Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 718
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 855
Ей, сега нахраних сочно мъжа на Мара. Същия див селянин. Мара ''гитвила'' както нашите мъже можели само да мечтаят. Диалекта и правописа на Марино ниво. Плашещо е наистина какви люде ражда тоя Ямбол. ААА и той се казва ДИНКО.....Stuck Out Tongue Closed Eyes
Къде това? Във фейсбук ли?

# 856
За мен Ваня е фалшив герой. Когато влизаш със заявка, че си Хепи, че гледаш света през розови очила, трябва да имаш коренно различно поведение от нейното.
Доброта, съпричастие, широко скроена душа - това са все качества, който аз не видях у Ваня.
За сметка на това, дотук, Ваня демонстрира едно егоистично и инфантилно поведение.Проблемите си решава като заявява, че ще загуби апетит, и че ще се разплаче. Увлечението и по Пешо я прави смешна в моите очи.
Не знам, не чух, не разбрах - това поведение на Ваня я прави недостойна за финал.

Ей, сега нахраних сочно мъжа на Мара. Същия див селянин. Мара ''гитвила'' както нашите мъже можели само да мечтаят. Диалекта и правописа на Марино ниво. Плашещо е наистина какви люде ражда тоя Ямбол. ААА и той се казва ДИНКО.....Stuck Out Tongue Closed Eyes
Сега се сетих и за Нидялко от Ямбол Laughing

# 857
  • Варна

Къде? Искам и аз да го нахраня. 😅

# 858
  • София
... а Стоян е време някой да го накаже на арената, язък, че ще е женски дуелът.
To в случая изобщо не пречи,че е женски...

Дайте линк и да го почваме

# 859
Вие па с кви работи се занимавате. Що ще им падате на нивото... да ги храните...
Аз това "храня" хич не го харесвам, защото знам откъде идва... от кой етнос и ме е гнус да го чуя и прочета.

# 860
  • London
За мен Ваня е фалшив герой. Когато влизаш със заявка, че си Хепи, че гледаш света през розови очила, трябва да имаш коренно различно поведение от нейното.
Доброта, съпричастие, широко скроена душа - това са все качества, който аз не видях у Ваня.
За сметка на това, дотук, Ваня демонстрира едно егоистично и инфантилно поведение.Проблемите си решава като заявява, че ще загуби апетит, и че ще се разплаче. Увлечението и по Пешо я прави смешна в моите очи.
Не знам, не чух, не разбрах - това поведение на Ваня я прави недостойна за финал.

Сега се сетих и за Нидялко от Ямбол Laughing

Във фейс под последното промо. Ще го разпознаеш.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Дааааа, хахах тоя Нидялко беше образ. Оня Пацо да не беше и той от Ямбол, че пак сходен диалект вадеше?

# 861
  • Варна/Амстердам
Аз познавам изключително интелигентни хора от Ямбол. Не мисля, че е добре да си правим изводи за всички жители на даден град поради факта, че няколко телевизионни идиоти са се родили там. Невъзпитани и агресивни хора има и от Варна, и от София, Видин, Плевен или Дупница. Списъкът е безкраен.

# 862
Психофермата я оприличавам на пиесата Женско царство на Ст.Л.Костов!
Мъжоците мишкуват и гримасничат като страхливите мишлета от килера на баба ни, жените откачат от липса на секс, накрая кой крив, кой прав...никой!
Милена е най - адекватната в случая персона! Хладнокръвна, умна, с дар слово, прецизна и мисловна!
Даяна си е мързел, дай и флирт, гуш и муш, паразитче!
Пълна селящина и простащина цари вътре за 100 000 уева, за радост и ирония на И и А!

# 863
И аз съм против генерализирането по градове, села и пр. Имала съм колеги в университета от Ямбол, много свестни хора. Говореха доста по-добре от Мария, въпреки, че имаха изразен акцент, всичко им разбирах.

# 864
Хвърлих едно око във фейса и се потресох от мненията на коментиращите.
Ето едно мнение на жена:
Цитат
Мен пък ме кефи Мария и смятам, че Пола Грознавелска заслужава направо една брадва в тиквата, та да й дойде акъла в кухата тиква! Мега противна, мега мързелива и с мега самочувствие без грам покротие!
Close Flushed
И после, защо има толкова агресия в обществото!?
voxxy, права си!
Дали си човек, не зависи от това каква зодия си или от кой град си. Делата са важни!

# 865
Чудех се какъв човек може да търпи Мара вкъщи. Не знам дали помните, като пресъздаваха обичая с бебето-зелка и Мара нали каза, че иска трето. Някой я попита- мъжът ти какво смята, а Мара го отряза - той няма думата. Въобще са се намерили явно.

# 866
koki1, Даяна мързел? Точно пък нея я дават почти постоянно да работи по строежите.

# 867
koki1, Даяна мързел? Точно пък нея я дават почти постоянно да работи по строежите.
Е, трябва и да си заработи храната все пак! Актриса, умее да пресъздава образи, но е много красива иначе!

# 868
  • Другата България
Понеже днес ви чета в движение, та малко със закъснение да отговоря на въпроса на Джоли за Юхуууу Крейзи.
Защо казала, че не е видяла нищо и не е била там.
Джоли, интелигентна жена си.
Убедена съм, че сама можеш да си отговориш на този въпрос.
Шкафчето е обидена, не, тя не е обидена, тя си каза, че сваля розовите очила и започва да бъде себе си.
Тоест, вече е себе си - лъже, маже, извърта се към тези, които не са я "подкрепили" според нея, "обидили са я", не я "уважават", и о, каква изненада - имат наглостта да я пращат ратай!!!!
Тя не е там, за да е ратай. И Тоца не беше затова, и Жанет не беше затова.
Тя е там, за да се покаже и да сподели проблема си, който я мъчи и около който са съсредоточени всичките ѝ въжделения - да си намери МЪЖ. С главно М. А Поли в случая е врагЪТ, защото така шансовете ѝ да стои повече и да се показва намаляват, като е ратай, ще е и на дуел.
Добродушна, хепи, невинна била.....да бе, да. И един мармот завива шоколад.
Грешката на Поли наистина е, че не изпрати Петър на дуел. Голяма грешка. На Петър му е през ....самолета за Поли, имало какво да си говорят....какво? Колко приказки си размениха през тази седмица, като го остави, защото имало какво да си говорят? Петър я подминава като голям камък, а и тя отново е в обора. Сглупи Поли, ама нейсе.
Сега за съжаление мисля, че ако Надка си следва стратегията, то тя ще изпрати отново жена на дуел, тоест, Поли.
Много ми се иска да е Калоян, не, че смятам, че ще отпадне, а за да остане Поли още малко и да гледаме на Мара Ножа сеирите, които неминуемо в един момент ще я изкарат принудително от предаването.
Поли, ако е пич и мислещ човек, ще предизвика отново Юхууу Крейзи. Която може да отстрани при късмет и добри игри, за нея самата.
Но понеже Поли е обидена, наранена, ще иска да се доказва и т.н. предполагам, ще предизвика Мара с Ножа и ще си тръгне. Дано да греша, то зависи и от това кой ще вземе имунитет. Дано да е Мара, дано.

# 869
  • London
Stuck Out Tongue Closed EyesЕ тя Мара, ако толкова иска да ги мачка на арената за какво се пъне за имунитет?

Вие ли сте го погнали Мариния, вика на една потребителка ''много си наджутчена''Close

Този продължава да се излага....
Скрит текст:
да най -вече като взе библията,само дето я отваря за пръв път.Да видиш ли ти в англия нямало агресия алооооо ние сме на марс или в някое предградие.Ние също пътуваме.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 17:02 от La Catrala

Общи условия

Активация на акаунт