Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 901
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 510
Ахахах, Данчо събрал куфара Satisfied Усещам как я прави Милена враг номер едно! Ще му вкисва лютеницата...Той с колко асистентки е спал в едно легло, ехе, без да ги пипа.

# 511
Милена моментално успя да разбуни кошера, униАкална е просто (по Кофе Бабоне).

# 512
Тоя па! Трябваше ли Милена да му казва как изглежда, че да се усети. То човек и със завързани очи да ги гледа с Даяна, всичко си мирише на свалка.

# 513
Тоя па! Трябваше ли Милена да му казва как изглежда, че да се усети. То човек и със завързани очи да ги гледа с Даяна, всичко си мирише на свалка.

Ма къ’ бе? 😂 Той казал на Кустев да я научи да готви, че ще я взима за жена, а после както Дайчето каза: “Иди после и обяснявай, че е на шега! Хихии”.

# 514
  • Асеновград
Тези вътре всички са ненормални.
Довечера дано Милена да остане , че Тоца ми е най противна.
Мара , все повече потъва , знаех си че ще има драма покрай дуела. Уж много смела , била дошла да се бори на арената !!!...пък се на..ра. Рев , викане, пак рев тропане по масата.....Ужас.
Влюбените ми са най смешни , абе тези хора да не сте бавноразвиващи ? Видиш ли тоя палячо Данчо , не бил е докоснал с пръст.....цццц не мога.
Питам се колко ли хора са се явили на каста , и как и кой  за Бога , избра тези .
Даже не ми се коментират , защото само лоши работи трябва да пиша.

# 515
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Мара , все повече потъва , знаех си че ще има драма покрай дуела. Уж много смела , била дошла да се бори на арената !!!...пък се на..ра. Рев , викане, пак рев тропане по масата.....Ужас.
Влюбените ми са най смешни , абе тези хора да не сте бавноразвиващи ? Видиш ли тоя палячо Данчо , не бил е докоснал с пръст.....цццц не мога.
Питам се колко ли хора са се явили на каста , и как и кой  за Бога , избра тези .
ами явявайте се нормални  на кастинга. ще ви изберат Smiley
със сигурност и на вас зрителите ще намерят кусури

# 516
Мдам, чудни шегички. Усещам как Годеницата се забавлява ужасно пред телевизора.
Не ми хареса задачата им тази седмица. Това с опазването на такива малки кученца не е никак лесна задача и като човек, наскоро загубил малко животинче при все цялото ми желание и отдаденост, смея да твърдя, че това са неща, които донякъде са и в Божиите ръце. Не може да оценяш съответно как са се справили хората във фермата с нещо, което не е съвсем в компетенцията им. Дано да е минал и лекар да види какво става, защото ако са се осланяли само на усилията на Калоян, Даяна, Даню итн, би било супер безотговорно. А пък после да им начукват канчетата, че не са успели да спасят живота на кученцата, би било направо жестоко.
Както навремето вмениха вина на Росица, че уморила заека...Sad

# 517

нормален човек там не би влязъл както казах не веднъж. Повярвали си циркаджии са сИте до един. Чудя се на акъла си, че изобщо ги гледам.  Предполагам за да се успокоявам, че има и по-тежки случаи от мен.

Не знам ветеринаря Пешо що не се заеме с кучетата, а само говори колко компетентен бил, но явно нито ги гледа нито и адекватни съвети дава за гледането им.

# 518
  • София
Петър не е ветеринар, иронизираше Поли с това 😁

# 519
Ма, верно ли някой е решил, че Пешко е ветеринар... Най-малко - би ли казал един ветеринар, че е завършил "ветеринарство" , не вервам.

# 520
Добре де, а Даяна, защо изхвърля лютеницата?
Благодарение на Даньо, влезна и тя в кадър. Иначе щеше да бъде дръвчето до кокошарника.
Интересът към нея идва от ''любовната история'', която сътвориха с Данчо. За Фермер не я избраха, близки ''приятелства'', като че ли не създаде. Ако не беше Данчо, кога Кустев щеше да и сготви шест степенно меню.
А и тя, глава на раменете няма ли? Добре че Милена се върна, за да и каже да развалят седянката с Данчо.
Грешни ходове отвсякъде, а имаше потенциал момичето.Ама така става, когато не ''разсъждаваш няколко седмици напред".

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 14:22 от Dorina_10

# 521
Ахахах, Данчо събрал куфара Satisfied Усещам как я прави Милена враг номер едно! Ще му вкисва лютеницата...Той с колко асистентки е спал в едно легло, ехе, без да ги пипа.
Ох, хиля се на глас. Баш си го рекнала

# 522
  • London
Аз помислих, че е завършил някакъв аграрен техникум и е понаучил нещо и за ветеринарството ама това е някаква моя си проекция хаха.

Тази Мария е отвратителна, това нейното си е живо насилие над човек. Пак отишла да се зъби на Поли, аз се чудя Поли откъде го вади това спокойствие, сигурно от камерите и екипа зад тях иначе да се е напикала покрай тая бабаитка как й подскача. Като е голяма работа да беше отишла Мара ратай и да викне Поли на дуел нали е много силна и вилна? Ама не.... скри се като мишка отрепката. Сега очаквам Поли да иска да иде на дуел и да викне Ваня нали имали някакви сметки да разчистват. Не вярвам Надя да направи мъжки дуел, ама никак даже.....

Данчо излезе много ниска топка, приемах нещата до момента в който си мислех, че си дават сметка и всичко е явно. Тоест, че Данчо е отсвирил годеницата, но напоследък сякаш не е категоричен то и заради това според мен Даяна го е нагонила от стаята, защото тя мислеше, че той е избрал нея едва ли не. Ама боклука си тъче на няколко стана, прави се на хитър. В политиката само....пиййп, пийп, пиййп..... напсувах се. И Данчо да не остане по-назад. Язък за детенцето заради, което го подкрепях.

# 523
Данюви са се вкарали във филма. Ей тази песен ми кънти в главата като ги видя. А вместо "климата", аз чувам "тримата" Satisfied

"Този филм е за лято в рая,
 в този филм, ще свърши зимата.
 Аз за другите филми не зная,
 ние с тебе ще измислим климата"

Поздрав Simple Smile Kissing Face

# 524
  • София
Данчо просто не знае какво иска. Очаква да го разбере, когато излезе. Дотогава ще се прави на треснат с мокър парцал, без да потвърждава или отрича нищо. Само празни приказки и въздух под налягане, но така е по-удобно в случая.

Общи условия

Активация на акаунт