Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 919
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 525
Ама то е ясно, че той няма никакво желание да се ангажира. Даже Даяна доста го товари с ревностите си там.
Такива мъже като него при по-сериозен разговор за обвързване си бият камшика по най-бързия начин. Той с годеницата още доникъде не я докарал, камо ли с Даянка - прясна-прясна още, а и тя сметка му дири.

# 526
  • при късмета
Данчо вчера много ясно каза на Милена, че вътре нищо няма да се реши. Навън ще стане, ако има нещо за решаване. Което беше ясно от самото начало и лично аз развитие на любовна история там не очаквах. вътре са най-близки приятели и толкоз. Като Данчо не отрича, че има повече симпатии и, че ги изразява.
Даяна и тя каза, че знае, че изглежда "къде се бута, като знае, че има годеница", ама само знае и толкоз. това е още една причина да смятам, че няма да има сълзлива любовна история на този фронт. И от двамата, ако има някакво развитие, няма да е в предаването. А току виж продуцентите са решили да вкарват годеницата именно заради това.  Че им прецакват сеира

# 527
Ох, Даню мама, чак сега се светна, че гуши мушито им не изглежда добре по телевизията Joy
Аз за друго се притеснявам - Стоян като излезе от тая ферма, с какви очи ще погледне тъщата? Защото сега не само цяла България, ами и Тъщата знае, че пуши!

# 528
Има ли някакви спойлери за дуела довечера? Дано Милена остане, че Тоца Тъпото не мога да я дишам.

# 529
Само на мен ли леглата, които си направиха,  ми изглеждат странно...🙄 Имам предвид рамките отстрани,  сякаш влизат в кутия, много са високи. 😬

# 530
Мария не ви ли напомня на ДинкУ от Ямбол? Също толкова глуповата, арогантна и груба.

# 531
Мария не ви ли напомня на ДинкУ от Ямбол? Също толкова глуповата, арогантна и груба.
Право в десетката. Прилича ми. Хаха

# 532
Милена е била аут от фермата в края на август и началото на септември по изчисленията, че гледаме с 6 седмици закъснение. Ако е гледала предаването докато е била навън, не е видяла нищо, което да не е виждала на живо вътре. Тя няма как да знае за интимната вечеря, посрещането на изгрева и т.н. Това е очеизваден сценарий . Точно тя им сводничеше да се усамотяват в началото, че Дайчо да учел Дайка на фокуси. Доколкото я познавам и извън фермата, би заела страната  на Дая, а не на годеницата (и двете са зодия "Лъв" просто).

# 533
Има ли някакви спойлери за дуела довечера? Дано Милена остане, че Тоца Тъпото не мога да я дишам.
Има от доста време вече и се обсъди доста пъти:
Скрит текст:
Милена остава.

# 534
А тези на кого ви приличат?
Скрит текст:
Joy Joy Joy
Сякаш току - що са хапнали лютеничка.

# 535

И на един миналогодишен участник в другото предаване - Георги. Участва ли ямболия във формат, значи ще гръмне преди финала.Smiley Като спойлер са.

# 536
  • София

И на един миналогодишен участник в другото предаване - Георги. Участва ли ямболия във формат, значи ще гръмне преди финала.Smiley Като спойлер са.

Наистина Мария е като роднина на Динко от Ямбол. Много сходен манталитет.

# 537
За Стоян си мисля, че като заврян зет всички от страна на жена му яко са му стъпили на врата. Явно там човека не смее гък да каже. Имам чувството че поради тази причина все търси одобрение, похвала, да се отбележи че е свършил добре работата, че се е справил. Явно това му липсва. Куца му и социалният живот. Затова може би се чуди към коя група да се присъедини, ама не му се получава, защото не знае как да комуникира с тези да речем по съвременни мъже.
Имам чувството че се е изгубил някъде в дома на тъстовете, сякаш са го обезличили, не го зачитат и отразяват.

# 538
  • Другата България
Добре, че Георги "гръмна" доста преди финала, че ако не беше гръмнал той, щеше със сигурност да е гръмнат някой друг.
Същата агресия проявяваше и онзи.
По един калъп са правени сякаш.

# 539
Ма, верно ли някой е решил, че Пешко е ветеринар... Най-малко - би ли казал един ветеринар, че е завършил "ветеринарство" , не вервам.

аз аз реших щото той сам го каза. И що да не каже ветеринар, че е ветеринар????

Общи условия

Активация на акаунт