Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 380
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 170
Чудно ми е Йори защо си проваля годежа с Камето!? Хубавото Дайче не е за него, от самолет се вижда!
Дайчето е младо и май май лесно влюбчиво, усещам как ще му разбие сърцето и ще остане с пръст в г..!

# 1 171
  • London
А според мен може и драматично да приключи отношения в ефир. Зависи колко е влюбен....

# 1 172
Да вкарат мъжа на Мара и годеникът на Поли, че да видим мъжки дуел вече. Годеницата може да я проводят преди дуел на Данчо или Даяна, че да изкарат поне единия от релси. Не обичам такива включвания отвън, влияят на играта и разсейват.

# 1 173
Вече чувам Андрей какво ще проповядва тази вечер..."Тъй като сте от два месеца заедно и се познавате изключително  добре, смятаме, че е най-добре този спор да бъде решен с гласуване!:🤓😱😬

И понеже Поля вече отече, превърна се в аутсайдер на ориза, Мария ще излезе светица. Утре може примка на въже да направи и да го тика в ръцете на Надя да обеси тази грешна емоционална душица.

# 1 174
Чудно ми е Йори защо си проваля годежа с Камето!? Хубавото Дайче не е за него, от самолет се вижда!
Дайчето е младо и май май лесно влюбчиво, усещам как ще му разбие сърцето и ще остане с пръст в г..!
Grinning
Любота не пита, а връхлита! В случая Данчо го застигна във Фермата.Wink
Лошото е, че скоро и годеницата ще го застигне! Joy

# 1 175
Скрит текст:
Ма ко, наистина спориш за спорта. Те Вече да се поопознали, колко пъти да го кажа, не Са непознати.
Верно спирам, няма смисъл.
А аз пак да те питам, всички ли трябва да стъпват на пръсти около Мара, защото е простекеса-агресор и са я опознали като такава? Какъв разумен аргумент имаш по този въпрос, ако отговора е "да"? Ако е "не" защо точно Поли да ѝ стъпва на пръсти?
За да ѝ е мирна главата. С простотията не можеш да се пребориш - "По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака - сега за сега си остава простака." - Радой Ралин.
И още нещо, по-назад го казах за Мара по друг повод - С лош човек можеш да се разбереш, с прост - никога.
Не ми отговаряй.

# 1 176
  • London
За мен е глупаво да стоиш с някой само, защото сте заедно 7 години и се чувстваш тъпо от факта, че си пропилял време и тн, пък и родителите те харесват, пък имате хубав дом, кола и тн. Щом няма искрата любов в тая къща за какво е всичко това? Той ако беше много щастлив щеше отдавна да се е оженил, да си имат дете вече и тн.....За всички е по-добре финализиране, че да имат време да си оправят живота, а не на 50 да се сетят, че не са един за друг. Особено при факта, че тази Камелия май няма деца, трябва да е благодарна на формата..... сега ще има шанс да си намери нейния човек реално. А Данчо и Дая, само времето ще покаже, може пък най-накрая фермата да роди нещо истинско, никога не се знае.

# 1 177
И как ще се държи според вас Данчо, ако годеницата влезе във фермата?
Според мен по същият начин, по който се държа, когато Милена им търси сметка - комбинация между "света вода ненапита"  и " ни лук ял, ни лук мирисал". Той, ако наистина го правеше да събуди ревност в годеницата си, защо толкова отчаяно се вкопчи в Даяна, когато тя направи опит да се отдръпне. Явно е повече от приятелство. Противоречи си. Аз даже се чудех дали Даяна не се опитва да направи точно това с нейната "връзка" отвън - да събуди отново интереса на бившия с малко ревност. Струва ми се, че още си го обича, но й е млад за нещо туу сириъс може би.

# 1 178
Аз не искам да споря дали Поли е работела или не, но някой от отпадналите фермери беше казал в интервю, че е работела. Да, сигурно не е блъскала нон стоп, но изглежда, че е преувеличено бездействието й. Дана може да се включи по въпроса(ако наистина е тя).

Относно агресията, абсолютно мисля, че и срещу Милена имаше агресия. По идентичен начин, както и с Поли, фермерите се обединиха срещу нея. Поведението на Ангел тогава беше безобразно, но никой не реагира. Само Даяна се усети, че групата прекалява. Точно заради такива постъпки започнах да не харесвам толкова Ангел, макар че на моменти е симпатяга и внася добро настроение.

Като цяло съм съгласна, че мъжете вътре не стават. Мълчат си и интриганстват, като женички.

Аз се надявам Поли да привика Мария на дуел и да я отстрани. Според мен, Мария не е толкова силна за колкото всички я имат. Първо, защото е много избухлива и това би й изиграло лоша шега на дуел. Второ, глупава е, а на много от игрите трябва и акъл, несамо сила и умения. Трето, вярва си, че е най-силна сред жените, а прекалената увереност води до подценяване на противника.

# 1 179
Скрит текст:
Ма ко, наистина спориш за спорта. Те Вече да се поопознали, колко пъти да го кажа, не Са непознати.
Верно спирам, няма смисъл.
А аз пак да те питам, всички ли трябва да стъпват на пръсти около Мара, защото е простекеса-агресор и са я опознали като такава? Какъв разумен аргумент имаш по този въпрос, ако отговора е "да"? Ако е "не" защо точно Поли да ѝ стъпва на пръсти?
За да ѝ е мирна главата. С простотията не можеш да се пребориш - "По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака - сега за сега си остава простака." - Радой Ралин.
И още нещо, по-назад го казах за Мара по друг повод - С лош човек можеш да се разбереш, с прост - никога.
Не ми отговаряй.

Извинете за намесата.Simple Smile

Ензимче , аз напълно разбирам какво искаш да обясниш относно поведението на двете дами. Да, в живота проявяваме такт, стараем се в преценката си, избягваме скандала, ако може да се избегне.
Поли знае що за нрав има Мария, но не очакваше, че ще избухне към нея. Т.е. очакваше да ѝ е мирна главата. Явно неточна преценка, не точно на характер, а на доскорошно отношение. Сигурна съм, че още на масата съжали за избора си, но вече бе късно, а и подронващо мъничкия ѝ авторитет, ако се отметне. Относно болежките на Мария, мисля, че Поля не беше в течение, не присъства на масата, когато Марето се оплакваше, също преди избора Мария работи редом до Кустев. И колелото се завъртя. Мария пък е наясно с подигравателното отношение на другите към Поли и реши, че ще се доизгаври с Фермерката.

# 1 180
  • София
И как ще се държи според вас Данчо, ако годеницата влезе във фермата?
Според мен по същият начин, по който се държа, когато Милена им търси сметка - комбинация между "света вода ненапита"  и " ни лук ял, ни лук мирисал".

И аз съм на това мнение. Грам достойнство и срам няма в този човек. Как не се замисли за чувствата на Дая като обясняваше пред нея и пред Милена, че с пръст не я бил докоснал, нищо нямало, приятели били... а после ходи да ѝ се цупи, че тя се била отдръпнала. И за родителите на годеницата му като говореше ми стана мъчно - умирали за него, страшно се уважавали... Ами така ли ще унижаваш детето им като толкова се уважавате? Егоист пълен!

# 1 181
Абе тази година голяма мъка с тези участници. В супер пошли формати все изпъква някой с добродетели, а тук за един не можеш да се каже от мнозинството, че заслужава да спечели...Ако са Надка или Боби , ще е супер предвидимо и някак според мен нито един от двамата не го заслужава. Надя е хладнокръвна и злобна, а Боби освен с етническия му произход, с друго няма да го запомня.Яд ме е, че Габи и Миро отпаднаха, можеше те да изпъкнат на фона на тази посредственост, ама пък може и да ги идеализирам по някакъв начин, защото искаме да видим поне един участник, който да ни хареса ако не на 100%, поне на 90%.

# 1 182
  • София
Важното е, че не се крие от тъщата.

# 1 183
  • Другата България
Толкова много нови отговори, реших, че има някакво събитие извънредно - например, изгонили са Мара, а то отново и отново, и отново и отново едно и също, от едни и същи, за едни и същи.
Никой няма да промени мнението на друг с неистово повтаряне на собствената си гледна точка.
Стига се до грозни квалификации на инакомислещите, а така теза не се защитава. Така този, който сочи с пръст онзи, който мисли различно, защото казал или рекъл нещо не по негов вкус, всъщност става като него.
Ясно е вече кой какво мисли, каква позиция поддържа.
За едни агресията е нормална, за други не.
За едни има такава, за други не.
Едни биха търпели това в реала, други не.
Аз се подписвам под това мнение и мисля да се огранича вече в коментарите за ножове и мятането им от една нечленоразделна.
Цитат
Защо трябва да се стъпва на пръсти около някой? Защо?
Възпитание, такт в зависи от ситуацията, да, но да се съобразявам как се държа, защото можело да ми скочат на мен хайде не. Типичен пример ще ти дам- на улицата един възрастен човек засече една кола пълна с цигани. Онези слязоха и искаха да се саморазправят, той мълчеше. Масово мълчаха на улицата хората, подход явно имаха. Не замълчах. Циганите с подвити опашки си тръгнаха.
В заключение защо някой трябва да се съобразява как да говори с Мария?
Защо Мария не се съобразява как да се държи с другите?
Била агресивна, е и?

Защо продължаваме темата?
От онзи ден е ясно, че за теб е нормално да се съобразяваш с агресори. За други не е. Няма да си промениш мнението. Ти си такава, приеми, че ние не сме като теб.
И да приключваме с темата за съобразяване с агресивния човек.

Съобразявам се в живота си само с роднините си и ММ, толкова, дори и с тях няма, ако са като Мария.
От прочетеното разбирам, че няма да има наказания за Мара и съфермерите приемат станалото за нормално.
Ами, супер. Само че ако на мястото на Поли беше Юхуууу Крейзи или о, ужас - Косъма, надали теорията щеше да е същата. Толкова субективни са преценките и там, както и тук.
Надка рИвала и се извинявала на Мария? Тази се увлича според мен в театрото, както и в преиграването.
В един момент на хората наистина ще им стане мега досадно.

# 1 184
  • При розите и топлата вода ......!
Скрит текст:
Аз не мисля, че Поли не е работела изобщо, а само се е гримирала. Просто не са я излъчвали много, защото дълго време беше в сянка и малко аутсайдер. Другите й се дразнеха, че се гримира твърде дълго време и оттам тръгна хейта. Основателите на движението "Анти Поли" - Антония, Петър и Калоян започнаха да я хейтват, защото уж била безполезна, но Антония и Жанета, лежейки на тревата и показвайки си бедрата и дупетата с вирнати крака, бяха много полезни явно. Аз все още не мога да си обясня всеобщия хейт срещу Поли. Тя никого не е засегнала на лична основа. Фермерството й беше добро, но пак я оплюха. Избра Ваня за дуелист и голям проблем се оказа. Ако беше избрала Петър, пак щяха да я плюят, че го е избрала за да му отмъсти. Просто каквото и да направи Поли, те скачат срещу нея.

Относно това, че избра Мария за ратай, тя го направи, защото искаше силна подкрепа в кухнята за да приготвят вечерята за стопанина. Но Мария е доста глупава и си мисли, че всеки с действията си иска да я прецака, и веднага скочи. А трябваше да бъде поласкана, че Поли я смята за добра домакиня и я вика в кухнята, защото от километър си личеше, че Поли наистина, съвсем искрено, искаше да приготви вкусна вечеря за всички, да посрещнат стопанина подобаващо и да стане малко по-позитивна обстановката. Но простакът винаги изхожда от себе си и начинът си на мислене, когато преценява поведението на отсрещния. Wink

Относно Данчо и Дая, вече ми е жал за нея. Толкова е хлътнала милата, а Данчо е изпечен женкар и я омайва със сладки приказки. И непрекъснато натъртва, че женско внимание не му липсва. Но разговорът за годеницата му вече преля чашата. Унижи нея и семейството й в национален ефир, само за да омае Даяна, че уж нещата между тях не вървят.
Anna-Maria, абсолютно съм съгласна с всяка една дума. Поли се оказа удобната боксова круша за всеки един от участниците. Жестоко е обществото ни. За съжаление това се проектира и върху децата. Видят ли плах, свит и са готови да го смажат.
Ненавиждам агресията във всичикте и проявления. Мария си прояви агресия от където и да го погледнеш. Дори въпросите към Поли в кухнята и бяха с агресивен и провокативен тон. Другото е излишно да го повтарям. Коментирано е в детайли.
Не налагам мнение - само споделям.
А сега в сферата на фантазията за развръзката довечера. Мария или я гонят или тя обидена напуска. Тогава няма нужда от женски дуел. Калата по подразбиране като ратай става първи дуелист и по мъжкото(избирателно) мислене на Петър избира него за да се представи достойно.GrinningGrinningGrinning

Общи условия

Активация на акаунт