Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 368
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Е да де, ама си се фиксирала върху Поли от седмица.
Толкова хейт за нея от друг не съм чела, аз и пропускам, но според мен заради прекалената ти субективна преценка за ситуацията пропускаш обективни фактори и обстоятелства , които  са свързани с Поли извън онази сцена, но всъщност индиректно са повлияли за нея. Ако става ясно какво искам да кажа.
Защо когато Поли направи женски дуел беше едва ли не подложена на линч?
Защо сега Надка като прави такъв, това се приема с усмивки и като най-нормалното нещо на света?
Риторични са ми въпросите.

Другите две си отидоха, така че не знам защо да ги коментирам. И трите се имат за много готини и за нещо, което не са. Едната била "Осипова", другата дошла, за да ги храни духовно, третата и тя не знае з какво е дошла. А с това, че е избрала женски дуел Поли нямам проблем, даже за мен това е по-логичен избор. На Надя не се цъклят, защото върши работа, на повечето не им е неприятна. И някак си защото е по-възрастна многознайка, майката на фермата. И защото досега не е мързелувала, до нея се допитват за неща във фермата, може би повечето мислят, че тя е права. За мен си е, де.

# 1 201
  • Sunshine state
Под последното промо. Поста с най-много лайкове е моя....Stuck Out Tongue
И аз ти хрърлих един лайк. 😁

# 1 202
И как ще се държи според вас Данчо, ако годеницата влезе във фермата?
Сексът във фермата няма да е мираж Laughing
Имаме матраци, Даньо и Даньовица на долното легло ще се сдобряват или късат окончателно, а Дая на горното ще се крие, ще мълчи (да не чуят, че не са сами) и ще прави физиономии на камерата си за видео дневника Joy
Стоян ще ги види през прозореца и ще направи спринт да изклюкари,
Мария ще каже "е ся си е@а мамата",
Ванче ще се хили, щото е Хепи и друго не знае,
Поли ще каже, че това е насилие спрямо Дая,
Милена ще се провикне с "аз си знаех",
Надя ще цъка с език и после ще дръпне реч за семейните ценности и младите хора,
Ангел ще се задави с манджата от буркана,
Калоян ще се изчерви, защото друг преди него е успял да топне чушката на фермерска земя,
Кустев ще се точи после да ги спука от бъзици,
Петър ще се чуди, ако все пак Даньовица зареже Даньо след секса, дали има шанс да се присъедини към новото Отровно трио на фермата,
Митко ще се усмихне под мустак и ще каже - ми тоооо, като пийнеш малко винце, така става. Разбираме ги ние тия работи, ама после че ти кажем Wink
Само Боби няма да е разбрал клюката, щото е горе на Строежа.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 19:22 от Donna Paulsen

# 1 203
И как ще се държи според вас Данчо, ако годеницата влезе във фермата?
Сексът във фермата няма да е мираж Laughing
Имаме матраци, Даньо и Даньовица на долното легло ще се сдобряват или късат окончателно, а Дая на горното ще се крие, ще мълчи (да не чуят, че не са сами) и ще прави физиономии на камерата си за видео дневника Joy
Стоян ще ги види през прозореца и ще направи спринт да изклюкари,
Мария ще каже "е ся си е@а мамата",
Ванче ще се хили, щото е Хепи и друго не знае,
Поли ще каже, че това е насилие спрямо Дая,
Милена ще се провикне с "аз си знаех",
Надя ще цъка с език и после ще дръпне реч за семейните ценности и младите хора,
Ангел ще се задави с манджата от буркана,
Калоян ще се изчерви, защото друг преди него е успял да топне чушката на фермерска земя,
Кустев ще се точи после да ги спука от бъзици,
Петър ще се чуди, ако все пак Даньовица зареже Даньо след секса, дали има шанс да се присъедини към новото Отровно трио на фермата.
Митко ще се усмихне под мустак и ще каже - ми тоооо, като пийнеш малко винце, така става. Разбираме ги ние тия работи, ама после че ти кажем Wink
Само Боби няма да е разбрал клюката, щото е горе на Строежа.
Браво! Страхотна си!

# 1 204
  • Варна/Амстердам
Момичета, не ви ли омръзна дискусията, посветена на оста Мария-Поли-Надя? 😂

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 17:37 от voxxymoxxy

# 1 205
Че се сетих. Правят си масажи Петър и Ваня и Ванчето вика Мария да издърпали Петър. И Марето "Аз, ако го хвана ще го издърпам сама!" И хооп Пепи ще падне от леглото Smile
С изключение на Данюви всички в една стая ли са?

# 1 206
  • София
Относно Камелия, аз не мисля, че ще скъсат вътре, преди няколко дни в профила на Данчо има снимка с Боби и Кустев в носии с текст, че са убавци, снимката е харесана  и от Камелия, и от Даяна. Така че не вярвам да е имало скандали, по-скоро са били "много добри приятели с Дая".

# 1 207
Ако са умни момичета Камелия и Дайче, може и приятелки да станат! Но, ако са умни!

# 1 208
Това Ванче преди ми беше симпатично, вече все повече ме дразни. Едно ухилено такова насила, че чак озъбено, личи си, че е поза. Снощи Петър какво й каза, счу ми се, че му стъпила на гърба с мръсните табани ли? Докога ще се излага с това натискане...
А Стоян пък как се метна на ластика, майкооо, никаква координация, кой знае какво шоО ще е на дуел...

# 1 209
Ако са умни момичета Камелия и Дайче, може и приятелки да станат! Но, ако са умни!

И от какъв зор да си стават приятелки?

Надявам се нещо ново да се случи тази вечер, защото темата с Мара наистина се поизтърка.

# 1 210
  • London
Нина, Пешката вчера с какъв патос вика ''Ваня явно няма издръжливост или силна психика'' нещо такова беше, когато го питаха за нея и Даяна и битката за имунитет.

# 1 211
Ако Мара си тръгне + женски дуел, И&А пак ще трябва да връщат плейметки на двубой за оставане.

# 1 212
Нина, Пешката вчера с какъв патос вика ''Ваня явно няма издръжливост или силна психика'' нещо такова беше, когато го питаха за нея и Даяна и битката за имунитет.
Това не го помня. А на дуела като й извика да не се хили? 😂 Ама мрънка той и че масажното мляко било студено, това-онова, абе не е като да те масажират Тонка или Жанче.

# 1 213
  • при късмета
Ако Мара си тръгне + женски дуел, И&А пак ще трябва да връщат плейметки на двубой за оставане.
Би могло да си тръгне, без да се състои дуел. т.е. да излезе на мястото на победения.
Не, че мисля, че ще стане де, чисто теоритично

# 1 214

Представяш ли си Антония за трети път да влезе? Ужас Smiley Smile

Условията в битката за имунитет, не бяха ли да стъпват на въжето, което ставаше все по тънко? Не ми се струваше редно така да обкрачиш дървото, Даяна накрая беше провиснала почти, ако ли и не под най-тънкото въже. Не ми се гледа повторно.

Общи условия

Активация на акаунт