Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 855
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 570
Що си губите времето да гледате предавания, които не разбирате се чудя?
"Горката годеница" е съвсем наясно с плана на Данчо, не бих се изненадала ако участва в него и тя, дори си го мисля съвсем сериозно.

Това си говорихме в началото още с ММ, че всичко може да е абсолютна игра от негова страна... Ако ли не е, знаете ми мнението - противно ми е всичко това..

# 571
Мери, дали толкова малко се уважават жените вече? Не споря с теб,  просто ми е тъжно.

# 572
  • London
Добре какво печели Данчо от такъв план? Нищо.... , защото публиката се настройва срещу него, защото има годеница навън, не е свободен, отделено се сещат хората за детето му със специални нужди живеещо на майната си докато той годеници, па и любовници, па не знам си какво. За мен лично нищо не печели той от това, само негативи.

# 573
  • София
Adoralova Разбира се,че 100% гаранция няма,но имаше благоприятни обствоятелства да се случи всичко това.
Освен това й беше обяснено,тя отказа и това е.Следващият път едва ли друг ще я попита
-Маре,ти искаш ли да си ратай и първи дуелист.
-Ааа,не искаш.Ама другите жени взеха имунитет за ратайство.Оставаш ти.Сорка.

# 574
  • Другата България
Мери, дали толкова малко се уважават жените вече? Не споря с теб,  просто ми е тъжно.
Мравче, това сме го гледали вече.
За пари всеки прави чудеса.
За мен и според мен това е движещия мотив на всеки, който дръзне да се излага дори и по ТВ.
Може и да греша, ама толкова да не им вярвам вече, да не говорим от поведението на Йордан какво лъха.

# 575
И аз се усъмни че е за пари. Както си мисля че също ще е за пари ако годеницата цъфне във фермата.
Което ако е вярно жалко за Даяна. Освен ако и при нея не е за пари.

# 576
  • Mediterraneo
Добре, де, а какво печели Данчо с подобен план?!

# 577

И аз това са чудя.
Ще се радвам някой да обясни.
На мен ми падна в очите с това държание  и нищо не е в състояние да ми промени мнението.

# 578
Аз не знам дали Данчо печели нещо в случая, но годеницата определено набира популярност. Simple Smile

# 579
Надявам се Данчо нищо да не спечели. Иначе предполагам, че съвместно с продукцията са решили да повторят сюжета с Митко и Красимира. Калайджиев директно го каза като коментатор в сутрешното предаване: опит за подражание. Може да са разчитали на симпатии и подкрепа като миналата година, но нито е същото, нито пък и предното беше безкрайно печелившо.

# 580

Ако го срещна някъде да го заплюя! Joy
ПАЛЯЧО!!!

# 581
  • София
Е,какво печели.Това е класическа стратегия-да е влюбен в участничка.Колегите не ги закачат,продуцията ги пази,зрителите въздишат и се дотътрят до финал.

# 582
  • USA
Що си губите времето да гледате предавания, които не разбирате се чудя?
"Горката годеница" е съвсем наясно с плана на Данчо, не бих се изненадала ако участва в него и тя, дори си го мисля съвсем сериозно.
А,не знаех,че Данчо и Годеницата са си признали за плана.Това къде и кога го гледа?

# 583
Той Данчо нищо няма да спечели защото ако е за пари си е направил сметка без кръчмар. Това, тези лИбовни работи вече не се харесват на зрителя. И ако е разчитал на някакъв рейтинг и зрителският интерес към себе си/все пак е шоумен и има нужда от публика/яко е сбъркал.

# 584
  • София
ММ ми много харесва това риалити и аз почнах да го обработвам да се яви на кастинг.Казах,че ще му направя стратегия-класиката в жанра.Той категорично отказа с думите-ооо,да бе да се напрягам допълнително Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт