Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 968
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Много й се искаше на Жанчето да размята екстеншъните още малко, но не й се получи.

# 496
На мен Жанета ми се струва самотен човек. Някак и от участието ѝ в друг формат съдя. Затова ѝ беше приятно във Фермата сред хората и се чувстваше по свой си начин полезна. Не ми е злобна като Тонка, примерно.

Не харесвам Милена, но беше права за това , което каза на Даяна и Данчо:" Трябва да се погледнете отстрани как изгеждат вашите отношения!"
Скрит текст:
А по отношение на Калоян от трети сезон, който стигна на финал без дуел, той спечели вота на публиката, но сам се закопа с въпросите, на които не можа да отговори и за това загуби! Мария не можа да разбере идеята на Надя и за това се почувства предадена и обидена, но Надя беше права да иска сега да прати Мария на дуел. Шанс, който вече пропуснаха!

Аааа Даню каза, че с пръст не е пипнал Дайчето. Не могат вътре да се изяснят, а само ще си лежат...в самостоятелната стая. Smiley

Аз имам усещането, че Даяна, ако се отлепи от Данчо няма да знае какво да прави. Той направо я превърна в зависима женичка

# 497
Жалко, Жанка ми беше по-симпатичната кифла от двете.

# 498
По-симпатично е Жанчето, няма грубости при нея, другото тунинговано си е абсолютно Чъки. Обогатило е репертоара, да, чухме го веднага.

# 499
  • София
Хахах Чъки 😂 Ама как ви хрумват тея асоциации, умирам с вас.

# 500
# 501
Ма, сУщото, Па и гръкляни щом ще вади... Scream

# 502
  • London
Прилича си наистина с Чъкито. Аз днес ще гледам футбол та само ще ви прочета после какво е станало.... и записа после евентуално ще изгледам.

# 503
Промото за довечера.
Мария пак е във вихъра си...
https://fermata.btv.bg/videos/tazi-vecher-vav-fermata-edin-magic … tveno-mnenie.html

# 504
  • София
Магичен тандем...ще погибна 🤢

# 505
О, дано Милена победи Чъки-вулгарното, дано, дано, дано!

Магичен тандем, та, щом участва магЕсник, кЪ. Каква драма...

# 506
  • Варна
  Аз таман казах няколко хубави думи за Шрек и той побърза да се изсере на метеното. Милена чисто човешки му каза някои очевидни истини, той как го извъртя после, че ето злия гений почва със схемите и го настройвала срещу Калоян и Петър.
Това за Милена и чисто човешки няма как да го повярвам. Тя му каза, че Калоян ще го избере с цел да предизвика реакция и някакъв скандал, ама не и се получи.
Явно смята, че Стоян като е по-глупавичък като Марето, е и избухлив..
Е, да ама не.

# 507
Аз пък съм изумена, че някой се връзва на схемите на Надка! Мара е много права- отива на дуел, където шансовете да се върне са 50 на 50. Цялата теория на Надка е нелогична!

Колкото и да ми e анти Надка не мога да отрека, че вярвам в приятелските и намерения към Мария. Верно че я праща 1 дуелист, но пък и дава възможност сама да си избере опонент, което е може би по0-голямо предимство от реденето на игрите

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 13:17 от Skrekkelig

# 508
Ама Тона защо тъй изпростя снощи ,ревнувала абитуриента Head Band от кой бе от Поли ли,чак взе да философства как се чувствала пренебрегната ,едва била излязла и абитуриента хоп тръгнал подир г**а на Поли .
А Жанета как се нахвърля на Пешо ...Laughing то не бяха целувки ,прегръдки ей тоя човек го разкъсаха бре Airplane

# 509
Не знам аз за Пешо, ама видОхте ли на Жана Димитровденската сесия в Инстаграм?
Изключително образУвателна!
Милена така ли не разбра, че с това врене на носа си в неща, дето не са нейна работа, не печели позитиви...

Общи условия

Активация на акаунт