Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 654
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 720
Ами Мара как стресна Поли по пътя, нещо й изръмжа? Така би направил само краен простак и изрод на улицата към някое момиче.

# 721
Мария е пещерняк. И ми трябват субтитри.

На мен също никой не ми е крещял в лицето, толкова противно ми изглежда, че и аз ще съм шаш като Поли.

# 722
Е, какво очаквате от Мара? Joy Аз очаквам точно това от Женския Джинко.
С Надя бяха дотук май наистина. Явно не си споделят много, щом Мария очаква подкрепа от Надя за тази случка.
Надя е съвсем различен човек от Мария, явно наистина са се сдружили заради близката възраст, децата и селския начин на живот. Но Надя ми се струва фин човек, е, има своите кусури, всеки ги има, но на фона на Мара почти всеки ми се струва... фин. Е, без Чъки Косъма, де... Joy

# 723
  • Другата България
И аз не харесвам лъжите.
Ненавиждам лъжците и лицемерите.
Само заради това съм склонна да игнорирам човек, дори и да няма други лоши качества.
В случая Поли преувеличи и представи нещата не както бяха, не съвсем.
Не я оправдавам, но към оня момент, с изцъклената, крещяща и заплашваща жена, която ти се навира в лицето, държейки нож в ръка и ти го подава, може би и аз щях да се почувствам по този начин.
На страха очите са големи. Към онзи момент Мара беше обезумяла и никой, най-малко Поли не знаеше какво ще последва.
Да не говорим за заплахите за навирането зад печката и там какво беше друго. Ако нямало камери. Тоест, в реала.

Но! Мара целенасочено излъга, излъга всички фермери, за да се изкара бяла и добра.
Излъга, че НЕ Е хвърляла нож. А тя го хвърли. Да, не по Поли, но го хвърли, и той замалко да уцели Юхуууу Крейзи, което  е . Защо? Защото предната седмица Поли я е изпратила ратай, а тя е луксозна стюардеса, там слугува за пари, тук е дошла да си почива. И се върна, за да отмъщава. На Поли. Е, прави го. Лъже и тя. Страхотни жени, просто "страхотни".
И след всичко това психоатаките на Ножа продължават. Това е точно като психотормоза на Ангел над Ваня. Онова цивреше за едни купички, че унизено било, тук Поли е разклатена стабилно и съвсем целенасочено.

А Стоян....този дори не заслужава коментар. За него каквото и да се каже, ще е хабене на думи.

# 724
О, на фона на Мара Надя направо вече ми е като приказна фея.
А Крейзито колко долно постъпииии...половината ферма я изкара ревейки за глупости, сега тя Поли си го търсела.

# 725
  • при късмета
Мара не е емоционална. Тя е само глупава и простакеса.
Радвам се, че другото тъпо се махна.
Искам само Кестени малко да се дръпне от Мара, защото ще загуби от това "другарство".
Днес 6тана пределно ясно кой от Данчо и Даяна дърпа към промяна на отношенията от приятелски към нещо повече.
Шкафчето няма нужда от коментар. Кръшкане, рев и обвинения към Ангел в агресия, ама сега явно на чужд гръб и 100 тояги са малко.
Поли доста преувеличи и за това не е толкова убедителна, колкото й се искаше

# 726
  • София
Кой е Кестени? Simple Smile

# 727
Трябва да е Кустев.

# 728
Той Кустев не е на много по-високо ниво от Мара, та.... си се разбират двамката - елементарни хорица, каквито са и "винаги двама, винаги" , и тунингованите, но с Мара никой не може да се мери, освен Динко, разбира се.

Аз много се зарадвах, че мнозинството подкрепи Милена на битката за връщане във фермата. На предишния дуел между двете положението беше коренно различно.
Дали другите не искат да се връща трио "Сезонът е наш" , или друго, не знам.

Ще ми се Калоян да ходи на дуел и да отпадне. Smiling Imp

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 00:36 от Ензимче

# 729
  • при късмета
Кустев имах предвид, ама редактора е писал вместо мен.
 И на този дуел ми се стори, че агитките са не толкова зад този който подкрепят, я против другия. На половината мозък си бяха за нея, но тези които застанаха зад Милена са по-скоро против Тоца

# 730
  • not found
Здравейте , четс темат от началото на сезона , поне се опитвам , понякога не смогвам да наваксам всичко, както сега .

Много ме издразни Мария с поведението си, такова поведение не трябва да се толерира. Какво значи, че била избухлива ??? Това не е оправдание да се държи по този начин .
Ваето ми е много противна , не ми харесва, погрозня от както стана ратай с Петър .
Калоян като Мария се пенеше срещу Поли преди дуела се хилеше ... нормално ли е това ??? И той ми е много противен . Приятелчето му Пешо също, не съм предполагала , че ще го напиша , но съм много щастлива , че  се радвам , че Милена победи. Антония не искам да я гледам , дразнеща ми е , в началото изглеждаше сладко , глуповато момиченце , което прави упражнения по цял ден , обаче си показа рогата ...
даяна ми е меланхолична , в началото я харесвах , но ми стана скучна, няма живец в нея .
За Данчо нищо няма да пиша и него не харесвам .
Стоян офф това мъж ли е ? Клюкарка .
Не знам кой искам да спечели .
Надето ми стана симпатична, по време на дуела спомена нещо от сорта , че Милена има нужда от втори шанс , ще видим как ще се развият техните отношения.

# 731
  • Sunshine state
Стана ми мъчно за Поля.. Мария е като някоя боркиня. Кръвта й кипнала, сърцето й думкало.. Абе да й думне на нея някой един, та да види. И как мълчат останалите като бити задници, не е истина. 🙄
Радвам се, че Милена ще остане!
Стоян пак се доказа като клюкарката на Фермата. 🙄🤦🏼♀

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 02:08 от Pupitka

# 732
Така е Пупи. Отвратително поведение.

# 733
  • Sunshine state
Не е попаднала на някой с боен дух като нея, а скача на кротките и слабите. То така и баба знае. Иначе да я видя колко е наперена. На мъжете що не скача така, ами само им се усуква?? Надя спечели един позитив от мен днес като застана зад Поли.

# 734
И как се подхилкваха другите. И Даяна се подсмихваше, не очаквах.
Помислих си, ако с моето дете някой се държи така, ще ми се иска да го разкостя.

Общи условия

Активация на акаунт