Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 765
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 810

😄😄😄 Господине, искрено ме забавлявате

Предлагам ти да игнорираш постовете, които те асоциират с Дана, защото наистина вси<ки тук разбрахме, че си Дана и ни писна да го отричаш Simple Smile Приятелски съвет Wink

Към  никого не съм употребила грубост или държание, което да преминава границата.
Това, че някои тук са се заблуди ли не е мой проблем.
А думи като писна ни и т. н не е мой проблем.
Който е искал е разбрал коя съм.
Тук съм за да се развличам, а не да влизам в спорове.

# 811
И аз пак ще помоля да спрете да се бъзикате с Лолина, дали е Дана - не ни влиза в работата. Пише си много културно  момичето, за което я поздравявам.

Тръпна в очакване на избора за първи дуелист, Надя какво ли ще реши. Калоян? Или по-добре Поли - и да успее някак да елиминира Мара, леле, колко го искам....

# 812
  • при късмета
Разбирам, че ни е интересно и любопитно как се развиват нещата във Фермата, но моля ви наистина намалете тези спойлери. Ако знаем кои са финалистите се губи магията и изненадата от дуелите и развитието, което гледаме Simple Smile
Не можеш да забраняваш на някого да публикува нещо. Можеш само самата ти да не го четеш и ще ти е интересно.
Аз гледам със закъснение и затова не чета темата, като започне епизода. Ако не ми се гледа, а искам само да се ориентирам горе долу какво става, тогава я чета

Не забранявам нищо на никого. Просто видях, че е написана информация с финалисти. За разлика от повечето не си позволявам да бъда груба и да държа тон, на когото и да е било.
Точно защото информацията е за финалисти, затова е скрита. Чете който иска. И не виждам къде точно съм била груба. Темата върви със спойлери откакто съществува, така че няма да се променя сега и "молбата" беше излишна

# 813
В промото Надя говори за някакви наказания? Да не съм изпуснала нещо?
Иначе мисля, че ще избере Поли.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 13:00 от Gingerbread

# 814
Я дайте промото.

# 815
# 816
  • София
Тонът в темата е толкова тягостен този сезон, колкото никога досега. Постоянно се начукват канчета на потребители, повтарят се едни и същи неща и обвинения до откат от едни и същи хора (буквално знам какво ще напишат няколко човека само като им видя ника), ползват се обидни квалификации за външен вид на участници, груб тон и изказ към съфорумци, подигравки и т.н. Не стига че самият сезон е безкрайно напрягащ, ами и тук се донапрягаме.

# 817
Доста натоварващ епизод. Дано няма повече такива. Визирам Мария разбира се и мишките, които само се подхилкваха или мълчаха. Да, не я е заплашвала с ножа, но вербално я заплашваше, навлизаше и брутално в личното пространство и после ножа по невнимание бе метнат от кипящата кръв и съвсем спокойно можеше да се забие в крака на Юхуу, която щеше да е много Хепи разбира се, защото не е от Гелето. Когато и двете са в афектирано състояние, а едната е крайно агресирала не е желателно изобщо да се държи нож, камо ли да се тика в ръцете на опонента в спора. Всичко може да стане... Беля от ей толко малко може да стане, примери милиони. Само да напомня нещо, което не се коментира чак толкова много, но само преди около 3 седмици, врящата кръв дръпна съвсем сериозно за ръката Дана, направо щеше да си я ступа ама се овладя, предполагам заради камерите и че ще бъде дисквалифицирана. Ама тогава това мина някак си ей така между капките, защото Дана масово се хейтваше тук и защото ама те нали са майка и дъщеря. Така че видите ли, чисто майчински си я дърпаше Марата. Да и налее там малко акъл на сприхавото дете.
И за финал, окс, не е агресор Мара. А какво тогава беше това в края на епизода, когато съвсем целенасочено блъсна в рамото Поли, докато се разминаваха?! Това не е ли агресия? Класическо 'були' си е Мара ножа.
Не ми се коментира повече това същество. Радвам се, че всичко между нея и Надя свърши, оттук-нататък, който е с Мария само негативи ще трупа ако стигне финал. Ако Кустев има поне малко акъл и стратегия (защото до тук е само на думи) незабавно трябва да се дръпне от нея.
Браво на Милена, събра се и се върна в играта, като натри носа на мутресата. Много си повярва последната, ама така най-болезнено се пада. Андрей не знам колко пъти връщаше Милена за пироните чак дразнещо и съмнително ми се видя, ама все пак си би с една дъска разлика. Много драматичен бе дуела. В началото се бях отчаял, ама постепенно Милена и стопи аванса, който беше близо две дъски. Прав беше Данчо, че при толкова силова игра кардиото на Тони в някакъв момент няма да издържи. И между другото много точни коментари отправи Милена към някои участници във Фермата.
Да се върна пак на скандала. Аз лично не мисля, че Поли търси внимание и дивиденти. Стана точно като в класически филм. Имаме жертва на домашно насилие, който от срам и страх си мълчи. Не намира съмишленици, обграден е от сиви хора, хора егоисти и се затваря все повече и повече. А насилника вижда това и започва да се гаври още повече, а и обикновено насилниците са харесвани хора, популярни и жертвата е в още по-лоша ситуация, защото знае, че ще се обърнат срещу нея, а не срещу насилника. И изведнъж идва някой адвокат или социален работник или просто смел и истински човек, тя намира сила в него и в думите му, хваща се за сламката и надава глас. Стоп, до тук. Просто ви дадох един пример от някой филм или сериал. Не че Милена е спасителя на белия кон. Просто Поли намери опора в нея, намери сила и си потърси правата. Толкоз. Простичко е и се казва, човешка народопсихология.
В този ред на мисли, браво на Надя, че подкрепи Поли, въпреки че беше видно, че и беше много трудно да каже това което каза. Реакцията на Мария без коментар. Надя го е изживявала това в реалния живот, така че Мария да ходи да и иска обяснение и да не я изслуша за капак бе капката която преля чашата. Всичко между тях се скъса окончателно. И ще се реши на Арената. Вече ми се иска, макар че от друга старана не го искам, защото има шанс Надя да отпадне, но пък ако я победи това ще и отвори широко пътя към крайната победа. Както казах вече 60 на 40 за Надя, заради психиката и по-комплексните качества като цяло. То няма да има само цепене на дърва, така че грубата мъжка сила на Мария няма да е толкова тежък фактор.
Данчо и Дая дотегнаха много. Дая сега върти класически женски хитринки на Данчо. Не се е трогнала толкова от думите на Милена или как изглежда отстрани, по-скоро бе обидена от думите на Данчо и сега го измъчва с мълчание и по-хладно отношение. Дая е гледана в саксия и е типичен разглезен егоист и лицемер. Мога и да бъркам, но това виждам аз от началото на сезона до ден днешен. Добре, че беше тази ''любов'' та да я забележим, че участва изобщо в тазгодишната Ферма. Иначе щеше да е по-незабележима и от Боби.

Топ!

След като Милена е с ратайските дрехи, значи ясно е, че Поли е избран дуелист.

# 818
  • out of space
Може ли спойлера кои са финалистите, може и на ЛС. Благодаря!

# 819
  • при късмета
2 страници назад, последния пост

# 820
В промото Надя говори за някакви наказания? Да не съм изпуснала нещо?
Иначе мисля, че ще избере Поли.

Явно днес ще излъчат глобите или пак нещо са ни спестили?
До момента в тази седмица май не са показали извършени нарушения.

# 821
  • София
Кипнах и аз след снощните изпълнения.Добре,че се върна Милена да им пръсне панаирите.
За Мара не искам изобщо да се хабя-можеше поне едно 'извинявай,ако така си усетила нещата' да каже.Вероятно Поли това е чакала и някой,който да я подкрепи в някаква степен.
Вместо това получи-ами тя си го търсеше от Ванчето и шшш,алоу,искам ти кажа нящо от Мария.последвано от грухтене по-късно.Аз съм в потрес.
Да се отбележи в протокола,че за първи път слагам точка на Надя.И то не само за реакцията към Мара,но и това,че допуска вече някакъв диалог с Милена.
Стоян е най-жалкото същество,давано някога в ефир.Няма как да не го отбележа в коментар.

# 822
  • Варна
Авиком, едно към едно е и моето мнение. 👍

# 823
  • София
Не съм вярвала, че ще се радвам, че Милена ще се върне, но това ще е интересно определено.
Поведението на Мария е на агресор, както Ангел срещу Хепи Ванче, така и тя срещу Поли, вербално, грубо, без да ти даде шанс да се изкжеш. Не харесвам такива хора, смятам, че компенсират слабостта в горния етаж с физически закани.
Иван и Андрей сглупиха, като не се намесиха и не показаха на всички, за какво иде реч, както в предни сезони, когато изгониха един мухльо, понеже удари шамар на едно момиче.
Абсолютна агресия си е да ти застават на 2 см от носа и да ти размахват нож, а Ванчето е толкова вехта и хлъзгава скумрия, че няма повече накъде.
За мен Боби е фаворит, а Стоян е време някой да го накаже на арената, язък, че ще е женски дуелът.

# 824
  • Варна
Мара Сандокана с единият нож (не може да не е известна в Ямбол), да дойде да каже защо счита че е правилният човек за формат като Фермата и после продукцията да се аргументира с кой мозък са я приели. Моят фитил също е къс, но не налитам на хората. Да се лекува по спешност.

Общи условия

Активация на акаунт