Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 826
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 780
Поли си призна, че е направила Мария ратай, за да се справи с готвенето за госта. Не оправдавам поведението на Мария в никакъв случай, но Поли видя как реагира Мария, че я направи ратай... Нещо друго ли е очаквала от простачка като Мария, доста афектирана в този момент? Да мълчи и да готви Мара, да бе?! Мара влезе с рогата напред - казвай какво да правя. Можеше да си го спести Поли всичко това според мен. Те са достатъчно време заедно, за да знае, че по-добре да не се занимава с Мария, направо - по-добре да стои по-далеч от нея, пък ако ще да се озори да готви с Даяна, голяма работа.
И стана сагата "С гол в ръката нож" ...
А подобни заплахи за вграждане в печки никога не съм чувала на живо...като някоя циганка ми звучи. То аз и не познавам хора като Мария, за щастие.

Но да бъде набеждавана Поли за агресор - това е хипер нелепо. Просто направи грешка да вика разярен бик да ѝ помага. Нищо че е по правилата на играта, аз не бих викнала разярен бик да ми е ратай.

# 781
В Щатите тези дни някакъв размахвал нож, уплашени граждани извикали полиция. Полицаите дошли и го гръмнали. Въобще не са се поинтересували емоционален ли е, естествен ли е, или провокиран и накъде сочи ножът.

# 782
В промото Петър казва нещо от сорта, че не вижда агресия. Това не ме учудва. Все пак той избухна много срещу Асен и му отправи не по-малко заплашителни думи.
Един ден детето ти ще се прибере от училище, плачейки, че някой му е казал Шрек или пък са го заплашили, че ще го наврат в печката.
Агресията е навсякъде, няма значение пол, възраст, етнос и т.н
Мария вместо да си вземе поука продължава в същия дух...

# 783
Но да бъде набеждавана Поли за агресор - това е хипер нелепо. Просто направи грешка да вика разярен бик да ѝ помага. Нищо че е по правилата на играта, аз не бих викнала разярен бик да ми е ратай.

а кой разяри бика? Живяла съм с провокатори дето ме докарваха до нервни кризи и после ме изкарваха луда,  пращаха ме на психиатър и ми предлагаха лексотан. И си признавам - докарваха ме до състояние на несвяст. Интересно обаче как от как съм далеч от провокаторите никога не съм изпадала и в истерии и не ми се е налагало да ползвам лексотани. Хората дори ме имат за кротко и безобидно същество

# 784
Полина беше мързелива скатавка, ама чак тих насилник. Направиха я ратай и осъзна, че е във Фермата, а не в шоу за песни и танци.
Явно е изпълнявала и по-леки задачи, каквото са ѝ дали и изисквали това е правила. Аз не очаквах да готви добре, но сега пак е над тенджерите и си върши ратайските задължения.
Снощи се разминават, Мария грухти и заканително се накланя да я блъсне. Не успя, гледах два пъти.

С тази голяма драма, не оценихме мъката на Даню. Не грее, не блее, не презентира. WorriedА гозбите бяха страхотни. Дано дадат рецептите.

# 785
И аз два пъти го връщах момента с грухтенето, направи се май, че ще я блъсне - типично по мутренски, но само изгрухтя. Толкова си може Марето... голяма простакещина.

# 786
Какви са изводите?
За Мара - С кокоши ум, 100 000 лв. не се печелят!
За Поли - Не наливай масло в огъня, че може да пострадаш!
За Стоян - Както ми свирят, така играя - не води до нищо хубаво!

# 787
  • London
Има ли видео към тоя момент с опита за блъскане?

Сега го видях момента, отвратена за сетен път. И тая жена отглежда момиче? Това дете точно какво вижда се питам сега на екран, какво ще чуе от съучениците?  Не отказвам да приема, че има такива бавноразвиващи маргинали като Мария и то не цигани, ми българи..... или по-точно вече почвам да се съмнявам, че тая е българка.

# 788
Полина беше мързелива скатавка, ама чак тих насилник. Направиха я ратай и осъзна, че е във Фермата, а не в шоу за песни и танци.
Явно е изпълнявала и по-леки задачи, каквото са ѝ дали и изисквали това е правила. Аз не очаквах да готви добре, но сега пак е над тенджерите и си върши ратайските задължения.

Поли е всичко друго, но не мързелива скатавка. Просто се беше заблудила, че е поканена само да пее и да краси фермата. После се видя, че може и готвачка и фермер да бъде въпреки, че явно и трябва малко време да се активира просто щото не е свикнала да и налагат правила и дават задачи. Животът и на примадона във външния свят си казва думата, но ако рече Поли може да разбие повечето там.
И да - наистина е тих насилник. Може би не съвсем осъзнат, но е точно такава. Само като и видя мутрата ми иде да я размажа. Нещо подобно с тази на Надка. И двете са ми култови дразнители

# 789
  • при късмета

Аз пък за пръв път да харесам реакция на Ванчето-  ми тя може и така да ги усеща нещата,ама поне си отвори устата и каза,че не  е видяла,чула е,защото е била на вън.А Даянчето,милата ,като беше вътре и стана свидетел на случката,защо си мълчи ???И Петър? Айде,за него е ясно,той е толкова против Поли,че Мара и да я ошамари пак ще си мълчи.Но Дайчето???
Ваня беше вътре, не Даяна, не е била изобщо навън. Даже ножа точно в нейния крак щеше да се удари. Но през цялото време седеше с гръб и изобщо нямаше намерение нито да ги разтърве (защото като издрънча ножа на земята, по-логичното предположение е, че някой го е хвърлил, а не, че е подаден), нито забележка да направи, нито някакво отношение да вземе. Аз лично, не бих могла да стоя безучастна при такъв "разговор" който чувам и за фон, дрънчащи по пода ножове.
Но и на мен ми направи впечатление, че и Поли вчера каза, че Даяна е била вътре, а не Ваня и се чудех обърка ли се или нещо друго. със сигурност Ваня беше вътре в кухнята

# 790
  • София
Мария е типичен образ на селяндурката от вицовете, това е...

# 791
  • Другата България
Ама кой какво да види, като никой нищо не е видял?
Вярва се на преразказано от Мара.
И мисля, че именно заради това няма да се излъчи записа на останалите.
За да се подклажда интригата.

# 792
Ваня беше вътре, не Даяна, не е била изобщо навън. Даже ножа точно в нейния крак щеше да се удари. Но през цялото време седеше с гръб и изобщо нямаше намерение нито да ги разтърве (защото като издрънча ножа на земята, по-логичното предположение е, че някой го е хвърлил, а не, че е подаден), нито забележка да направи, нито някакво отношение да вземе. Аз лично, не бих могла да стоя безучастна при такъв "разговор" който чувам и за фон, дрънчащи по пода ножове.
Но и на мен ми направи впечатление, че и Поли вчера каза, че Даяна е била вътре, а не Ваня и се чудех обърка ли се или нещо друго. със сигурност Ваня беше вътре в кухнята

Ваня добре е опознала Мара и си и го каза директно, че не иска да работи с нея защото я е страх. Може наистина да я е било страх да се намеси в дискусията им - Мара си е страховита от къде и да я гледаш. Но същевременно, точно защото я познава, знае че само лае и умишлено няма да нарани човек. Според мен тя изобщо не видя, че зад нея се развива с сцена с нож щото беше в гръб.
И Мара и Ваня ми харесват, защото и двете са много откровени в думи и реакции въпреки че са много различни по темперамент.

# 793
Доколкото разбрах - почти всички са чули скандала. Пешо и Ванче бяха преки свидетели и доволни мълчаха, тъпаци пълни, щото Поли им е първа врагѝня, разбираш ли. Същите са като Мара и те.

Аз троловете се старая да ги прескачам, не се поддавам на провокации току-така. Но на моменти прекаляват... И кръвта ми кипва, но на бой не налитам, де. Joy

# 794
  • Бг-мама
Слагам във двоен спойлер финалистите. Не знам колко са достоверни , но са от близък човек на една от участничките. Досега инфото , което ми идва от там е вярно, та може и да са достоверни.

Скрит текст:
Скрит текст:
Борислав , Калоян , Надя и Хепи Ванче.

Общи условия

Активация на акаунт