Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 782
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 585
  • London
Ама той Калайджиев и Красимира бяха масово нехаресвани аз не знам за какво печелене става дума и за какво повторение. За мен тази теория е меко казано нелогична. Каква популярност има годеницата и за малкото които ще й чекнат профила с присмехулство едва ли ще е за друго освен да й се присмеят. Нелепо чак.... хаха

# 586
  • София
Аз в това предаване не помня зрителите да са въздишали по която и да било любовна нишка, точно напротив.

Смятам, че на Данчо просто толкова му е капацитетът в това отношение.

# 587
Абе май хората са на принципа, че лоша реклама няма. Важното е да те знаят кой си и да те дават по тИливизура.
Много щеше някой да я знае коя е на Данчо Илюзията изгората.

# 588
  • Другата България
Абе май хората са на принципа, че лоша реклама няма. Важното е да те знаят кой си и да те дават по тИливизура.
Много щеше някой да я знае коя е на Данчо Илюзията изгората.
Естествено, че няма лоша реклама.
Лошата дори е по-добра от никаква.

# 589
На мен ми е любопитно ако все пак годеницата влезе. С какъв акъл. Освен за 5 минути слава какво ще постигне. Та за това си мисля че може да има намесен пари.
ММ ми много харесва това риалити и аз почнах да го обработвам да се яви на кастинг.Казах,че ще му направя стратегия-класиката в жанра.Той категорично отказа с думите-ооо,да бе да се напрягам допълнително Satisfied
Оуу, всички ще му я измислим.Чак водещите ще се чудят откъде им е дошло.

# 590
  • London
А сега знае ли? Аз й видях сурата веднъж и вече я забравих. И? Какво точно е спечелила? А и за мен и да те знаят и да не те знаят хората не ти ли носи пари голям праз....  та за тях най-печелившо беше Данчо да е сам и да се доказва на арената и като горд баща на детето си за което да говори повече. Е това се искаше, а не да го играе Казанова. Сега пари няма да види най-вероятно, а щяха да помогнат на детето му за едно по-хубаво бъдеще.....

# 591
  • Mediterraneo
На глупави въпроси не отговарям.
Когато са зададени от глупави хора, съвсем.

Това към мен ли е?!

# 592
  • Другата България
Естествено, че има намесени пари.

На глупави въпроси не отговарям.
Когато са зададени от глупави хора, съвсем.

Това към мен ли е?!
Тарти, сериозно ли?
Аз? Към теб? Моля ти се, дръж се сериозно. Hug

# 593
  • USA
Какъв феноменален план,дами и господа.Данчо и женичка доброволно са измислили план как да се изложат в национален ефир..за да спечелят ...нещо си.
Толкова е нелепа тази идея... Laughing

# 594
Годеницата е няква там певица или художничка, забравих, точно известност търси. И едва ли я вълнува точно популярността сред бг-мамите, де. Simple Smile

# 595
  • Другата България
Ензимче, не се занимавай.

# 596
  • На морето!
Аз в това предаване не помня зрителите да са въздишали по която и да било любовна нишка, точно напротив.

Смятам, че на Данчо просто толкова му е капацитетът в това отношение.
В сезона на футболиста и гимнастичката, той се прецака точно заради почти обсесивното си влюбване, иначе добре се справяше преди тази нишка.

Надя в моите очи се държи като майка на мъжете и свекърва на жените във фермата. Очаквам пак да е женски дуел, а на мен наистина ми омръзна от женски дуели.

# 597
И§А нещо дъното стигат ,щом и видеото с ножа ,ще показват,абе като искаш да очерниш някой олиииииии с едно щрак и готово,но образа на Мара немогат да ми го белнат,че то и мозък не се наливало казват,така че дъноооооо

# 598
  • София
Гледайте сега да изгонят Мария и да оставят Милена и Антония. 😂😂😂

# 599
  • Другата България
Видеото с ножа?
Опс, става интересно.
След малко ще го започвам.
Редно беше да има наказание за Мара, дано директно иде на дуел.
Ама явно много искам.

Общи условия

Активация на акаунт