Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 824
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 795
Аха, познава я и затова я е страх да работи с нея и в същото време, познава я и знае, че умишлено няма да навреди на никой. Ти не се чуваш какви ги бръщолевиш, това е противоречие. Наистина си трол, коментарите ти нямат никаква логическа връзка и изводите, които си правиш правят теб смешна и глупава, нищо, че пишещите в темата ги окачестви как ли не.

Не четеш с разбиране. Ваня НЕ видя сцената с ножа. Освен това Ваня знае, че Мара УМИШЛЕНО НЕ би наранила, но я е страх да не я нарани без да иска. Мен също ме е страх от хора, които не си знаят силата и са невнимателни и могат да ме наранят по невнимание. Живея с такъв несъобразителен и ще си нося последствията цял живот. Но от друга страна съм сигурна, че Мара по-скоро оставя у околните впечатление на опасна, но се съмнявам в живота съзнателно или не да е увредила който и да било - просто такова и е излъчването, защото е избухлива и с каруцарски език. Но иначе си е съвсем с акъла си

# 796
Доколкото разбрах - почти всички са чули скандала. Пешо и Ванче бяха преки свидетели и доволни мълчаха, тъпаци пълни, щото Поли им е първа врагѝня, разбираш ли. Същите са като Мара и те.

Аз троловете се старая да ги прескачам, не се поддавам на провокации току-така. Но на моменти прекаляват... И кръвта ми кипва, но на бой не налитам, де. Joy

Признай, че в едната ръка държиш лъжица, а в другата нож! Smiley

Да, Поли каза, че е споделила на доста хора, но не е имало реакция, освен смях и "тя си е такава". Кадрите с нейните думи, едва сега бяха показани.

# 797
Още по-лошо - в едната сърп, в другата - чук. Joy

С интерес чакам реакциите на останалите, като им пуснат видеото "С гол в ръката нож".

# 798
Разбирам, че ни е интересно и любопитно как се развиват нещата във Фермата, но моля ви наистина намалете тези спойлери. Ако знаем кои са финалистите се губи магията и изненадата от дуелите и развитието, което гледаме Simple Smile

# 799
Разбирам, че ни е интересно и любопитно как се развиват нещата във Фермата, но моля ви наистина намалете тези спойлери. Ако знаем кои са финалистите се губи магията и изненадата от дуелите и развитието, което гледаме Simple Smile
Момичето предупреди, сложи двоен спойлер. Съвсем по правилата. Като не искате да знаете не отваряте. Аз пък искам да знам и това съвсем не намаля интереса ми

# 800
Лолитке, за това са именно спойлери.
Не е за всеки. Ако не искаш да знаеш, не четеш!

# 801
  • при късмета
Не можеш да забраняваш на някого да публикува нещо. Можеш само самата ти да не го четеш и ще ти е интересно.
Аз гледам със закъснение и затова не чета темата, като започне епизода. Ако не ми се гледа, а искам само да се ориентирам горе долу какво става, тогава я чета

# 802
  • London
Дането пак недоволства.

# 803
Идеята на троловете е да генерират спор, да говорят наопаки, нищо, че 99.9% от хората мислят еди как си.... той ще е в 000000000.1% и тн. Прескачайте, не знам как изобщо ги четете такива и им отговаряте. На тази пишеща отдавна не й чета мненията, не ми е интересна. Подозирам, че същата и още 1-2 са същите няколко човека, които и във фейсбук мислят ''иначе'' хах. Жалка работа.
Абсолютно съм сигурна, че това не е вярно.Stuck Out Tongue

объркала си се - във фейса не пиша.
Ти усети ли се колко тъпо се изказа току що? Каза, че щом повечето драскачи тук (далеч не всички как се убедихме) критикуват Мара, значи те са прави и не е възможно някой да мисли по различен от тях начин - ако го прави значи е трол провокатор. Колко трябва да е ограничен човек за да не допусне дори, че някой може да мисли различно от него и припяващата му тълпа?

# 804
  • Стара Загора
Когато Мара се размина с Поли, не я е блъснала с рамо, а само й изгрухтя. Не защитавам никого, само уточнявам фактите!

# 805
Не можеш да забраняваш на някого да публикува нещо. Можеш само самата ти да не го четеш и ще ти е интересно.
Аз гледам със закъснение и затова не чета темата, като започне епизода. Ако не ми се гледа, а искам само да се ориентирам горе долу какво става, тогава я чета

Не забранявам нищо на никого. Просто видях, че е написана информация с финалисти. За разлика от повечето не си позволявам да бъда груба и да държа тон, на когото и да е било.

# 806
Дането пак недоволства.

😄😄😄 Господине, искрено ме забавлявате

# 807
  • London
Дането пак недоволства.

Така е Дане присъща ми е ''кавалерщина''.Satisfied

# 808
Дането пак недоволства.

Така е Дане присъща ми е ''кавалерщина''.Satisfied

Не съм употребила подобна дума тук, но 😄😄😄 както и да е.

Радвам се, че сте кавалер.

# 809

Предлагам ти да игнорираш постовете, които те асоциират с Дана, защото наистина всички тук разбрахме, че си Дана и ни писна да го отричаш Simple Smile Приятелски съвет Wink

Общи условия

Активация на акаунт