Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 759
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Оп, Милена с лека ръка рече и отсече, че да си пилот е нищо работа, елементарно, плащаш пари, изпитче и пей сърце...

Недей да перефразираш и слушай с разбиране ако обичаш. Това са думи, които са казани от Петър, както тя каза.

Утре ще си го върна специално заради теб и ще направя точен разбор на думите ѝ, за да не перИфразирам. Ако обичам, да. Може би ти чети между редовете?

# 616
Даа, живеем в общество, което приема агресията.. за съжаление!
Било то словесна или физическа саморазправа. Всички там явно приеха с лека ръка случая, но истината е че извън фермата хората постъпват по същия начин.
Жалко, изключително жалко!

# 617
М*нет Осипова си тръгна, хайде и Косъма след нея.
Мара е отвратителна, а продукцията си правят оглушки - Иван и Андрей съвсем очевидно подкрепят част от участниците за сметка на други. По време на двубоя Поли-Антония се счупиха да я бутат Антония. Сега по същия начин Мара.

# 618
Оп, Милена с лека ръка рече и отсече, че да си пилот е нищо работа, елементарно, плащаш пари, изпитче и пей сърце...

Недей да перефразираш и слушай с разбиране ако обичаш. Това са думи, които са казани от Петър, както тя каза.

Утре ще си го върна специално заради теб и ще направя точен разбор на думите ѝ, за да не перИфразирам. Ако обичам, да. Може би ти чети между редовете?

В очакване съм Simple Smile

# 619
И? Не е ли по-логично да 'се рекламира' чрез доброто представяне на Йордан,вместо това,според вас, избира плана да бъде подигравана или съжалявана...?

Как преценихте, че търси известност?

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 22:50 от Не се сърди, човече

# 620
И аз чух, че Милена цитираше думи на Петър, не го е измислила тя.

Мнооого е грозно това, което се случи. Мария била такава. Еми тя утре може да реши и да напляска някого вътре ако ѝ “заври кръвта” пак ли ще я оправдаят? Простотия.

# 621
  • Другата България
Браво на продукцията.
Да живей насилието, официално заклеймено от ТВ екран, само за да има сеир и скандал, и рейтинг и гледаемост.
Мижитурката Ваня само заради лични пристрастия отрече очеизвадното, като типична мижитурка. Нищо изненадващо.
Ами предлагам Мара утре да започне да мята брадви, сатъри, тесли, и изобщо каквото ѝ попадне, и по когото ѝ попадне. Така де, нали няма нищо нередно?

# 622
Поли, ако беше толкова уплашена, нямаше да чака до сега, за да сезира продукцията. Уплашените хора не се заяждат излишно и не предизвикват насилниците си. Не оправдавам действията на Мария, но Поли просто търси съчувствие и съмишленици в момента, нищо повече.

# 623
  • Варна
Дано Милена победи. Как ще се търпи тази Тоца, ако остане...

# 624
Няма как да знаем дали е така.
Може да е чакала да се намеси продукцията. Някои жертви на насилие мълчат с години. В момента вероятно е признала, защото е усетила подкрепата на поне един човек - Милена.
Поли, ако беше толкова уплашена, нямаше да чака до сега, за да сезира продукцията. Уплашените хора не се заяждат излишно и не предизвикват насилниците си. Не оправдавам действията на Мария, но Поли просто търси съчувствие и съмишленици в момента, нищо повече.

# 625
Ужасно ще е ако Тоца се върне.
Обаче води с две дъски.

# 626
  • София
И аз чух, че Милена цитираше думи на Петър, не го е измислила тя.

Утре пак ще го чуя, но не ми се вярва Петър да го е говорил сериозно това, просто някой (Милена) пак не е усетил иронията и е било тъп опит да го уязви, цитирайки го 😁 Щото не съм буквалист.

# 627
Няма как да знаем дали е така.
Може да е чакала да се намеси продукцията. Някои жертви на насилие мълчат с години. В момента вероятно е признала, защото е усетила подкрепата на поне един човек - Милена.

Или Милена я е посъветвала (по адвокатски) да си търси правата и на Поли и е светнало, че може да има позитиви за нея, негативи за Мария или и двете, което отвсякъде е плюс в играта.

# 628
оф бе дано мутренцето да не спечели.....

# 629
  • София
Голяма драма, не съм вярвала, че ще съм толкова за Милена. Тоя Косъм, ако се върне...

Общи условия

Активация на акаунт