Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 732
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 870
Stuck Out Tongue Closed EyesЕ тя Мара, ако толкова иска да ги мачка на арената за какво се пъне за имунитет?

Защоту на арьената шансу’ити са винаги пидисе на пидисе!

# 871
Stuck Out Tongue Closed EyesЕ тя Мара, ако толкова иска да ги мачка на арената за какво се пъне за имунитет?

Вие ли сте го погнали Мариния, вика на една потребителка ''много си наджутчена''Close

Този продължава да се излага....
Скрит текст:
да най -вече като взе библията,само дето я отваря за пръв път.Да видиш ли ти в англия нямало агресия алооооо ние сме на марс или в някое предградие.Ние също пътуваме.
Ъ? Що е то "наджутчена"?

# 872
На Мара мъжът и даже не може да пише. Ужас е. Може би не е учил в България или не е учил изобщо.
Яко се излага и той във ФБ
Мери права си.

# 873
  • London
Даааа, бие дори на Радилена майка й...., която гонеше класацията по излагане. Не знам тия хора защо така си пишкат на шансовете? Влязъл си за едни 100 000 лева, ми дръж се достойно, че да се доближиш и да имаш шанса да не си си губил времето там, при все, че си сигурен финалист с тази физическа сила? Наистина това само прост Ганьо и Ганка го може....

# 874
  • София
Моят коментар -реплика към Динко или е изтрит ,или той ме е блокирал Smile

# 875
  • USA
В промото Петър казва нещо от сорта, че не вижда агресия. Това не ме учудва. Все пак той избухна много срещу Асен и му отправи не по-малко заплашителни думи.

Петър е същия агресор като Мара,но има повече контрол.
Не го понасям този сезон,честно.Дори вече не ми се гледа.А в началото даваше вид на толкова успешен.Гледаме представянето на участниците и си казваме - колко са шарени,интересни и накрая ...ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.  👎

# 876
Надя няма да направи женски дуел. Тя няма файда да и отпадне още една слаба женска(Поли ще извика друга слаба- Дая или Ваня ) . Ще направи услуга на Калоян да има шанс на дуела докато има слабаци като Стоян и Митко.

# 877
  • Другата България
Наистина ли някой е очаквал на Мара мъжът ѝ да е "сложен?
Наистина ли някой е очаквал нормален, възпитан и интелигентен мъж да търпи такова нещо?
Такава жена?
Моля ви се, все нормални хора сме се събрали тук, гледайте реално на нещата.
Тия са именно като "търкулнало се гърненцето, намерило си похлупаче".
Не бих си причинила мъжа на Мара в нета, тя ми е напълно достатъчна всяка вечер.

Нещо друго исках да кажа.
Тази жена има нужда и от хормонално лечение. Не се подигравам, мисля го съвсем сериозно. Тя е жената - мъж, видяхте ли ѝ краката снощи, докато седеше и белеше доматите с Боби? Че това си бяха мъжки крака, отвсякъде!
Като прибавим и това, че самата тя си каза, че всеки ден идват да ѝ махат мустаците - това било едно от условията ѝ, и става ясно количеството на тестостерон, което има. Това се регулира с медикаменти, твърде вероятно е и да е една от причините за агресията ѝ.
Освен всичко останало.

# 878
Аз започвам много сериозно да подозирам, че Мара е циганка.

# 879
Аз започвам много сериозно да подозирам, че Мара е циганка.
Пък и изрусена.Imp

# 880
Леле колко много лекари и лечение се предписва даже , този университет Пешовия за летци/ветеринари/доктори/музикални критици , много посещаван ще да е

# 881
Ми то тия закани за вграждането в печката звучаха баш като цигански клетви...
На Женския пазар от малка помня как се кълняха циганките, израснала съм там...

# 882
  • London
Не е като да няма светли цигани и аз имам такива подозрения. Челото и чертите навяват наистина натам....

# 883
Този Динко съм го блокирала без да разбера, че е съпругът 😀 Също приятелките на Ваня, които спамят за фен групата им. Мария няма култура да потърси лекарска помощ или от психолог. Тя си била такава и толкова! За нея всяка критика, съвет, препоръка приключва с това клише. Обърнала си внимание на мустака, а че е извън норма в поведение и комуникация не й го побира умът. Тя дори искрено страда и се изживява като жертва, ако й потърсят отговорност.

# 884
  • София
Дано днес няма скандали, ама ще се избира дуелист, та е неминуемо. Аз отдавна го писах, не вярвам да има мъжки дуел. Надя си има стратегия и си я спазва. Та тя още на втората седмица се разграничи от Габиния завет, та сега ли... Поли ще е дуелист, но прогнози за втори такъв няма смисъл да се правят преди да е минал дуела за имунитет. Ясно е, че не може да избира Надя и Милена, т.е. остават Мария, Ваня и Даяна. Мария на 90% ще вземе имунитет, освен ако демонстративно не играе и предизвика Поли да я избере за съперник. Но Поли не е глупава и искрено се надявам да не я избира, защото само ще и вдигне акциите на насилницата. Ако иска да има реванш да си избере Ванчето и да си оправят отношенията на Арената. Мисля, че Поли е по-добра от Ваня и ще я бие. Ако Мара откаже имунитет и Ваня го спечели с късмет, то тогава Поли трябва да избере Даяна. Там ще и е по-сложно да победи, но пак има сериозни шансове, защото Дая е много гърчава. Но просто в никакъв случай да не избира Мария.
Кой ще е ратай ако (не ако а когато) Надя каже, че дуелът ще е женски? Логично е да е Милена, защото последната има имунитет за тази седмица, така че да се готвят останалите на равни начала за дуел.
Ако все пак имаме шок обрат и Надя пренебрегне първоначалната си стратегия, то Калоян на 99% ще избере Стоян, а пък за заместващ ратай, би трябвало да отиде Петър.

Общи условия

Активация на акаунт