Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 772
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 420
Да, ама Мара е прекалено проста, за да го разбере.

# 421
  • Вестерос
И аз мисля, че трябваше да се съгласи. Иска да иде на финал без дуел ли...

# 422
Иска. Ако има как и направо победител.

# 423
  • София
Добре де, наистина ли мислите, че някой охотно ще се юрне на дуел? Досега един не е имало да каже "Оо пратете ме на дуел, че иначе не мога да ида на финал". Особено пратен от уж най-близкия си човек? Смисъл, Мара е много проста и куха хралупа, но дайте по-реално да гледаме на нещата.

Според мен дори, Мара ако се беше навила, щяха да се намерят хора да казват: "Тая Мара ква е проста, прави, каквото ѝ каже Надя, няма акъл да мисли за себе"

Не защитавам Мара, определено не ѝ симпатизирам вече, но смятам, че от неприязън към нея, не виждате нещата много обективно.

# 424
  • London
И седнала да говори, че Надя била там за парите, а не бе.....за почивка на село е там Надя, а и всички останали. То е ясно, че са там за парите и всичко останало като приключение, емоция и тн е на последваща позиция. Това на всеки трябва да е ясно, а не
....абе Еди кой си е за парите, а аз не бе....аз съм тук да науча обичаите. За последното надали има влязъл реално хахаха.

Имаше Велислава миналата година. Тя искаше да ходи на дуел момичето.

# 425
Тя може и да иска, ама няма кой да и позволи.
След трети сезон, когато никой не прати Калоян на дуел, въведоха правилото никой да не ходи на финал, без да е минал през арената.
Мара Тъпия Нож сама се постави в позицията на Георги и Нури от четвърти сезон. Единият се запази от дуел, другият така ги напердаши на битките за имунитети, че никой не посмя да го предизвика. Кой и е крив на Мара, че вместо да ошляпа Хепи-то, ще ходи на дуел с Надка седмица преди финала.
Надя също губи от тъпотията и, нея също няма да я предизвикат на дуел. Колкото и да не я харесвам, евала на пчеларката, че съобрази това.
В дуела Надя-Мария залагам на Надя, съобразителна е, а на арената е важно и да мислиш, не само да си силен.

# 426
  • София
Имаше миналата година желаещи за дуел накрая, особено в един момент, когато искаха докато имат удобни противници.
Мария може да не е съгласна, но можеше да реагира нормално и да каже, че не ги вижда така нещата. Надя не я е карала, пита я какво мисли за тази стратегия. Като не иска, не иска, но защо такава драма. Напротив Надя се показа като приятелка, разкривайки си и стратегия и съобразявайки се с нейното желание. Мария само се изложи, без значение кой прав, кой крив относно стратегията за финал.

# 427
  • Sunshine state
Най-после на Мара-тъпото й светна лампичката, че Надя я използва в нейната си схема. Надка няма как да ми стане симпатична по никакъв начин, ако ще и медал за ударник на всички сезони да й дадат. Отровен човек.
И каква актриса е само.. Ум да ти зайде. 🙄

# 428
ПараСиемпре, не е така, аз например не изпитвам чак такава неприязън към Мария.
Ако можеше да разбере Мара, щеше да приеме, но тя дори не изслуша Надя. И когато се изправи срещу нея на арената, ще разбере вероятно. Дано Надя отиде на финал Без Мария, такива тъпи добичета не заслужават да са на финал. Trollface

# 429
  • София
Бе ще си идат двете на финал, тъй си мисля 😁 и там Мара отпада първа.

Надка, ако е умна, ще си знае стоката и какъв таралеж в гащите ще си вкара с вездесъщия си план 😁

# 430
Ама като си влязъл си знаел,че ще се ходи на дуел. Какво сега, другите по-будали, по-слаби, да ходят. Тя е Мара и трябва директно на финал да иде.  Иначе ще  играе друга игра. Дарц.
Joy

# 431
  • при късмета
Добре де, наистина ли мислите, че някой охотно ще се юрне на дуел? Досега един не е имало да каже "Оо пратете ме на дуел, че иначе не мога да ида на финал". Особено пратен от уж най-близкия си човек? Смисъл, Мара е много проста и куха хралупа, но дайте по-реално да гледаме на нещата.

Според мен дори, Мара ако се беше навила, щяха да се намерят хора да казват: "Тая Мара ква е проста, прави, каквото ѝ каже Надя, няма акъл да мисли за себе"

Не защитавам Мара, определено не ѝ симпатизирам вече, но смятам, че от неприязън към нея, не виждате нещата много обективно.
Ние много обективно си виждаме нещата. Тъпата Мара, ако се беше съгласила да отиде на дуел, щеше да е с/у някоя от Даяна, Поли и Ваня.Определено са по-лесни противници от Надка. По този начин няма да се срещнат двете и и двете са финалистки, защото чисто физически са най-силните. Ако сега не се бяха скарали на Мара нямаше да ѝ е по-добре на дуел с/у Надка, защото щяха още да са си близки, а трябва да играят една с/у друга. Както го беше планирала Надка, отиваха и двете на финал, без дуел м/у тях. Ей това плиткоумната Мара не може да схване. Всъщност Надка я бута към финала по най-лекото съпротивление, въпреки, че и себе си дърпа към финала. Сега и двете имат шанс 50/50, а двете по отделно с/у всяка друга, много повече

# 432
Между другото повечето участници имат администратори, които да им поддържат профилите и във Фб, и в ИГ, така че спойлерите може би са фалшиви. Пък и предполагам работят такъв тип предавания с екипи, които да мислят за тези неща.

# 433
  • София
Ма те двете няма да се срещнат на арената така и така, освен ако не се предизвикат една друга, нали така? И като най-силни на финал чак ще се противопоставят. Ми за чий да се зорят предварително? Като най-можещи ще си стигнат и сами до там, това не разбирам.

# 434
  • Вестерос
Спойлерите до сега са верни.

Общи условия

Активация на акаунт