Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 63 706
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Много харесвам чули-недочули, видяли-невидяли и свободно интерпретирани ситуации на база въображение. Какво е щяло, какво е могло да стане... А всъщност се пропуска какво Е станало.

# 931
  • София
Ще им покажат видеото, много съм доволна. 😀

# 932
Надежда е сурова , пресметлива и хладнокръвна жена. За това е и доста успешна в много начинания. За нея това е начинът да си успешен- чрез много планове и премисляне.За нея това е добро и положително . За мен тя рееално се разстрои , че не и оцениха жеста и реши , че жеста и не е разбран. От своя страна Мара е темпераментна, емоционална и човек на емоциите , на който сметките са чужди -за нея по-важно е приятелството (дори и моментно ), дълга ако си заявил такова да не го предаваш и прочие романтични и наивни истории. За това не може и да проумее "дарът" на Надежда и да го оцени. Различни коренно мирогледи. Като не заставам нито зад единия , нито зад другия . Важно е да търсиш средата

# 933
Пешо се е проснал на тия бали, като Роуз в Титаник, остава само да каже: "Draw me like one of your French girls" Grinning

# 934
  • София
Пешо се е проснал на тия бали, като Роуз в Титаник, остава само да каже: "Draw me like one of your French girls" Grinning
😂😂😂😂😂

# 935
Леле, монтажа е жесток. Милена смени три тоалета за 3 минути!😁

# 936
Пешо се загрижил за децата на Мария. Били слушали, били гледали. Ми да мисли майка им бе Петре. Тя вика, крещи, ругае. Какъв пример им дава.

# 937
  • София
Поли забрави да обвини Калоян, че заради него са ги глобили с 60лв. Този път имаше основание. Жалко, че забрави да го натяква.

# 938
Стратегически избор на Надя.

# 939
Кого избра?

# 940
  • London
Надя се излага с тая Мария. Тъкмо да ми стане симпатична и......пфффф.

# 941
На Поли сякаш й е вече все тая дали ще остане или ще си замине. Подтисната изглежда там. Жалко, почнах много да й симпатизирам последните две седмици. 

# 942
Кого избра?
Избра Поли. Simple Smile

# 943
Скрит текст:
От кого е отпаднал Ангел? Много жалко...

Тоя сезон е пълен провал във всяко отношение!!!

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 21:31 от hell-o

# 944
Ауу, Пешко би защитил жена от вербална агресия от мъж, но не и от друга жена. Ми, правилно го пита Милена - защо никой не я защити от простотиите на Анго, защо никой мъж не му каза нищичко?! Стояха и гледаха сеир.
А, между другото, и тук масово се коментираше, че Милена си заслужавала лошото отношение. Сега Поли е жертва, а тогава Милена не беше, не обичам аз двойния аршин.

hell-o, не че нещо, но коментарите към спойлерите е желателно да са в скрит текст, не всеки иска да научава предварителна информация. На мене не ми пречи, но има хора, които не четат спойлери.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 21:30 от Ензимче

Общи условия

Активация на акаунт