Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 366
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 155
  • при късмета
Ма ко, наистина спориш за спорта. Те Вече да се поопознали, колко пъти да го кажа, не Са непознати.
Верно спирам, няма смисъл.
А аз пак да те питам, всички ли трябва да стъпват на пръсти около Мара, защото е простекеса-агресор и са я опознали като такава? Какъв разумен аргумент имаш по този въпрос, ако отговора е "да"? Ако е "не" защо точно Поли да ѝ стъпва на пръсти?

# 1 156
Яйцето или кокошката? Поли или Мара? Да се свършва вече с тази драма, че вече започвам да чакам годеницата с нетърпение. Smiley

# 1 157
  • София
Аз говоря кой колко работи не на базата какво ни показват, а на базата на мнението на хората, които са вътре. И то е реалното, според мен. Ако са 2, 3 - да са се наговорили. Ама да го кажат почти всички, при положение, че някои от тях не си говорят много-много с другите, много красноречиво говори кой работи и кой е там на спа.

# 1 158
  • София
С последните думи на И и А,  че годеницата чука на портата предполагам, че съвсем скоро ще я вкарат, ако са решили, преди да си излезне Дая, защото са останали много малко жени вече. И тогава коментарите за (не)агресивно поведение на Мара ще бъдат изместени. Няма да я коментирам нея, достатъчно сте изписали и съм напълно съгласна с повечето от Вас. И за мен ще бъде интересно Дана да се изкаже, защото все пак тя е имала сблъсък с Мария.

# 1 159
  • London
Глупости, Ангел тук се коментира като агресор срещу жените от началото на сезона от мнозиството пишещи.

И като си на спа какво бе Смайли? Да те вградят в печката, заслужено е.....

# 1 160
И аз не мисля, че Поли или който и да е трябва да стъпва на пръсти покрай Мария. Хайде холан, ще мълчим на някаква си простакеса, че щяла да се ядоса. Хора като Мария разбират само от твърд тон и нищо друго.
Скрит текст:
В началото на трудовия си път се сблъсках с един зверски крив и кисел портиер-деловодител. По всеки въпрос ме хокаше, че и до рев съм стигала. Стъпвах на пръсти, за да не става скандал, докато един ден, порядъчно вбесена, изсъсках пред колеги, че някой ден няма да успея да си сдържа нервите и ще стане голям панаир. Офисната клюка явно бързо е стигнала до киселяка, защото от този ден нататък бях посрещана и изпращана с широка усмивка. Можело значи, ама докато не показах, че такова държание не е окей, тормозът не спря.

Освен това, нямаше никакво значение как ще подходи Поли, защото Мария и без това бе решила да вдига скандала. Мария също е страхлива, между другото, що не вдигна скандал на Петър примерно? А, да, Петър мята чаши и тропа по масата.

А с избора си на Мария за заместващ ратай Поли постъпи като добър ръководител според мен. Избра човек, който да се справи с работата. От наличните възможности, нямаше по-добър избор за готвач.

# 1 161
Вече чувам Андрей какво ще проповядва тази вечер..."Тъй като сте от два месеца заедно и се познавате изключително  добре, смятаме, че е най-добре този спор да бъде решен с гласуване!:🤓😱😬

# 1 162
Довечера щом ще правят психодрама, сигурно утре дуелът ще е доста скръбен. Против игра с етикети съм, миналата година бях против да се пишат гадостите по дуварите на бедни и богати. Също никаква годеница не искам да влиза. Все едно да вкарат на Стоян тъща му да го сгащи как пуши “тайно”.

# 1 163
На мен Нада ми е селска тарикатка, натупорчена да победи! Много ми е грозновата и се моля да не е победител! Свръх съсредоточена  към победата! Не харесвам таквиз хора!

# 1 164
  • София
И как ще се държи според вас Данчо, ако годеницата влезе във фермата?

# 1 165
Мъжете са проблемът на Фермата, тази година. Или по - точно липсата на мъже.  Един се заканва  да забие брадва в главата, друг - фалос прави за подарък, трети - клюкари, а четвърти, пети и шести са просто фототапет! И един фокусник за разкош.
Жалко, че македонеца се контузи. Как ли щеше да се държи той??

# 1 166
  • London
Много ясно, че Мария ще я оставят, аз изобщо не се надявам на човешка развръзка чрез гласуване там, като се сетя Петър и Ваня как се изказаха......

# 1 167
Ще стане по-нисък от тревата.

# 1 168
  • при късмета
Ще се оправдава и ще твърди, че няма нищо, че са си близки като приятели и той друг близък вътре няма. Най-големия сеир би бил да скъсат, ама надали ще е от страна на Данчо, ако изобщо се случи. Иначе годеницата може да му бие дузпата

# 1 169
Как? Полезен ход няма. Освен да се качат и тримата на покрива, и да закусят по една филия. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт