Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 892
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 555
  • при късмета
Петър иронизираше Поли, че се прави на компетентна, все едно е завършила ветеринарна медицина. Нали искаше да ограничи броя на хората, които пипат кутретата.

Аз не виждам защо трябва Мария да иска да ходи на дуел, само защото била силна. В даден момент така или иначе ще и се наложи. Всичко се случва на арената, винаги има някаква вероятност да загубиш. Аз не бих рискувала да си пратя най-близкия човек във фермата на дуел, при положение, че не се налага. Още повече, че Мария щеше да е първи дуелист. Надя много се е замислила за добруването на Мария и по още по-странен начин го показва.
Това, което Мария не може да схване е, че с/у всяка друга ще ѝ е много по-лесно, отколкото с/у Надка. Не само, че ще ѝ е по-лесно, а връщането ѝ е почти сигурно. Защото както става всичко и зависи от игрите на дуел с/у по-слаб противник, то зависимосттта от игрите остава и на дуел с/у Надка, а тогава нав сичко отгоре ще е и с/у физически силен противник. И не само физически по-силен, а по-бърз и съобразителен от Мара. Надка искаше и двете на финал, но без да се срещат помежду си, защото е най-лесно и сигурно и за двете. Абе, Мара вече го е разбрала след 6 седмици, но вероятно вече е късно и сега чете и си скубе перушината, че няма 2 грамамозък, да съобрази нещо толкова елементарно
Дано спойлера е верен, че поливаната (опс, грешка, едната трета) от мозъка не мога повече да я издържа.Милена в никакъв случай не е цвете, ама м/у двете ме дразни по-малко. А и мутрата на Тъпото като падне ще е безценна

# 556
  • USA
Пак ви казвам - Само 2 игри са нужни на опонентката и Мара си заминава.Алманах и още 1 и ето,сметките излизат.
Нормално е Мария да беснее,защото на дуелите наистина не се знае - според игрите и точкуването.Не е само физическа сила.Още повече я заболя,че Надка иска да я праща на дуел,а Надка го прави,за да спаси нейната си кожа,да не излиза на дуел срещу Мария и евентуално да загуби.Надя е влязла със стратегия и план,дори схема си е направила със седмици напред.. wtf.
Тези приказки "Имай ми доверие,искам да те пратя на финал..." да ги разправя на децата й.

Мара е агресор наистина,проста жена(това го твърдя от месец насам),която ако се сдържаше,щеше дори да извлече плюсове от ситуациите.Но...умствен капацитет няма,за да ги измисли тези неща.Надка я води по тази линия.
Обаче продължавам да твърдя,че Мария не е нагаждачка.Както виждате,ходи при едни,при други,при трети,където да се чувства сред хора,които я разбират и са на нейната страна.Не го прави от стратегия и схеми.

# 557
Аз се изумявам, защото и двете Милена и Даяна са абсолютно завършени егоисти. Това си е типично поведение за почти всички Лъвове като малки, но някак си се очаква, когато човек расте да се надгражда и променя лошите неща в себе си. А те... Нула. Миии не е окей, а не са малки девойки

Мери, за какво говориш?

# 558
Милена е била аут от фермата в края на август и началото на септември по изчисленията, че гледаме с 6 седмици закъснение. Ако е гледала предаването докато е била навън, не е видяла нищо, което да не е виждала на живо вътре. Тя няма как да знае за интимната вечеря, посрещането на изгрева и т.н. Това е очеизваден сценарий . Точно тя им сводничеше да се усамотяват в началото, че Дайчо да учел Дайка на фокуси. Доколкото я познавам и извън фермата, би заела страната  на Дая, а не на годеницата (и двете са зодия "Лъв" просто).

И какво като са Лъв- аз съм типичен ама типичен представител на зодията и точно като лоялна Лъвица ми е гнусно да ги гледам.....
Милена е зодия - гад.
Тя е безскрупулна саирджийка, на принципа : "Не съм подстрекател,но не вярвам"
Толкова свестни "лъвове" познавам.....
Но, Милена е изкушение за добрите нрави !
ХИТРА и предсказуема едновременно.

А Данчо, така си вярва, че чак се чудя - на тъпи жени ли попада или просто е усвоил свалка- фокус ?! Не го харесвам.

# 559
La Catrala, Мария се тръшка повече от нормалното наистина, но според мен просто вече не и издържат нервите като цяло.

Иначе, както и Хексе каза, ми се струва, че тя я подпитва повече отведнъж, като явно не и е казала веднага, добре като не искаш -няма, само проверявам. Съответно на Мара си и ври и кипи това, защото не знае какво е решила Надя, докато в един момент вече не е в състояние да приеме никакви обяснения и логика.
Надя в случая ми се стори, че действително не го прави за лошо, но не трябваше да си точи решението във времето.

ма ко, така е, аз разбрах на Надя логиката. Обаче пък Мария като не ще, не и е работа да решава вместо нея, ако действително само за нея го прави. Явно, че Марчето си я е страх от дуел, независимо какво казва.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 17:40 от MondoCane

# 560
  • София
Adoralova, Надка я пита дали иска, така че няма въобще няма право да беснее, щом не иска, тя се съгласи. Нормално е хората да имат различно виждане за стратегия, в случая не им съвпадна, ок, минава и замината, Надка преминава на вариант 2 и това е. Така че явно Мария не е никаква приятелка, щом толкова лесно загърби приятелството. Надя й предложи и двете да рискуват, а не само Мария, така че по същата логика и Надя можеше да изгори на дуела после.

# 561
А те изобщо не дадоха нищо от това как Ваня и Ангел се готвят за обичая... Щеше да ми е интересно, предвид всичките им драми, но явно е минало безоблачно (следователно скучно) и не са счели за нужно да ни занимават.

# 562
  • София
Прекуца си играта Марето.Беше точният момент да излезе и да разкара някоя ,после да стане фермер.
Другата седмица Надка се връща на игрите за имунитет от ратайство и дуел и изборът ще се стеснява много.
Винаги има риск,но в този момент беше минимален.

# 563
Данчо ми е антипатичен по ред причини. Въпреки всичко не харесвам вкарване на годеници, булки и т.н., намирам го за пречещо на играта. Напр.сватбата на Митко не я гледах, макар че ми беше любим участник изобщо от бг форматите. На Милена вмешателството не ме подразни, доколкото на глас изказа нещо очевидно за много зрители. Дали имала право или не - ами те са затворени и за мен е нормално да си дават оценки и съвети или да се пробват да манипулират. Даяна ми харесва с някои реакции в ситуации, в които Данчо не й влияе. Предпочитам да я видя самостоятелен играч, не зашита към него на скелето, матрака или за лютеницата.

# 564
Прекуца си играта Марето.Беше точният момент да излезе и да разкара някоя ,после да стане фермер.
Другата седмица Надка се връща на игрите за имунитет от ратайство и дуел и изборът ще се стеснява много.
Дано не сбърках опцията за отговор по цитат, нова съм 😀 Мъжът ми снощи дочувайки драмата на г-жа Мара отбеляза по повод играта на Надя, че с прости хора нито планове, нито приятелства е добре да се правят.

# 565
Аз явно съм изпуснал ама каква е тази заявка с Мара и това "прекуца"

# 566
Скрит текст:
Дано не сбърках опцията за отговор по цитат, нова съм 😀 Мъжът ми снощи дочувайки драмата на г-жа Мара отбеляза по повод играта на Надя, че с прости хора нито планове, нито приятелства е добре да се правят.

Народът е казал - с лош човек можеш да се разбереш, с прост - никога.

Джоли, за "прекуца" - Мара го използва за нещо провалено, за първи път го чухме за управлението на Милена - прекуцало било.

# 567
  • USA
Нищо не гарантира победа на Мария в дуела(колкото и да е силна физически),нито е гаранция,че ще бъде избрана за фермер след победата.
Наистина коментирате нещата като толкова очевидни(печели,става фермер),а реално не се знае как ще се развият.

Данчо ми е много смехотворен.Той сериозно ли си мисли,че и този път ще му се размине "Ама аз с пръст не съм я пипнал,ще се изясним навън(тоест,секс няма да има във фермата,това ще се случи на четири очи само),ама аз така,аз иначе...толкова ми е жалък..цветарчо,от цветенце на цветенце и където му мине фокуса...Горката му годеница,що унижения търпи...

# 568
Годеницата има шанс да се отърве. Мен страшно ме подразни, че по темата за ревността набърка жена си. Един път я изкара болна от ревност от асистентките по фокуси, втори път - че я хванал в изневяра още докато си била помислила за такава. Иначе във визитката му се спекулира с детето и през какво преминал, ама защо беше нужно да мята кал по майката на това дете.

# 569
  • Другата България
Що си губите времето да гледате предавания, които не разбирате се чудя?
"Горката годеница" е съвсем наясно с плана на Данчо, не бих се изненадала ако участва в него и тя, дори си го мисля съвсем сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт