Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 687
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 840
В сравнения с Мария,Поли си е кротушка .И да,различни хора сме,всеки вижда различни неща в характерите на другите.Аз от жените май никоя не харесвам изцяло,нямам фаворит.И в миналия сезон беше така-за малко ли хареса някоя.

# 841
Даяна НЕ Е била в кухнята, когато Маря Ножа изтрещя и го метна към мивката.
Там беше само Юхуууу Крейзи, която пък каза, че не е била там.
Това го видяхме всички гледащи, и не знам защо изобщо се коментира.
  Защото,поне аз така чух,снощи Поли каза,че Даяна е била в кухнята.Сега нямам възможност да си пусна епизода.

# 842
Е, то на Мара и компания колко им трябва, за да "наберат" на някого - стига им да ги прати ратаи ( и дуелист Ваня) и вече им е враг нумеро уно.
Това във връзка с въпроса на Катрала защо я недолюбват Поли.
Защото другите не виждам да имат нещо против Поли.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 15:47 от Ензимче

# 843
  • Другата България
И моля, оставете Лолина на мира с тази Дана.
Жената пише нормално и възпитано, за разлика от други, толкова е досадно вече това, а и е грозно.
Темата е за формата, на който той му е досаден и не съответстващ на интелектуалното му ниво, е свободен да не гледа.
Същото се отнася и за темата.
Писането е по желание.

# 844
Даяна НЕ Е била в кухнята, когато Маря Ножа изтрещя и го метна към мивката.
Там беше само Юхуууу Крейзи, която пък каза, че не е била там.
Това го видяхме всички гледащи, и не знам защо изобщо се коментира.
И аз мисля че вътре беша Ваня. Що Поли каза Даяна не разбрах. И защо Ваня каза че не е видяла.
А, сега де коя беше вътре. Не че има значение защото която и да е била си затрая все едно нищо не става.

# 845
Не знам дали ще направи Надя женски дуел. Тя искаше да е женски, за да прати Мария. Сега при това положение, според мен е по-вероятно да прати Калоян. Който, както си обсъждаха, че викне Стоян.

Аз не виждам проблем в това, че кучките имат кутрета, че не и е първо раждане на едната или другата има много кутрета. Не мисля, че Андрей ще ги изхвърли на улицата, за да увеличава популацията на бездомните животни.
Той явно ги продава или раздава, не и се вижда да е някой кухар.
Да не говорим, че каракачанската порода е вече доста рядка, не само при овцете, а и кучетата. Даже трябва да се поощряват хора, които развъждат такива овчарки, а не да ги кастрираме.

# 846
Така, мен ако някой ми заразмахва нож, което се е случвало, веднага съм в готовност да отвърна на удара.
Няма да стоя и да гледам дали някаква кукувица ще ме заколи или ще ме пощади.
Дядо, лека му пръст, като го хвана старческата деменция, ни е гонил с нож из къщи мен и майка. Майка се беше въоражила с дъската за рязане за всеки случай. Добре, че не се наложи да я ползва, но...в ситуацията с Мария, малко да беше забавила мятането на ножа във въздуха и можеше да изяде една дъска по кратуната. Пък после да реве и да се обяснява, че не искала да ме коли, а да й помогна да си пререже вените.

# 847
Ваня беше вътре, може Поли просто да се е объркала. Да им го излъчат довечера и да се види кой какво. И&А вместо да поставят социално значими въпроси като защо младите българки не искали да готвят, което си е сексистко, да обсъдят и тази незначителна за тях сцена. Добре че покрай Милена Поли доби смелост, иначе щеше да отече в канала този "сблъсък на характери".

# 848
https://fermata.btv.bg/videos/dokade-shte-eskalira-naprezhenieto … arija-i-poli.html
Ваня е вътре.
Какво се прави и тя на не разбрала.

# 849
Да,Ваня е вътре.Върнах си го ,изгледах и чух и видях.Вземам си думите за Даяна назад,в частта,че е била вътре а си мълчи.Поли каза,че е казала единствено на Даяна за ножа,тя отговорила Да бее , и до там. Ванчето е в кухнята.

# 850
Ами то е било на косъм точно нея да перне с ножа. На сантиметри пада от шортите й.

# 851
Ми тя каза,че е чула,не е видяла.Аз не очаквам нито от нея,нито от Пешака да кажат какво са видели.А и те наистина може да не приемат това за агресия,не просто да премълчават.

# 852
Колко нагло се възмущаваше Тонката, все едно не била фактор...Ми не си, еле като си аут за втори път

# 853
Ми тя каза,че е чула,не е видяла.Аз не очаквам нито от нея,нито от Пешака да кажат какво са видели.А и те наистина може да не приемат това за агресия,не просто да премълчават.
Само да я погледнеш накриво Ваня и се започва - рев, истерия. А това с ножа и заплахите не било агресия. Ибреи, този пусти двоен аршин. Аман от такива безгръбначни. И във Фермата и в реала.

# 854
  • London
Ей, сега нахраних сочно мъжа на Мара. Същия див селянин. Мара ''гитвила'' както нашите мъже можели само да мечтаят. Диалекта и правописа на Марино ниво. Плашещо е наистина какви люде ражда тоя Ямбол. ААА и той се казва ДИНКО.....Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт