпатизират тук.

# 468
За мен Надя сбърка, че промени плановете си. Малко ме разочарова. Отношенията и с Мария след разговора вече бяха пострадали. Не спечели нищо с отказа си да прати Мара на дуел. Напротив - сега вероятността да има дуел между двете е много по-голяма.

А Мария е една много много лимитирана жена, която не може да гледа нещата в развитие.
За нея е важно сега да е добре и на сухо,следващата седмица както се случи - тогава ще го мисли.

Отделно разрива в отношенията между Мара и Надето дава шанс за игра на Милена.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 05:50 от Bengun

# 469
  • earth
Милена като зяпне озъбена ... Това не може да е естествена усмивка. Някой да и каже да си затваря устата като не говори, че изглежда глупава.

Дразнещото при нея (освен зъбенето) е, че се има за умна, а всъщност е посредствена.

# 470
  • София
Bengun,
Милена има шанс само ако не излезе на Арената срещу някоя от двете. Аз лично не мисля, че е грешка, че Надя се отметна от избора. Спечели доста симпатии сред публиката. Дори и тук в темата за първи път да не прочета масово мнения с хейт по неин адрес, а точно обратното. А и тук сме зомбита и сме врели и кипели в подобни формати, докато за широката публика тези сълзи и това отмятане, да я запази след като я вижда ранима и изпълнена със съмнения ще и спечелят много точки.
А за дуела си прав. Ще има такъв дуел. И за това Мария ще е виновна и дано тогава ако отпадне прозре как сама си го е направила.

# 471
  • София
Не разбирам защо Мара е трябвало да се съгласи за дуела? Шансовете са 50:50, много зависи от игрите. Ако има правило, че всеки трябва да мине през арената, няма да ми е яко да ме прати най-близкият ми уж човек, особено пък увъртял се в стратегии.

# 472
Нали Мария е много силна, защо се страхува да отиде на дуел срещу Ваня, Даяна или Поли?
Няма първи и втори дуелист, редене на точки, подробности, има силни и слаби играчи.
Играе го обидена Мария, глупачка. Щеше да се върне и да стане фермер, а ако се изправи на арената срещу Надя - там вече не се знае. Видели сме какво могат на игрите за имунитет, Надя колко пъти печели?
А и Надя със сигурност щеше да си удържи на думата и да не товари Мария с ратайски задължения, да я щади. Кой друг фермер би го направил?
Ама, не, Надя е долна схемаджийка... Кой схемаджия си разкрива схемите пред всички?

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 08:21 от Ензимче

# 473
Другата година би било добре да има условие всеки да е минал през ратайство. Все едни и същи са на пангара. Скука.

# 474
  • София
То май не остана вече някой да не е бил ратай? Освен Надка, но тя си ратайства така и така ката седмица 😁

Редактирам се, сетих се, че Боби, Митко и Стоян не са били, но те са толкова в миманса, че ги забравям...

# 475
  • London
Не разбирам защо Мара е трябвало да се съгласи за дуела? Шансовете са 50:50, много зависи от игрите. Ако има правило, че всеки трябва да мине през арената, няма да ми е яко да ме прати най-близкият ми уж човек, особено пък увъртял се в стратегии.
Ами то къде е тръгнала Мара като виси там като муха без глава? Да има притеснения някоя от слабите жени разбирам, но тя е там 5 пъти по-силна и изхода е предизвестен освен, ако няма 5 битки на Алманаха......за мен всичко това с 50% е смешно и абсурдно, тя и Надя нямат никаква конкуренция там. Даже е обидно и нагло такъв човек да чака да е втори дуелист и да реди точки срещу Даяна и Хепи Ванче. Аз дори за дуел не го приемам това, защото това не е никаква конкуренция. Но е виновна продукцията, че вкарва 1-2 силни и някакви пуздри край тях и така решава едва ли не рано, рано финалистите. Никаква интрига.

Това правило откога е? До четвърти сезон го нямаше, предполагам, че в миналия са го приели.
Ензимче, след трети сезон го въведоха, когато Калоян отиде на финал, без да е ходил на дуел.
В четвърти във финалната седмица заставиха Нури и Георги да се изправят един срещу друг, защото не искали на финала да има хора, които не са минали през дуел.
Надя добре се е сетила и се опита да избегне точно този дуел преди финала, ама насреща и стои Мара от партията на Тонка Тъпото и не вдява.

Другия вариант е Мара много добре да вдява и да не иска Надя на финал, защото би загубила вота от нея. Нищо, че рони горчиви сълзи, не се знае..... там всеки е в някакви схеми. Както каза чичо Митко ''Няма лошо Поли да е на финал, тя ще е там фигурант'' тоест преценил е нещата, че със слаби играчи на финал и не особено цветни за зрителя шансовете на останалите са по-големи.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 09:03 от La Catrala

# 476
Точно така при евентуален двубой Мария - Надя, Мария може да отстрани Надя и да отиде сама на финал с друга жена и това е супер за нея.

# 477
  • London
Да....и все повече си мисля, че Мара не е като да го вярва това с 50%, просто иска да е с Надя на дуел. А Надя пък от своя страна сигурно иска да е на 100% финал, а така Мара и обърква сметките и идват 50%. И..... тя заради това май рева вчера. Лисици са и двете според мен, за тия 100  бона и кръв скоро ще дриснат.

# 478
  • при късмета
То и с/у Надка зависи от игрите. А двете са най-силни физически. Но Надка е по-бързо и по-важното по-съобразителна, затова има повече спечелени имунитети.   Така че шансовете на Мара падат малко под 50. А срещу всяка друга и двете имат много повече

# 479
Аз не виждам какво му е лошото на Шрек - положителен герой отвсякъде. Е, не свири на гайда, но...
Всъщност те цялата извадка тази година приличат на анимационни герои.

Общи условия

Активация на акаунт