Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 313
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 050
  • London

Така като гледам явно според никой не е имало агресия. Чудесно, на кой да ръкопляскам? На Надя, на кой?  За мен Поли в този момент трябва да си хване багажа и да си излезе и да се чудят как да си запълват дуелите.....

# 1 051
Стори ми, че Милена мернах в ратайски дрехи. Ама то от толкова нескопосан монтаж май не се разбра кой е на мястото на Поли.
Даню е страхливец.
Нещо, което не можеш да изкажеш на глас пред човека,  с който си делиш леглото отива и го казва в нац. ефир, лигавейки се друга жена.
Чудя ѝ се на Дая.

# 1 052
Стори ми, че Милена мернах в ратайски дрехи. Ама то от толкова нескопосан монтаж май не се разбра кой е на мястото на Поли.
Даню е страхливец.
Нещо, което не можеш да изкажеш на глас пред човека,  с който си делиш леглото отива и го казва в нац. ефир, лигавейки се друга жена.
Чудя ѝ се на Дая.
Питам, защото Поли им направи ориза дето за нищо не ставаше и отиде да чете Алманаха.
Ако е имало заместник би трябвало той да готви

# 1 053
аз четох коментар (изтрит), че въпросната дуелистка си избира най-лесния опонент и нещата не се развиват както е очаквала

# 1 054
  • София
Данчо истински се страхува да не изпусне Даяна. Тя е класи над него и селската му чест.

# 1 055
  • SF
Снощи, когато гледах епизода, точно това си мислех - защо например Даяна и Петър не се "събраха"? Той е принуден да се забавлява с някакво Ванче, а тя става наистина жертва, не без нейно съзнателно въвличане в тази роля, на един селски тарикат, женкар, сваляч от най-елементарно ниво на този типаж.
Обяснението на всеки женен, който иска да привлече свободната мома: "Ние с моята от години живеем като едни съквартиранти." - Толкова изтъркано и лишено от креативност...
Като се знае колко му е акълът и колко му е слаб ангелът, и като знае, че във Фермата 100 процента ще са вкарали някоя плеймейтка, фолк певица, артистка, за какво му е бил този вид представяне и споделяне пред продукцията, че е сгоден, че е щастлив, да се поставят пръстени по залез слънце, целувчици... Да беше казал на клипчето "Аз съм магьосник, правя фокуси, имам приятелка, имам амбиции, имам добри намерения, отворен съм за нови предизвикателства, чувствителен съм, поддавам се лесно на външно влияние, обичам да ям, хубавите неща, красивите жени, запознаствата с хората ми допадат, понякога губя контрол...." Ей така, между другото, да си сподели семейното положение, защото е задължително да го сподели.
А неговото представяне се върти около годеж, целувки, полъх на вятъра в косите... Много гадно и за тази, която спи в едно легло с него, да го гледа. А тя пък и тя... една такава неуравновесена. Само ги интервюира и прослушва  мненията им. Какво мислиш за изневярата, какво мислиш за вторите шансове, какво мислиш за това, за онова... Не съм спала с 40-годишни, но заради Данчо, ще вдигна ръка, че са по-добрите любовници.

# 1 056
  • London
Мария може и да са я изгонили и да предстои да го излъчат. Съдя по коментарите на роднините й във фейсбук. Колкото и да не са интелигентни хора (и доста неграмотни!), едва ли биха скачали срещу всички коментиращи, ако Мария още е в играта и я чака финал с вот на публиката. Ако я изгонят, очаквам продукцията да си измие ръцете или с гласуване между играчите, или да нахендрят Надя като текущ фермер.

Надя се вижда й се мазни и прегръща, та..... едва ли по някакъв начин е видяла агресия. Много ми фалшивее този образ, Хитрата узряла Веселка.

Данчо е влюбен и явно най-накрая ще се разкрие..... тъкмо го бях заклеймила, но явно има все още шанс за поправка. Ако действително връзката му е изчерпана и са само като съквартиранти аз не виждам защо трябва човека да изпуска жена в която се е влюбил. Данък обществено мнение не дължи, няма деца от тази жена и за мен това е достатъчно за да може да си стегне багажа и да си потърси щастието. Миналата година имахме далеч по-неприятна ситуация където имаше и дете..... та не виждам нещо стряскащо.

Като някой почне според неговите визуални проекции да се чуди кой и защо с някой не се е събрал. Satisfied

# 1 057
На Надя май не й пречи с едната ръка да прегръща Мара, с другата да й е стегнала багажа за изпроводяк. Вчера Поли ту беше за едно пратена на дуел, ту за друго.

# 1 058
Даяна трябва да е луда да се събере с Данчо. Голяма разлика, той дете има, изобщо не е подходящ за нея. И очите му шарят на сто. Ще ѝ се порадва малко и ще почне да се оглежда, а тя ще го побърка от ревност. Сега им е голяма тръпка, щото нали изолирана среда, ала бала. Сигурна съм, че ако в реала се съберат под един покрив, много бързо ще угаснат страстите.

# 1 059
  • Варна/Амстердам
През годините съм гледала много български реалити формати-Биг Брадър, Сървайвър, Къртицата, но за пръв път нямам фаворит. Моето виждане е, че негативните черти и липса на добродетели надделяват при повечето от участниците. Други пък са обвити в мистерия, умишлено или не продукцията избягва да ги показва и така ми е трудно да ги опозная. За мен няма образ, който се доближава до идеалния и в този ред на мисли ми е безразлично кой ще победи.

# 1 060
  • London
Голяма разлика, той дете има, изобщо не е подходящ за нея.

А какво да кажем на жените, които са обвързани с такива мъже и имат успешни връзки?  Защото има такива.

# 1 061
  • София
А в коя сцена Данчо говори, че са съквартиранти? Изпуснала съм го и искам да го изгледам.

# 1 062
Данчо си е женкар и такъв ще си остане. И дори и да се събере с младичката Дая след време ще пее на друга някоя, че са като братче и сестриче и че тръпката я няма.

# 1 063
Някои потребители много първосигнално подскачат на нечии постове, без да са вникнали в написаното.
Ще го преглътна, Белл25, но много мразя да ми слагат думи в устата, защото не са ме разбрали.
Щом не правите разлика между провокация и липса на подход, няма смисъл да обяснявам.
Но, ще опитам.
Ясно, че на Мария ѝ е чужда всякаква дипломатичност, но и Поли не е много по-различна.
Аз бих се разбрала дори с примитив като Мария, предполагам, защото имам усет към кого как да подходя - дори без да го познавам.
Не обвинявам Поли, че явно не го умее, де, но никъде НЕ намеквам, че жертвите на насилие Сами са си виновни, както усещам, че някой го разбира и опитва да ми изопачи думите.
Провокация и липса на подход да две коренно различни неща.

Смайл, аз същото казах вчера, когато разбрах, че разни хора отиват да "хранят" мъжа на Мария...

# 1 064
Данчо просто не става за дълъг път, това е. И да беше на 30 и без дете, а само със сериозна връзка отвън, пак щяха да са отрицателни мненията за него.

Общи условия

Активация на акаунт