Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 977
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 480
  • London
Аз пък мисля обратното, за мен Мария има по-големи шансове от Надя. Тя Надя за да напира така да не са заедно ан дуел не е понеже се е загрижила за Мария да не падне, а за себе си......

Ама той нали е гайдар? Интересно защо това с което уж професионално се занимава го прави зле....., ако беше само хоби предполагам нямаше да се коментира, но....Laughing Все едно Кустев да пресоли манджата.

# 481
Гайдарството на Стоян аз разбрах, че е между другото, а не че се занимава с това професионално. ( във визитката му като професия пише "оператор на ЦПУ машини")
Не знам, аз повече не бих му простила мижитурството, отколкото фалшивото свирене. Няма да е нито първият, нито последният некадърен музикант. С разликата, че някои къде по-известни и къде по-бездарни даже и музикални награди обират, та...Стоян пред тях е цвете даже.

# 482
Стоян се опитва да се хареса на "готините" във фермата, чувства се пренебрегнат, иска да му обръщат внимание, но не се усеща, че се излагам страшно много и се унижава. Жал ми е за него, струва ми се добър и скромен човек.
Мария е гнусна - външно и вътрешно.

# 483
Според мен Надя, Мара и Кустев са тръгнали по пътя към вкъщи.
За Мара е ясно, защо. Агресията, която показва, ще и изиграе лоша услуга. Ако развърти още един - два пъти ножа,
може и от продукцията да я изгонят. На мен, лично, ми е неприятна за гледане. Крещи, после реве, после се обяснява. Друг е въпросът, че без субтитри мисълта и прекуцва. Психиката и е доста разклатена напоследък. Донякъде не без помощта на Надя.
Надя и приятелка във фермата ми звучи като - риба, която живее на сушата. Какви приятелства, когато залогът е 100 000 лв. При Надя приятелсто не виждам, обаче колко много стратегия, планове и схеми ...''Разсъждавах няколко седмици напред", ''Поли не заслужава да е на финал'', ''Най -добре е да пратя Мария на дуел''. И после, Надя рони горчиви сълзи, за едно изгубено (несъществуващо) приятелство. И един мармот завива шоколад.
Кустев направи голяма заявка преди две седмици. ''Аз съм играч, имам стратегия, ще ги разбия."
Тогава ми стана интересен и симпатичен, и го припознах за мой фаворит. Ама, май стратегията на Кустев е да говори забавно пред камерата и да шушука зад гърба на другите. Вече три пъти камерата го показва в неприятна светлина. Въртя чушки, каза Кустев. А, аз ще допълня чушките с клюки. Според мен, той много ще загуби от близостта си с Мара. Казали са хората: ''Не се бори с прасе - и двамата ще се окаляте''...
Сега, Стоян, че е зле е видно, но защо е нужно да бъде подиграван и наричан Шрек. То, ако питат мен, не Шрек, а Стоян Бърборкото - по му прилича.
Ако дуелът е мъжки и Калоян избере Стоян, не съм сигурна, че на Калоян ще му е лесно. Не знам, ще видим!

# 484
Стоянчо си свири идеално, не това трябва да оценяваме. За този сезон не познавам на някого да се е харесла Мария. Драмата между "влюбените" ми идва в повече.
Готвача се превръща все повече във фаворит.

# 485
Аз продължавам да не понасям Милена - вкарва един налудничав, ококорен поглед,нахилена пресилено, и защо за Бога смята,че е коректв и се вре навсякъде ?
    Даже Мария и Надя са ми по-симпатични в случая-едната стиска устни злобно,другата само реве и заплашва,но някак си от сърце го правят.А Милена е цялата стратегия,схема,задкулисие,маска./липсва ми Дана,ей така да я взриви и да й свали маската/.
   Анкетата дето дръпна на влюбените,споредмен е или продиктувана отвън,или яко е чела форума и фейса.И сега видиш лида трупа точки като едната съвест.А пък тая Даяна, ей,толкова да олеква това момиче,така пък да няма капка достойнство,кво толкоз му хареса на фокусника,не знам.Ама той Шефа е събирач.
   Тонка си мисли,че Калата е нейн и само нейн,ти да видиш.
   Що набедихте "моят" Пешо за гей-стига дееее.
   Стоян си е мекушко,пред Милена едно,зад гърба й друго.И тая Мария-присмял се хърбел на щърбел-Шрек вика.А тя да се е видяла скоро в огледало?
    Според мен схемата на Надя има резон,може би начинът,по койтоподходи не е правилен,за да бъде разбрана.Ясно е,и според мен съвсем в духа на играта,да реди схеми и да има стратегия,да си прави сметки как и с кой да се добута до финал.То е ясно,че гаранция няма,винаги има доза риск,ама що да не е по-малък?Къде ти у Марето толкоз акъл да вдене?
   Кустев и Митко засега са ми фаворити за финал.Гелето още ми е тъмен балкански субект-аха да го захаресам и сложи ехидната усмивка.
    Не знам коя от двете искам да остане във фермата-Тонка,дето ще вади гръкляни,или Милена.Нито една!!!!
   Мисля,че Надето ще направи мъжки дуел,Калата ще дръпне Стоян.До кучетата,докато си говореха двамата с Пепи ,вторият каза Не ме прецаквай,викни си Стоян.И там схемички има.По-скоро пилотът го е шубе да не остане сам,щото е ясно,че Милена може да бие Тонка на дуел.

# 486
Готвача се превръща все повече във фаворит.
Готвачът се превръща, напоследък, в братовчед на Калоян.
Нищо чудно, ако Косъма отпадне, новото каре белот да са Пешо, Калоян, Кустев и Мара.

# 487
Изпих едно брутално яко кафе и съм във форма да вадя ножове, чушкопеци и гръкляни! Брутално яко, юхууу!

Започвам с пазара на Надя и Митко. Месце, праскови и 4 пакета бяло брашно Wink Но 100лв. са си чорбаджийски. Евентуално може и някоя глезотийка за съфермерите на следващия пазар.

Схемата на Надя си е в нейната глава. И както Милена се има/ше за повече от жените, че и всички съфермери още с влизането си, съм сигурна, че Надя е със същото самочувствие за себе си, но го играе смирена и блага. Та простичката Мария е приятел по възрастов показател, не по интерес, не по ум, нито по темперамент.
Мария чува как "приятел" я праща на дуел. Това е! За нея Надя е предател. Няма как Мария да гледа ходове напред, като тя сега връща лентата назад Smiley

Антония имам чувството, че съвсем е изпростяла за седмица извън Фермата. Тя искала да са си четиримата! А бе ти да не си влязла в риалите за тъпоъгълници, излизайте вън и си бъдете четиримата. Даже, може да седне пред Калоянчо докато е на пост и да рисува.
Така, че стискам палци на Милена.

# 488
  • Пловдив
Здравейте и от мен! Надявам се, че приемате нови членове в темата Simple Smile
За пръв път тази година гледам Фермата. Предишните сезони съм ги пропуснала. Сега обаче следя всеки епизод и ми харесва много.

Моят фаворит за финалист е Митко. И други харесвам и смятам, че са достойни, но Митко най-много. Кустев също, както и Боби.

Надя в началото ми направи изключително лошо впечатление с явната си неприязън към Милена. Милена, че беше дразнеща, това е факт, но пък много от поведението и коментарите на Надя бяха излишни.

Стоянчо навън може да свири доста добре, слушала съм го няколко пъти на разни събори и мероприятия. Не ми харесва това, че ходи при всеки да клепа другия и да говори, каквото са му споделили. Според мен няма големи шансове - може да се силен, но е по-тромав и бавничък.

За Мария няма какво да кажа - за мен това е неуравновесен човек, твърде емоционален, не приема мнението и характерите на другите. Няма да се учудя, ако нещата ескалират и от продукцията вземат някакви мерки срещу нея. Не може да изпадаш в ярост и да блъскаш така по масата, само защото някой е решил да те номинира (или във снощния случай - да не те номинира) за ратай или евентуален дуелист. Ми всеки си има решение - приемаш го и толкова.

Относно двата останали "ангела" - много ми се иска Антония да напусне. Такъв тип поведение е много далеч от мен.

# 489
Надя кой зодия е?

Ето Поли не е видяла нож за плодове, а нападение с кама! Тя пък много спокойно прие ратайството, не пее веч.

Много се смях с ревнивото скандалче на Фактора и оправданията на Мамин Бузанчо. Бива ли Антония да иска да го скара с единствения човек, който можел да му готви за да яде. Satisfied

# 490
  • London
Изпих едно брутално яко кафе и съм във форма да вадя ножове, чушкопеци и гръкляни! Брутално яко, юхууу!

Тази тотално е сбъркала идеята на формата. Хората работят то само кафета пие и душове взема и се чуди каква интрига да заплете.

# 491
  • Стара Загора
Не харесвам Милена, но беше права за това , което каза на Даяна и Данчо:" Трябва да се погледнете отстрани как изгеждат вашите отношения!" А по отношение на Калоян от трети сезон, който стигна на финал без дуел, той спечели вота на публиката, но сам се закопа с въпросите, на които не можа да отговори и за това загуби! Мария не можа да разбере идеята на Надя и за това се почувства предадена и обидена, но Надя беше права да иска сега да прати Мария на дуел. Шанс, който вече пропуснаха!

# 492
Пешо към Антония:
- Ти, к'во пра'и?
Антония:
- Къпах се, пих кафе, цигара пуших. Laughing
Работна, по - работна, най - работна, Антония.
Ама, за седмица, надградила речниковият запас: '' Ще им изтръгна гръкляна". Scream   
Браво! Ашкослун!

# 493
Нещо хич не се кефя на завръщането на двата кифльоча.
Дано Милена ги елиминира. Всъщност снощи коя овца отпадна, че явно съм по старото време и съм отнесла плувката?

# 494
Нещо хич не се кефя на завръщането на двата кифльоча.
Дано Милена ги елиминира. Всъщност снощи коя овца отпадна, че явно съм по старото време и съм отнесла плувката?
Жането Joy

Общи условия

Активация на акаунт