Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 853
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 765
Оо, и аз искам Надя да опука Марето на арената, ама много го искам. Искам си Надя победител на сезона и това е.
Но много ще се радвам Мара да отпадне и от някоя привидно по-слаба жена като Даяна или Поли, тогава радостта ми ще бушува като кръвта на Марето почти. Joy
Това Мара е като бик бе, разярен бик, налитащ на тореадор, на това я оприличавам аз. Кипяла ѝ кръвта, бе, тази невъздържаност си е жива простотия, не емоционалност, простотия до шия.

Оо, не мога да повярвам на очите си - има хора, които смятат, че жертвата на насилие сама си е виновна (за Надя).... Mask Как е възможно някой наистина да мисли това....

# 766
  • London
От промото за тази вечер
Скрит текст:
Вижда се Милена с ратайски гащеризон, тоест Поли ще е първи дуелист.

# 767
Само аз ли видях, че Поли през цялото време на спора й с Мария държеше и размахваше вилица в дясната си ръка?

Само ти. Щото Поли държеше лъжица.

Лъжица да е, няма да споря. Важното е, че я размахваше постоянно пред Мария.

Нали се шегуваш?

За кое да се шегувам? Че Полина през цялото време на спора им държеше в дясната си ръка лъжица/вилица ли каквото и да е там и я размяташе докато говори?

# 768
Оо, и аз искам Надя да опука Марето на арената, ама много го искам. Искам си Надя победител на сезона и това е.
Но много ще се радвам Мара да отпадне и от някоя привидно по-слаба жена като Даяна или Поли, тогава радостта ми ще бушува като кръвта на Марето почти. Joy
Това Мара е като бик бе, разярен бик, налитащ на тореадор, на това я оприличавам аз. Кипяла ѝ кръвта, бе, тази невъздържаност си е жива простотия, не емоционалност, простотия до шия.

Оо, не мога да повярвам на очите си - има хора, които смятат, че жертвата на насилие сама си е виновна (за Надя).... Mask Как е възможно някой наистина да мисли това....
И аз се ужасих. Е то затова са жертви, защото търпят и ходят на пръсти около насилника за да не им избие зъбите. И на това ще учат дъщерите си. Да мълчат, да търпят и да понасят насилника. Жалко.

# 769
  • London

И аз се ужасих. Е то затова са жертви, защото търпят и ходят на пръсти около насилника за да не им избие зъбите. И на това ще учат дъщерите си. Да мълчат, да търпят и да понасят насилника. Жалко.

За мен голям процент жени търпят тиха агресия от мъжете си вкъщи и толкова са свикнали, че вече не им прави впечатление и го считат за нормално поведение. ''Каква е тая студена супа къде си ми я сложила Ма....'' , ''Какви са тия чинии в мивката ма'' и тн. Всеки ден, всяка вечер ей това.... и го има в много домове и после тия същите вървят и обясняват ''Ама Ваньо е по-емоционален''. Жалка работа, такива и Мария ще харесат и разберат, та те друго не познават.

# 770
По повод обвиненията, че Поли натяквала за промяната в правилата. Това беше в отговор на агресията от нечленоразделното, че е избрано за ратай.

# 771
Има си лека предистория. На Поли ѝ се наложи да избере заместник-ратай за ден. Според мен се спря на Мария, защото смяташе, че наистина ще ѝ е в помощ, без драми, може би и по-близка да я е чувствала. Но след избора на жена дуелист, всички настръхнаха срещу нея. И както си ковеше и чукаше Мария в компанията на Кустев, а от сутринта уж цялата беше схваната, изтъкна, че я болят краката, а и не е честно, защото предната седмица е била ратай.
Размрънка се, заоплаква се и влизайки в кухнята вече беше настроена за скандал. Поля не знам каква провокация е целяла, след като иронията и наглостта на Мария взеха превес и Полина ѝ припомни, че всъщност и тя носи вина за ситуацията.

И аз имах симпати или по точно оценявах непукизма и желанието за забава на Мария, но тя се превръща в тези хора/приятели от които те е срам в заведение, кино, парка...нагъл и нетактичен човек.

# 772
Пази Боже от такива естествени и емоционални хора в живота.

# 773
Поли е от тея хладнокръвни тихи насилници, които лекичко културничко уж ти всяват вина . Ако през цялото време си се бъхтил и раздавал и си хрантутил един такъв лентяй(спомням си картината  някой посочи Жанчето която се пличкаше и позираше под душа, от една страна и от другата показаха кадър как Мария цепи запотена яко дърва- и каза е тва е жена) Та ако един такъв лентяй те обвини , че ти си виновен за хала на който са, за това че е хапнал една лъжица кисело мляко , еми и аз щях да избеснея.
Глупава е Мария спор няма, но и на тихите насилници като Поли трябва да се дава отпор, защото именно домашното насилие се корени в това , че някой на някого насажда вина за безобидните му грешки .
И като е толкова чуствителна , и плашлива, защо не си замълча , ами устата и не спря да дразни и лъже пред камерите , аз ако съм уплашена ще си замълча. Хич не е толкова чувствителна , много хитро си изигра хода , и настрои всички, даже обективни хора

# 774
Хора, ако трябваше да махат заради агресия - досега имаше тропане по масата, хвърляне на чаши, заплахи кой ще гладува и нещо друго сигурно пропускам, но е ясна картинката - трябваше половината да ги няма. На ИиА кастингът им е такъв, ама минало-бешело сега ще си му сърбат попарата. И ще се правят, че не виждат.
[/quote

Един само да бяха предупредили , визирам Петър, всички останали щяха да си правят сметката, и Анго щеше да се замисли дали да прави онзи подарък на Милена. Ноооо с този каст щеше да сме зарязали отдавна предаването , та продукцията се чуди как да задържи някакъв рейтинг!

# 775
  • София
А пък сега, ако Поли избере Ваня онази ще мрънка, че е изморена и че ще е втора седмица на дуел, нищо, че много искаше да е на дуел с нея.

# 776
Мисля, че дуела ще е мъжки.

# 777
  • София
Има си лека предистория. На Поли ѝ се наложи да избере заместник-ратай за ден. Според мен се спря на Мария, защото смяташе, че наистина ще ѝ е в помощ, без драми, може би и по-близка да я е чувствала. Но след избора на жена дуелист, всички настръхнаха срещу нея.
Скрит текст:
И както си ковеше и чукаше Мария в компанията на Кустев, а от сутринта уж цялата беше схваната, изтъкна, че я болят краката, а и не е честно, защото предната седмица е била ратай.
Размрънка се, заоплаква се и влизайки в кухнята вече беше настроена за скандал. Поля не знам каква провокация е целяла, след като иронията и наглостта на Мария взеха превес и Полина ѝ припомни, че всъщност и тя носи вина за ситуацията.

И аз имах симпати или по точно оценявах непукизма и желанието за забава на Мария, но тя се превръща в тези хора/приятели от които те е срам в заведение, кино, парка...нагъл и нетактичен човек.
Настъхването и то си има предистория, Ваня искаше да я провокира да си каже в прав текст какво е казала за нея на Петър, а не самата Ваня да повтори това което е чула от Петър. За което евала на Ваня, не се довери сляпо, а си изчака момента и си провери информацията, която беше получила. Не излезе като Дана да крещи и обвинява в лицемерие, защото така беше чула. На Поли това не и беше угодно, защото се видя принудена да си каже истинските мотиви и се ядоса. Мария пък не хареса мотивите на Поли.И двете си имаха своето участие в пораждането на тоя скандал, което не оправдава последващото поведение на Мария по никакъв начин.

# 778
  • Sofia
Агресия си е отвсякъде поведението на Мария. Заплахата, че ще я закопае в печката какво е? И то в национален ефир. А навиране в лицето по време на пандемия? А да ви питам се сетих, ковид няма ли във Фермата? Гледам, че са едни недистацирани всички..такива въпроси си задавам.

# 779
Скрит текст:
Като за начало да кажа,че не подкрепям поведението нито на Мария,нито на Поли.Мария ,според мен,освен че е невъзпитана / да не кажа проста/ ,има сериозен проблем с нервите.А поли си е мижитурчица по характер.Вие представяте ли си,това тази примадона,как ходи след вас и дудне,че заради вас еди какво си....При положение,че видяхме,че Мария съжаляваше заради думите си за ратайството.Ако просот се изправи срещу нея,и изкаже мнение,точно,ясно и категорично,еднократно е друго,ама да ходи и да мърмори и да дудне, сигурно и доста от нас ще се изнервят.
   Абслютно не оправдавам реакцията на Мария.И не само сега-и в ситуацията с Дана,и всеки един път , когато врещи и кипи.
   Обаче,защо чак сега,Поли?Защо не веднага,ако толкова си се изплашила, или след час време?Защо трябваше да влезе Милена,адвокатката,че да ти отвори очите?И тя нали,щото чистосърдечно и съчувствено разпитва  и разнищва случката.Опасна е Милена - влезе и за два дни разбуни кошера.Играч е.
    Аз пък за пръв път да харесам реакция на Ванчето-  ми тя може и така да ги усеща нещата,ама поне си отвори устата и каза,че не  е видяла,чула е,защото е била на вън.А Даянчето,милата ,като беше вътре и стана свидетел на случката,защо си мълчи ???И Петър? Айде,за него е ясно,той е толкова против Поли,че Мара и да я ошамари пак ще си мълчи.Но Дайчето???

Абсолютно подкрепям с изключение на това, че Поли е мижитурка. Напротив - Поли е доста хитра и манипулативна. Щом я изтърпяха толкова време да седи да се гримира докато другите бъхтят, явно знае как да се намести и да оцелява. Мижитурките са страхливи и не биха си позволили да се гримират и да си правят квото си искат, а щяха да гледат кво правят другите и да правят същото въпреки, че на тях самите не им е добре от това. Видя се че като е на власт Поли няма проблем да изяви другата страна от природата си, да не кажа истинската - на деспот фелтфебел. Много хитро се нагажда и възползва от моментната ситуация, променя си оправданията на 180 градуса и просто си праи квото си е е кеф, докато лъже нагло публиката, че се опитвала да прави нещо си за другите. И на мен ми направи лошо впечатление, че се натегна на собственика като го покани на вечеря. Живо натегане си беше, но тя разбира се ще каже, че е от уважение.
Не понасям примадони.

Поли е от тея хладнокръвни тихи насилници, които лекичко културничко уж ти всяват вина . Ако през цялото време си се бъхтил и раздавал и си хрантутил един такъв лентяй(спомням си картината  някой посочи Жанчето която се пличкаше и позираше под душа, от една страна и от другата показаха кадър как Мария цепи запотена яко дърва- и каза е тва е жена) Та ако един такъв лентяй те обвини , че ти си виновен за хала на който са, за това че е хапнал една лъжица кисело мляко , еми и аз щях да избеснея.
Глупава е Мария спор няма, но и на тихите насилници като Поли трябва да се дава отпор, защото именно домашното насилие се корени в това , че някой на някого насажда вина за безобидните му грешки .
И като е толкова чуствителна , и плашлива, защо не си замълча , ами устата и не спря да дразни и лъже пред камерите , аз ако съм уплашена ще си замълча. Хич не е толкова чувствителна , много хитро си изигра хода , и настрои всички, даже обективни хора

а баш.

Общи условия

Активация на акаунт