Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 630
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 885
  • Другата България
И аз мисля, че дуелът ще е женски, по-скоро женски, Надка няма да изневери на стратегията си.

# 886
Полина беше мързелива скатавка, ама чак тих насилник. Направиха я ратай и осъзна, че е във Фермата, а не в шоу за песни и танци.
Явно е изпълнявала и по-леки задачи, каквото са ѝ дали и изисквали това е правила. Аз не очаквах да готви добре, но сега пак е над тенджерите и си върши ратайските задължения.

И да - наистина е тих насилник. Може би не съвсем осъзнат, но е точно такава. Само като и видя мутрата ми иде да я размажа. Нещо подобно с тази на Надка. И двете са ми култови дразнители

Мхм... Насилник е! Само физиономията и е вече психотормоз, нали?  Как да не и размажеш "мутрата" ... И ти казваш, че живееш с насилник(ци)? Пссст, ако ти чете през рамото или те проверява какво си писала, нали знаеш,  че има горещи линии (http://animusassociation.org/programi-uslugi/goreshta-linia/ ), на които има хора готови да помогнат?

Поли е от тея хладнокръвни тихи насилници, които лекичко културничко уж ти всяват вина . Ако през цялото време си се бъхтил и раздавал и си хрантутил един такъв лентяй(спомням си картината  някой посочи Жанчето която се пличкаше и позираше под душа, от една страна и от другата показаха кадър как Мария цепи запотена яко дърва- и каза е тва е жена) Та ако един такъв лентяй те обвини , че ти си виновен за хала на който са, за това че е хапнал една лъжица кисело мляко , еми и аз щях да избеснея.
Глупава е Мария спор няма, но и на тихите насилници като Поли трябва да се дава отпор, защото именно домашното насилие се корени в това , че някой на някого насажда вина за безобидните му грешки .
И като е толкова чуствителна , и плашлива, защо не си замълча , ами устата и не спря да дразни и лъже пред камерите , аз ако съм уплашена ще си замълча. Хич не е толкова чувствителна , много хитро си изигра хода , и настрои всички, даже обективни хора

Вие сериозни ли сте бе, хора?! Тя била насилник, защото насаждала вина и в това се кореняло, домашното насилие??? Аз съм потресен! И затова хиляди жени си го отнасят, защото са погледнали обвинително поредната пияна свиня, или са казали нещо, което не му е харесало.

Като за начало да кажа,че не подкрепям поведението нито на Мария,нито на Поли.Мария ,според мен,освен че е невъзпитана / да не кажа проста/ ,има сериозен проблем с нервите.А поли си е мижитурчица по характер.Вие представяте ли си,това тази примадона,как ходи след вас и дудне,че заради вас еди какво си....При положение,че видяхме,че Мария съжаляваше заради думите си за ратайството.Ако просот се изправи срещу нея,и изкаже мнение,точно,ясно и категорично,еднократно е друго,ама да ходи и да мърмори и да дудне, сигурно и доста от нас ще се изнервят.
 Абслютно не оправдавам реакцията на Мария.И не само сега-и в ситуацията с Дана,и всеки един път , когато врещи и кипи.

Първо я оправда, с това, че Поли, едва ли не си го е изпросила, а после не я оправдаваш. Последно? Wink И в интерес на истината, нито Поли е ходила да мрънка след Мария, нито Мария е съжалвала за думите си. Точно обратното - тя нарочно предизивка скандал, както си го призна няколко пъти. Типичен насилник, който изпитва нужда да "смачка" другия, ако не физически (понеже има камери), то поне психологически.

# 887
Мене ме гложди сега любопитство кой какви нарушения е направил, та има наказания/глоби. И Надя от това ли ще се води при избора на дуелист.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 17:48 от Ензимче

# 888
Хич не ми се пишеше от тела, ама и аз да се включа. На подръжниците на Мара ще кажа, че дори и в България вербалната агресия е наказуема. Аз самата до скоро бях нападана вербално от една такава луда лелка в квартала, дето бълваше змий и гущери и сипеше заплахи след мен където ме види и си потърсих правата, питаха ме даже дали ще я съдя. В случея реших, че не е необходимо, ако престане, след като я предупредят и сега жената е по-ниска от тревата, като се разминаваме! Никой няма право да се отнася с друг човек по този начин и никой не трявда да толерира и търпи подобно отношение към себе си! Мара да си заминава! Както казахте по-рано НЕАНДЕРТАЛКА!

# 889
Логично е Надя да прави женски дуел. Все пак жените са и конкуренция и всяка отпаднала жена я придвижва с една стъпка към финала.
Абсолютно няма логика жена да прави мъжки дуел. Не си прави услуга ако чисти мъже.

# 890
Поли отива на дуел, щом Милена е с ратайски дрехи.

# 891
  • London
Сега представете си, че глобата е, защото видиш ли Поли се оплакала от Мара и заради Мара има глоби?И тоест Поли виновна....

То е ясно какъв е дуела, който е гледал  промото и проследил ратайския гащеризон няма как да сбърка.

# 892
Е, не, няма логика това да е нарушението.

# 893
  • Другата България
Поли отива на дуел, щом Милена е с ратайски дрехи.
Така ли?
Това в промото ли?
Днес ви чета в движение, промо не съм видяла все още.
Ясно, както предположих.
Няма да си изневери Надка на стратегията, дори и Мара не може да я бутне.
Ей това е играч.
Не я харесвам, няма и да я харесам, но е играч.
Всичко е премислено и измислено.

# 894
  • София
Ей,най-после някой да го напише в прав текст. това промо,че то догадки...
Кой ще се спаси-зависи от играта,но по-скоро Мара.
Милена ще удари едно рамо с насоките за избор.Тъй като тя не си е вяла един грам мозък по време на отсъствието си,е прочела това-онова и може да наклони към Даяна избора на Поли.
Ако няма наклони от никой,Поли ще избере Ванче.
Но която и да избере,ще си тръгне,много й дойде вече от всичко и всички.

# 895
  • London
Поли може да остане, само да се понапъне да почете Алманаха. И Ваня и Даяна са доста по-зле физически. Тя би по-силната от тях Антония та тях ли? Въпроса е да се амбицира....пък после ще се среща с Мара като втори дуелист.

# 896
Понеже Надя искаше да прати Мария на дуел и се очакваше другата да й върне жеста като фермер, в момента Надя може и мъжки дуел да реши, а да очаква по-късно някой от мъжете да прати нея. Ангел, ако стане фермер, чудесно ще схване идеята й, достатъчно е тя нарочно да не вземе имунитет за ратайство. Иначе никоя няма да я предизвика.

# 897
  • Другата България
От простотиите Марини не остана време за Отело.
Ама много умислен този човек, много разстроен, много сдухан.
Дайчето се отдръпнала, какъв драматизъм!
Този ако му спре заплатата с фокусите, успешно може да се пробва в някой второразряден театър.
Вече с нетърпение чакам годеницата.

# 898
  • София
Абе... Много възмутени хора от Мария, ама тяхното поведение с "храненето" на мъжа ѝ не е по-различно. Само е по различен начин.

# 899
Откровено Ви  се КЕФЯ,  че независимо  от тъпизмите във формата,  темата върви, коментарите  са живи и  искрени.
Ами, евала за  активността и индивидуалните позиции !
И да, не мога да Ви  изчита своевременно, но бавничко  наваксвам.
Току що,  гледах снощния епизод  и какво - Миленка  изгони Косъма !
А дано видим ,обещаната метаморфоза в отношенията между двете "алфи" .
Милена го играе променена и по - смирена, но  да, бе, да ! Аз не й вярвам ! Веднага удари уязвимостта на Даяна  (точно слабото й място - хорското мнение ). Хитруша .
Мара горката го закърши, емоционална била - сладуранка. Да се чуди човек,  на една планета ли сме ! Тя е такава невротичка, чеее....,че .
А Поли, макар да беше вид "жертва", също не стои  убедително  в търсене на правата си.
Няма какво да  си говорим - преекспонира случката. Едното лудо,та чак истерично, а другото вцепеняващо жалко в търсене на съчувствие.
Цирк.
Да я видим сега продукцията.....

Продължавам да Ви чета, за да Ви догоня !
Поздрави на всички  списващи! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт