Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 687
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 825
Напоследък доста ми скучнее Фермата.
Цял сезон с изплясъците на разни псхично-болни ли ще ни занимават?
Никак не се учудвам че няколко пъти се е явявала на кастинг Мария и не са я одобрявали. То, вярно, че там си почиват, ама нерви се лекуват на Нареченските бани.
Радвам се все пак, че Тона напусна окончателно играта.
Ваня - личната овца, набеждава Поли за безлична овца? Мдаа.. Мбеее...де Stuck Out Tongue

# 826
Ами, ами, как са я взели, от продукцията съвсем целенасочено търсят такива типажи, в първи сезон имаше един бивш затворник, много противен тип, винаги има по някой такъв. Търсят си сеир колкото може повече.

Пешето в промото обяснява на Милена, че нямало агресия от Мара... ми, да, той е същият като Марето, видеФме го няколко пъти... УжасТ.

# 827
  • София
Не само Пешо, но и Антония....яко я нахъса преди да си излезне, чак изпъди Ванчето, за да и говори насаме. И Ванчето  "Не си сама Маре." До оня ден я беше страх да работи с нея, а сега....сигурна съм, че ако Мария и говореше с такъв тон въобще нямаше да е Хепи.
 Направо не ми се мисли, ако беше останал Косъма вътре до къде щяха ИиА да оставят нещата да се развият. За мен по-малкото зло остана във фермата - Милена, но иначе от 4-те ангела според мен най-хубаво щеше да бъде да се върне Дана.

# 828
Вечер като дойде 20:55 и се чудя кое да включа вече, Фермата или Игрите. Преди 1-2 седмици въобще не можеше да става дума да се гледат Игрите. Адски издишат, може и следващата година Ферма да няма.

# 829
  • Варна/Лондон
Бройте ме им мен към групата непонасящи Мария Лоботомия.

# 830
  • España
Доволна съм , че Милена се върна! Предпочитам да гледам възпитани и интелигентни хора.
Надя започна да ми става с няколко нюанса  по-приемлива , макар и да си мислех, че няма как да “обърна внимание” на човек, който бърка с отверка в компот ( образно казано) . Сигурно двете с Милена тепърва ще “развиват отношенията си”, както споменаха преди време И и А.
А хора, като Мара( умишлено не казвам Мария 😉) нямам и не искам да имам в обкръжението си! И защо, ако тя “е себе си” не приемем, че и Поли също е “себе си”?! Едната дива селяндурка със силно изразени елементи на бабаитлък , а другата по-прибрана и с умерени реакции...
И за сетен път се убеждавам, че “колкото по-малко умствен капацитет” ....толкова по-близо до животните , с риск да засегна вторите...Мара вряска, блъска и грухти... “Страхотен каст” ....евалла ,И и А...

# 831
Самата Поли каза,че Даяна е била в кухнята.Сценката я даваха преди два или три епизода ,но нямам КОМП пред себе си в момента да търся и да връщам.
   Когато разнищваха ревностите, Поли разказваше ,че годеникът й е много ревнив, че непрекъснато й следи телефона и прочие.И като в добрата стара Англия за подобни неща са съдени,тя дали е подала сигнал?Пак да кажа,не одобрявам поведението на Мария,но цялата реакция на певачката ми е много изкуствена и нагласена!!!
  Айде сега,продукцията ,дето са толкова коректни и внимателни,да дадат възможност на Поли и Мара да се докажат на арената и да ги накарат да се дуелират!Много искам наказанията да са заради Поли.”Сеир “ ми се гледа,стига с тая любовна лютеница.

# 832
  • London
Марулета какви ги пишеш? В Англия те съдят понеже си ревнив и си проверил телефона на партньора си..... разбирам че очевидно ПОли не ти харесва и симпатизираш на грухтящото женище по някакви си твои съображения, които не искам и да знам, но като пишем е добре да е нещо смислено.......малко от малко.

# 833
Ами, ами, как са я взели, от продукцията съвсем целенасочено търсят такива типажи, в първи сезон имаше един бивш затворник, много противен тип, винаги има по някой такъв. Търсят си сеир колкото може повече.

Пешето в промото обяснява на Милена, че нямало агресия от Мара... ми, да, той е същият като Марето, видеФме го няколко пъти... УжасТ.
Между  Марето и Пешето, разликата е оттук до Луната.
Мара е мъжкарана,  докЪт Пешето е 'жентълмен.  Wear Tophat Wear NecktieТой на жени не посяга, само чинии 'фърля по нЕкои мъжове.

# 834
Мария е много първосигнална, да не кажа първобитна жена, проста и лесно манипулируема. Ако си спомним казуса, всичко тръгна от нежеланието й да се съобрази с думата на фермера, която уж е закон. И "преуморената, много болна" Мария съвсем преднамерено реши да спретне едно скандалче. Тя си го каза в "изповедалнята" - нещо от сорта сега ще й дам да разбере, хилийки се просташки. Защо така умишлено скриха и самата сцена от продукцията, както и тези думи на Мария, какво им костваше да ги покажат пак? Толерират поведението на Мария, защото прави сеир.

Тя и на Петър се похвали още в кухнята, че нарочно сплашила Поли. И на двамата забавно им се видя. А ако една като Мара кресне така на една като Ирина Тенчева в лицето, ще летят есета по социалните мрежи и Иван и Андрей ще извадят втория си морал и ценностна система според двойните си стандарти. Жалко за Поли, доотровиха й престоя великите продуценти.
Точно така.Поли спокойно и говореше и я помоли да не и навлиза в личното пространство.А също не обичам когато разговарям с някой да ми се навира на сантиметри в лицето,и то при спокоен разговор.А тя беше като подивяла!

# 835
Дори, как, 'пцилютен 'жентълмен - стои, мели брАшно и се подсмихва под мустак, докато едно добиче се заканва да зазида някого в печката със застрашително мутренско репчене.... Заедно с лудото по него Ванче - доволни, че Мара ще "разкаже играта" на Поли... А мислех, че Ванчето не е чак такава...

# 836
Дори, как, 'пцилютен 'жентълмен - стои, мели брАшно и се подсмихва под мустак, докато едно добиче се заканва да зазида някого в печката със застрашително мутренско репчене.... Заедно с лудото по него Ванче - доволни, че Мара ще "разкаже играта" на Поли... А мислех, че Ванчето не е чак такава...
Цитат
Dorina_10        Мое мнение от 24.10
Ето това бездушие, безразличие и пасивност на околните, изграждат личности като Мария.
За мен всички, който бяха в кухнята са виновни. Имахме агресор - Мария, пасивната жертва(донякъде) Поли и безразличните наблюдатели Петър и Ваня. Какъв мъж е Петър, да не реагира, да се опита да ги спре, да изведе едната навън! Ами Хепито с розовите очила? До нея се карат, люти закани се отправят, нож хвърчи, а тя ни гък, ни мък! Прав е Анго, че Ванчето е егоист и се интересува само от себе си.
Всеки от нас носи агресията в себе си, но е въпрос на възпитание и самоконтрол да не я проявяваме. Не по - малко зло е липсата на реакция и липсата на каквато и да е съпричастност. Виновни има и не е само Мара!

# 837
La Catrala, сигурно 3 пъти написах,че не одобрявам поведението на Мария,което предполага,че не я харесвам.Пиша мнение,своето мнение,не коментирам кой защо харесва или не.
    Просто гледам ситуацията и от един друг ъгъл и се опитвам да разгадя за себе си най-вече различното поведение.Да,Мария се държи като агресор.Но това,което Поли търпи в живота си ,не е ли пак един вид психически тормоз???И това ,което Даяна прави с партньорите си,като им рови и проверява телефоните,не е ли нахлуване в личното пространство? Коментарът за добрата стара Англия е по- скоро риторичен въпрос, в тон с това,което Поли разказа няколко пъти,удряйки с ръка по масата.Аз не познавам чуждото законодателство.За нашето имам някаква идея.
  И пак да кажа - за мен Мария  е кофти човек,който има проблем с нервите и агресията.Поли също ми е кофти личност.Лукав и подмолен човек е тя за мен.
И смятам,че цялото това жужене и разпитване от страна на Милена има някаква цел и мотив,че даже и подкрепа сигурно от продукцията.

Dorina10 съгласна съм с теб за отношението на другите,но е явно,че са против Поли.Как да я защитят?Я по-добре да се подхилкват и замълчат.Само Надя се осмели да каже нещо.

# 838
  • London
За мен пък Поли си е нормален човек с нормални цветни черти ( хубави/лоши ) и всичко е в една нормална умереност. Поли съм аз, Поли си ти, Поли е всяка трета жена. Няма крайности там. За мен е напълно обикновена.... по никакъв начин и с нищо не мога да кажа, че ми е станала трън в очите. Да гримирала се е повече и не е работила колкото Надя да речем и ???? Факт не е нагрубила, не се е държала каруцарски и тн. Направо се чудя какви неща й се преписват......даже не мисля, че е кой знае колко там с амбиция за финал и пари, то си и личи по поведението й, че не е на всяка цена всичко. Но това виждам аз, явно всеки вижда различно.

# 839
  • Другата България
Даяна НЕ Е била в кухнята, когато Маря Ножа изтрещя и го метна към мивката.
Там беше само Юхуууу Крейзи, която пък каза, че не е била там.
Това го видяхме всички гледащи, и не знам защо изобщо се коментира.

Общи условия

Активация на акаунт