Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 768
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 540
Мирон, в неговото предаване каза, че историята с Мара ще има развитие.

# 541
О, дано. Поне глоба да има, или порицание.

# 542
  • София
Стоян е мъж под два чехъла и това му харесва.

Познавам няколко мъже, които също нямат нищо притов тая роля вкъщи. Важното е младите да са щастливи.

# 543
  • London
Мария не ви ли напомня на ДинкУ от Ямбол? Също толкова глуповата, арогантна и груба.
Да не са рода? Май по сходен начин говорят, изглеждат, че и съграждани. Май ще задминавам Ямбол отдалече, ако случайно имам път в тази посока.

# 544
  • Другата България
Коя от всичките истории на Мара?
Че те се множат повече от пчелите на Надка?

# 545
  • London
Развитието може да е дуел с Поли. Продукцията е такава мишка тоя сезон, че много ме съмнява да я накаже.....

# 546
Ма, верно ли някой е решил, че Пешко е ветеринар... Най-малко - би ли казал един ветеринар, че е завършил "ветеринарство" , не вервам.

аз аз реших щото той сам го каза. И що да не каже ветеринар, че е ветеринар????

Казва се ветеринарна медицина, какво е това ветеринарство, кой говори така, звучи като някакъв занаят - винарство, лозарство. Но Пешко си е простоват, де, не ме учудва вече.
Подиграваше се на Поли, че им давала наставления как да гледат кученцата.

# 547
Мария не ви ли напомня на ДинкУ от Ямбол? Също толкова глуповата, арогантна и груба.
И на един миналогодишен участник в другото предаване - Георги. Участва ли ямболия във формат, значи ще гръмне преди финала.Smiley Като спойлер са.
Добре, че Георги "гръмна" доста преди финала, че ако не беше гръмнал той, щеше със сигурност да е гръмнат някой друг.
Същата агресия проявяваше и онзи.
По един калъп са правени сякаш.

Всички от Ямбол са, все едно една майка ги е раждала.

# 548
Чак сега чух че Петър казва ЗавършилА, а не завършил.

# 549
Развитието може да е дуел с Поли. Продукцията е такава мишка тоя сезон, че много ме съмнява да я накаже.....
Не думай
Ако това стане, Мара ще дойде с танк на арената. Тя от две думи взе да мята ножове, пък ако я пратят на дуел за наказание не ми се мисли

# 550
Петър иронизираше Поли, че се прави на компетентна, все едно е завършила ветеринарна медицина. Нали искаше да ограничи броя на хората, които пипат кутретата.

Аз не виждам защо трябва Мария да иска да ходи на дуел, само защото била силна. В даден момент така или иначе ще и се наложи. Всичко се случва на арената, винаги има някаква вероятност да загубиш. Аз не бих рискувала да си пратя най-близкия човек във фермата на дуел, при положение, че не се налага. Още повече, че Мария щеше да е първи дуелист. Надя много се е замислила за добруването на Мария и по още по-странен начин го показва.

# 551
  • London
ОндоКейн ама тя я попита дали иска и тя като се дръпна не я прати. Миналата година така Станислав изпрати Вили ратай и дуелист. Така се разбраха..и тя искаше. Надя пробва нещо сходно, но Мара не пожела. Каква е драмата? Аз не виждам.....щеше да има, ако каже не искам и Надя пак я прати.

# 552
Милена е била аут от фермата в края на август и началото на септември по изчисленията, че гледаме с 6 седмици закъснение. Ако е гледала предаването докато е била навън, не е видяла нищо, което да не е виждала на живо вътре. Тя няма как да знае за интимната вечеря, посрещането на изгрева и т.н. Това е очеизваден сценарий . Точно тя им сводничеше да се усамотяват в началото, че Дайчо да учел Дайка на фокуси. Доколкото я познавам и извън фермата, би заела страната  на Дая, а не на годеницата (и двете са зодия "Лъв" просто).

И какво като са Лъв- аз съм типичен ама типичен представител на зодията и точно като лоялна Лъвица ми е гнусно да ги гледам.....

# 553
  • Варна
ОндоКейн ама тя я попита дали иска и тя като се дръпна не я прати. Миналата година така Станислав изпрати Вили ратай и дуелист. Така се разбраха..и тя искаше. Надя пробва нещо сходно, но Мара не пожела. Каква е драмата? Аз не виждам.....щеше да има, ако каже не искам и Надя пак я прати.
Ама Надя не и каза до последно че няма да я прати. Държа я в напрежение и Мара логично избухна.

Хора, малко в повече ми идват генерализациите за хората от Ямбол /от Шумен, от Кокаляне.../.
За участниците ясно, не че ми харесва, но бива ли такъв хейт за това кой откъде е.

# 554
Браво, но Милена не е като таб, а е абсолютен егоист и последното, за което ще се загрижи е някой навън.

Мирон го питаха защо не е наказана Мара. Той отговори, че не е бил физически контакта, но ще има развитие.

Общи условия

Активация на акаунт