Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 711
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 630
Юхуууу...!

# 631
Мара реве като мечка от балкона.
Супер. Косъма да си оди.

# 632
# 633
ЙЕС беееее!!!
Чао, чао, Косъм! Баш на косъм беше

# 634
  • Варна/Амстердам
Милена остава. Ей ся ши й завре кръвта на Марето. 😂

# 635
  • София
Хохохохо Косме си тръгва - отново и завинаги

# 636
Въпреки че видях спойлера, направо бях изтръпнала да не се окаже лъжлив. Радвам се, че Тоца остава в историята.

# 637
Милена остава. Ей ся ши й завре кръвта на Марето. 😂
То тая кръв не извря ли вече бе. Постоянно ври.
Айде пак реве Мара.

# 638
Гудбай форевър, Косъм!

# 639
Божичко, на Мара й било много гадно. Еми, време е и на нея да й е гадно, че нещо много сериозно се беше взела - вечно блъска, тряска, вика, бучи. Неандерталка.

# 640
  • София
Милена дойде и буквално за 2 дена пусна мухи по най-различни посоки - Поли/Мара, Данчо/Дая, Надка, Стоян/Калоян 😁 Качествен риалити образ, макар и дразнещ 😁

# 641
Не мога да повярвам как Милена пак се върна във фермата как можаха да го допуснат това нещо да се случи. Това предаване стана много натоварващо и тези драми и кавги мисля че продукцията трябва да направи нещо по въпроса и да се съсредоточи върху българското и традициите а не в драмите. Разочарована съм от този сезон. И Поли ако толкова хвали Англия какво прави в България....!

# 642
  • Sofia
Според мен си е права Поли. Аз също се учудих,че продукцията не реагира.

# 643
  • София
Добре, че продукцията не реагира на всяка кавга, щото ако слушаше разказа на Поли без да е свидетел, можеше и да се хване на простотиите ѝ. Това момиче що така няма реална представа за живота?

# 644
  • Другата България
Станало натоварващо щото се върнала Милена!?

На Мара простотиите хич не са натоварващи, не, изобщо. Напротив.
Те са такава приятна гледка за окото, че си ги връщам по няколко пъти на вечер, затова толкова късно гледам.

Общи условия

Активация на акаунт