Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 320
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 095
На мен пък ми писна има ли агресия или не.
Има!
Още по - неприятно е, че Мара каза "глей ся къв скандал ще ѝ спретна".
Има избухливи хора, които така си крещят за разтоварване, а тя го направи съвсем умишлено и преднамерено.

# 1 096
  • London
Джоли така е, но е някак смешно, че вече втори профил се регистрира специално да каже нещо за Дана. Аз невинно се шегувам не е с цел да обидя Дана или нещо подобно, даже ми е сладка покрай тия детски нещица....

Аз не виждам защо спорите по въпроса с ножа.... тоест няколко човека не са видели каквото са видели мнозинството ''Ок'', няма да успеете да ги убедите и да се съгласят с вас. Защо си губите времето?

# 1 097
Никой не отрича, че има агресия.
Но, когато отвърнем на простака по неговия начин, му падаме на нивото.
И аз спирам, защото има двоен аршин, и то какъв...

# 1 098
Първо мнение, Дана пак ли си ти бе? Мултиакаунтинга не е на почит и по правилата. Направи си профил Дана и пиши открито, какво толкова сложно има? Не ядем хора.
Здравейте Simple Smile.
Ех, мислих да го го обява с дълго съобщение, но да, аз съм и не пак, защото за първи път пиша. Имам и друг профил, но е от преди години и сме си писали с много от вас по други теми.
Тук съм, защото от години ползвам форума и смятам, че няма нищо лошо в това да коментирам.

# 1 099
Дано пуснат и това видео, в което Мария се хилеше, как нарочно е направила скандала. Ама като гледам фермерите колко са зле, дружно ще стигнат до извода, че всичко е точно...

# 1 100
  • Велико Търново
И на финала Милена стои от страни,ни лук яла,ни лук мирисала.
И после се жалва във Фейсбук, че продукцията са я режисирали и видите ли - са ѝ изопачили образа

Ясно е, че на зрителския вот един ще надделее над друг. Но миналата година Маргарита имаше 4% от него или нещо такова, толкова малко гласове не е имал нито един финалист, от всички сезони, които съм гледала. Даже напротив, повечето пъти се различават с не повече от 10-20 десети.
Проверих току-що - за V и IV сезон за двамата отпаднали (третия и четвъртия в класирането) няма информация за % зрителски вот, написани са само точките, които са получили от битки и вот на публиката:  пети сезон 24 за Маргарита и 87 за Сами, в четвърти - 76 за Роман, 78 за Росица. В трети сезон Виолета отпада с 9%, а следващата по зрителски вот е Валерия - с 20%. Тук е и прецедентът, че победителят в зретилския вот - Калоян, всъщност не печели формата. Във втори сезон на мама Галя е четвърта с 8%, трета е Силвия с 12%. На Симеон от I-ви сезон вотът също е бил 4%, а Нора е получила 12% зрителска подкрепа, но този сезон е единственият с трима, а не с четирима финалисти.

Ачката спеше в магазина преди да си направят легла. Ама сега ме съмнява да не е вътре и да се е лишил от спане върху матрак. Снощи като скачаха на ластик обаче не го видях.

За мен все още най-достойният победител от всички сезони е Стойно. Мисля, че това е достатъчно красноречиво.
Стойно? Райно или Стоян. За мен е Райно най-достойният
Хахах да, Райно имам предвид, разбира се. Наистина допуснатата от мен грешка изглежда като съвкупност от имената на двамата, но реално не е това, по-скоро съм я направила заради "доСТОЙНият".

# 1 101
  • London
Първо мнение, Дана пак ли си ти бе? Мултиакаунтинга не е на почит и по правилата. Направи си профил Дана и пиши открито, какво толкова сложно има? Не ядем хора.
Здравейте Simple Smile.
Ех, мислих да го го обява с дълго съобщение, но да, аз съм и не пак, защото за първи път пиша. Имам и друг профил, но е от преди години и сме си писали с много от вас по други теми.
Тук съм, защото от години ползвам форума и смятам, че няма нищо лошо в това да коментирам.

Добре дошла в такъв случай.

# 1 102
Признавам, че не съм от най-редовните читатели на темата, нито пък досега съм си позволявала да коментирам. Изказани са толкова много различни мнения и всяко едно събитие, случило се във Фермата е широко коментирано. Може би затова дълго време се сдържах от коментар. Но днес се осмелих да изразя мнението си относно последните събития в предаването и като цяло за участниците.
Нерядко се коментира, че Боби и Надежда се гласят за сигурни финалисти. Лично аз не виждам качества на победител в лицата на нито един от двамата. Не отричам фактът, че според излъчваното досега те са едни от най-дейните участници този сезон. Но освен изявяването им в сферата на строителството и стопанските дейности, друго по-активно участие никъде не видях. По време на фермерствата им си проличаха фалшивостта и страха от неодобрението на съфермерите. Прекалено много премисляне и стратегия, а прекалено малко емоция и характер.
Относно случката с ножа, първо ще кажа, че абсолютно не подкрепям агресията във всичките и форми. Съгласна съм с много от мненията тук за Мария. Първосигнална, психически неуравновесена и по-емоционална. НО не изключвам и, че Поли е доста добър стратег и провокатор. Намирам Мария за най-силна физически от жените и с изключение на Надя, би била голяма конкуренция за останалите участнички. Въпреки това, Мария би се поддала лесно на провокации, което до някаква степен е в полза на жените.
Още от самото начало, "любовните драми" на Данчо и Даяна са ми изключително смешни и нелепи. Имам усещането, че всичките романтични сцени и закачки между двамата "възлюбени" са игра, с която стъпка по стъпка си пробутват път към финала. А пък кой знае? Не за първи път участници в риалити формати със сходна стратегия са се озовавали на финал.
С риск да бъда нападната, имайки в предвид вота от анкетата ще изразя мнението си и за Кустев и Ангел. Към това число ще прибавя и Стоян. Много жалка картинка през моят поглед. Първите двама очевидно нямат големи възможности за изява и разчитат на лицемерието и двуличието. А що се отнася до Ангел, колкото и да кажа, ще бъде недостатъчно. Типичният селянин със селско, вулгарно поведение и беден речник.
Бих се радвала, ако този сезон победил е Петър или Калоян. Въпреки няколкото "младежки издънки" от тяхна страна лично аз виждам повече позитивни качества в тях, отколкото негативни. Достойният победител за мен трябва да има ясно изразена позиция. Да не се страхува да разкрие себе си и характера си, макар и със своите недостатъци. Да не поставя на преден план постиженията си, а бъдещите цели и начинания. Да показва борбеност и силен дух, но не само с думи, а и с действия.

# 1 103
  • Вестерос
Ама на Вас в живота никога ли не Ви се е налагало да се съобразявате как се държите с някого и да подходите внимателно? Още повече - като го знаете що за стока е? Или, що да си правим труда, като не сме длъжни?
На мене често ми се налага да се съобразявам как се държа.
Защо трябва да се стъпва на пръсти около някой? Защо?
Не си права тук.
Възпитание, такт в зависи от ситуацията, да, но да се съобразявам как се държа, защото можело да ми скочат на мен хайде не. Типичен пример ще ти дам- на улицата един възрастен човек засече една кола пълна с цигани. Онези слязоха и искаха да се саморазправят, той мълчеше. Масово мълчаха на улицата хората, подход явно имаха. Не замълчах. Циганите с подвити опашки си тръгнаха.
В заключение защо някой трябва да се съобразява как да говори с Мария?
Защо Мария не се съобразява как да се държи с другите?
Била агресивна, е и?

Защо продължаваме темата?
От онзи ден е ясно, че за теб е нормално да се съобразяваш с агресори. За други не е. Няма да си промениш мнението. Ти си такава, приеми, че ние не сме като теб.
И да приключваме с темата за съобразяване с агресивния човек.

Съобразявам се в живота си само с роднините си и ММ, толкова, дори и с тях няма, ако са като Мария.

# 1 104
  • London
На мен ми е интересно Дана да се включи, защото добре помним как й налетя и на нея Мария, сбута ли я, дръпна ли я....имаше нещо.

# 1 105
Ама на Вас в живота никога ли не Ви се е налагало да се съобразявате как се държите с някого и да подходите внимателно? Още повече - като го знаете що за стока е? Или, що да си правим труда, като не сме длъжни?
Ензинмче явно за хората няма средно положение като -дръж се нормално ...то е или "ходим на пръсти или предизвикваме и обвиняваме някого"  Да беше си издала нормално "заповедите " - направи това ,това това и това или да и каже просто я млъкни , то се прави на умно. Питат я още ли да беля картофи - отговорът е- ама наистина ли не се сещаш и се правиш. Ми как да не се дразниш от такава .Гола вода е като ръководител и като човек въобще

# 1 106
  • Вестерос
На мен ми е интересно Дана да се включи, защото добре помним как й налетя и на нея Мария, сбута ли я, дръпна ли я....имаше нещо.
Хвана я за ръката хипер грубо, тя ѝ каза не ме пипай или нещо от сорта.. Аз очаквах там да има нещо от страна на продукция, ама Ц!

Правела се на умна, Аврора, оо плиййззз. Rolling Eyes Някой път не знам как ги измисляте само и само да не паднете по гръб.

# 1 107
Грозно беше Мара да казва, че си било проблем на Поли, че я е страх. Демек силните и агресивните да си вилнеят, а кротките да им треперят?! Що за малоумно мислене Close

# 1 108
Признавам, че не съм от най-редовните читатели на темата, нито пък досега съм си позволявала да коментирам. Изказани са толкова много различни мнения и всяко едно събитие, случило се във Фермата е широко коментирано. Може би затова дълго време се сдържах от коментар. Но днес се осмелих да изразя мнението си относно последните събития в предаването и като цяло за участниците.
Нерядко се коментира, че Боби и Надежда се гласят за сигурни финалисти. Лично аз не виждам качества на победител в лицата на нито един от двамата. Не отричам фактът, че според излъчваното досега те са едни от най-дейните участници този сезон. Но освен изявяването им в сферата на строителството и стопанските дейности, друго по-активно участие никъде не видях. По време на фермерствата им си проличаха фалшивостта и страха от неодобрението на съфермерите. Прекалено много премисляне и стратегия, а прекалено малко емоция и характер.
Относно случката с ножа, първо ще кажа, че абсолютно не подкрепям агресията във всичките и форми. Съгласна съм с много от мненията тук за Мария. Първосигнална, психически неуравновесена и по-емоционална. НО не изключвам и, че Поли е доста добър стратег и провокатор. Намирам Мария за най-силна физически от жените и с изключение на Надя, би била голяма конкуренция за останалите участнички. Въпреки това, Мария би се поддала лесно на провокации, което до някаква степен е в полза на жените.
Още от самото начало, "любовните драми" на Данчо и Даяна са ми изключително смешни и нелепи. Имам усещането, че всичките романтични сцени и закачки между двамата "възлюбени" са игра, с която стъпка по стъпка си пробутват път към финала. А пък кой знае? Не за първи път участници в риалити формати със сходна стратегия са се озовавали на финал.
С риск да бъда нападната, имайки в предвид вота от анкетата ще изразя мнението си и за Кустев и Ангел. Към това число ще прибавя и Стоян. Много жалка картинка през моят поглед. Първите двама очевидно нямат големи възможности за изява и разчитат на лицемерието и двуличието. А що се отнася до Ангел, колкото и да кажа, ще бъде недостатъчно. Типичният селянин със селско, вулгарно поведение и беден речник.
Бих се радвала, ако този сезон победил е Петър или Калоян. Въпреки няколкото "младежки издънки" от тяхна страна лично аз виждам повече позитивни качества в тях, отколкото негативни. Достойният победител за мен трябва да има ясно изразена позиция. Да не се страхува да разкрие себе си и характера си, макар и със своите недостатъци. Да не поставя на преден план постиженията си, а бъдещите цели и начинания. Да показва борбеност и силен дух, но не само с думи, а и с действия.
Петър и Калоян са всичко друго, но не и достойни. Не са се заявили като мъже, като хора с позиция. Злобни ветропоказатели са. За мен поне, а мисля и за болшинството тук.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 12:32 от cardu

# 1 109
Скрит текст:
Ензинмче явно за хората няма средно положение като -дръж се нормално ...то е или "ходим на пръсти или предизвикваме и обвиняваме някого"  Да беше си издала нормално "заповедите " - направи това ,това това и това или да и каже просто я млъкни , то се прави на умно. Питат я още ли да беля картофи - отговорът е- ама наистина ли не се сещаш и се правиш. Ми как да не се дразниш от такава .Гола вода е като ръководител и като човек въобще

Разбрах, да, явно на повечето хора не им се налага да се съобразяват с никого.
Ами, аз се съобразявам, иначе ще... бъда безцеремонна като Мария... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт