Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 349
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Sunshine state
Много загубиха с тия любовни истории Ваня, Данчо и Даяна. Петър по друга линия със задругата си очерни образа.

# 1 216
  • London
Какво ви навява на мисълта, че ще си тръгне? От промото остава привкус на оневиняване от всички и сякаш Надя реве в знак на някакво извинение.....

# 1 217
Какво ви навява на мисълта, че ще си тръгне? От промото остава привкус на оневиняване от всички и сякаш Надя реве в знак на някакво извинение.....
Аз все още се надявам, че Надя реве, защото се сбогуват...

Кафелате, мисля, че не беше задължително да стъпват на въжето, а то беше като помощен атрибут.

# 1 218
Аз пък искам да благодаря на Mari_Mar за линковете на епизодите, понеже напоследък нямам никакво време и ми идват доста добре, особено изчистени от всякакви реклами.
Вие всичко друго сте казали. Давам гласа си за Ваня, че ще е втори дуелист. Дано преди това Петър да я посвърши с един масаж за кадем. Grinning

# 1 219
Вкарват Годеницата и веднага дуел -за либовта на Даю. Ще има мятане на брадви, ножове , въжета, белезници. Втората игра - със забежки към кулинарно шоО-коя ще му сготви по убава мусака , въпросите от алманаха- с колко лъжички захар си пие Даю кафенцето:sweat_smile:

# 1 220
  • Другата България
Вие се шегувате, ама нали някой писа, че щяла да стои няколко дни, в което аз не вярвам, затова и не го слагам в спойлер.
Ама я си представете наистина стане така?
Да няма наистина дуел между Даяна и нея? Образно казано, разбира се.

# 1 221
  • при късмета
Няма да се учудя и да постои някой друг ден, ако влезе. На Митко годеницата влезе така, стоя известно време и пресъздаваха обичая със сватбата. Който м/у другото за този сезон не е минал. На Владо Николов жена му също като влезе стоя с преспиване, но не помня колко дни. За него май някакъв друг повод имаше, май беше рожден ден

# 1 222
За мен Продукцията е длъжна да изрази ясно и точно отношение за случката в кухнята между Поли и Мария. Прехвърлянето на отговорността за отношението на Фермата като предаване към темата за насилието в една или друга форма на фермерите не е ОК за мен лично.

# 1 223
  • Другата България
И за мен също, но по обясними причини това няма да се случи, още повече, че нали уж фермерите преценили, че няма насилие. А и тя е златната им кокошка, няма да я изгонят, сигурна съм. Нито ще я накажат.
Което заслужава не само заради случката с Поли, а заради цялостно поведение.
С Дана ситуацията беше подобна, там имаше и физически контакт.
Ама и Дана не се оплака.

# 1 224
Даяна снощи на дуела голямо мрънкане-Не искам повече!Е пусни се де!
    Вече искам годеницата,тъщата,който и ще да е,че да “пръсне тоя панаир” между Марето и Поли.
  И аз искам категорична позиция от страна на продукцията.
   Нямам търпение за епизода.
  Дана днес беше при Сашо с Митката и Ива Екимова.Как пък никой не я попита да коментира случката и с Поли и с нея.

# 1 225
  • London
И аз засякох сега това видео. Дана предпочитала прости хора и агресивни ( после се усети и поправи нещо ) пред интелигентните като Милена, които щели да те бутнат по стълбите.  Мен повече ме притесняват Мариите в обществото.....

# 1 226
Ако не иска да влезе годеницата на Дайчо, да вкарат на Стоенчо тъщата Joy

# 1 227
Скрит текст:
Стори ми, че Милена мернах в ратайски дрехи. Ама то от толкова нескопосан монтаж май не се разбра кой е на мястото на Поли.
Даню е страхливец.
Нещо, което не можеш да изкажеш на глас пред човека,  с който си делиш леглото отива и го казва в нац. ефир, лигавейки се друга жена.
Чудя ѝ се на Дая.
Питам, защото Поли им направи ориза дето за нищо не ставаше и отиде да чете Алманаха.
Ако е имало заместник би трябвало той да готви

Какъв идиот трябва да си за да прецакаш вечерята 12 човека съвсем съзнателно - напук и от яд, че не те харесват. Сега тамън още по-малко ще я харесват и си го заслужава - то в нея няма нищо за харесване. Можеше да им каже, че няма възможност да сготви свестна вечеря и те да си преценят как да постъпят. А не хората цял ден работили и накрая да им сервира буламач. Изключително нагло, подло, арогантно, лицемерно, отмъстително и егоистично същество

# 1 228
  • Mediterraneo
Това с ориза беше брутално! Аз на кучето си готвя по- вкусен ориз!

# 1 229
  • София
За мен Продукцията е длъжна да изрази ясно и точно отношение за случката в кухнята между Поли и Мария. Прехвърлянето на отговорността за отношението на Фермата като предаване към темата за насилието в една или друга форма на фермерите не е ОК за мен лично.
Снощи гласът зад кадър каза,че това ще се случи днес.
Ами да влизат годеници,тъщи,те втори сезон са му отпуснали краят.Щом Иван коментира,че това е предаване за характери...аз все си мислех,че не е обикновен ББ.

Общи условия

Активация на акаунт