Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 361
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 230
Ако не иска да влезе годеницата на Дайчо, да вкарат на Стоенчо тъщата Joy
Подкрепям! Поне след фермата Стоенчо вече може и да спре да се крие, щото тъщата го разбра, че пуши.

Възмутените от вечерята да отправят рекламации към фермера на седмицата, щото Поли като беше фермер и не излизаше от кухнята.

# 1 231
  • София
Това с ориза беше брутално! Аз на кучето си готвя по- вкусен ориз!

Ами тя си има навик като е ратай да не става рано, да ги кара да чакат за кафе, да не ѝ пука какво ще ядат... Абе, да си претупва задълженията.

# 1 232
Подкрепям! Поне след фермата Стоенчо вече може и да спре да се крие, щото тъщата го разбра, че пуши.
Много по-добре за зрителите е да се прати Стоян при тъщата, отколкото тъщата при Стоян. Simple Smile

# 1 233
  • Другата България

Възмутените от вечерята да отправят рекламации към фермера на седмицата, щото Поли като беше фермер и не излизаше от кухнята.
То на фермерката това ѝ е целта, беше.
Не помогна на Поли, за да се издъни тя и да обере поредните негативи.
Толкова плоско, че няма накъде.
Е, някои му казват стратегия.......

# 1 234

Ами тя си има навик като е ратай да не става рано, да ги кара да чакат за кафе, да не ѝ пука какво ще ядат... Абе, да си претупва задълженията.
Ами да не я пращат тогава ратай, като знаят, че няма да си върши работата. Нали това беше съветът към Поли - като знае, че Мара е агресивна, да не я беше избирала за ратай.

# 1 235
  • Другата България
Хе-хе, добре казано.
Дори аз бих предложила другото - да ѝ се подмажат, за да им сготви добре. Sunglasses
Нали така беше? Или то беше само за Мара?

Ама неизпълнимо.
И неразбираемо, когато си воден от субективизъм.

# 1 236

Нали и Калоян е ратай, защо само тя да трябва да ги прави тези неща?
Хич не я харесвам Поли, ама и останалите не са стока. Изобщо - Фермата е събирач Grinning

# 1 237
И ако следваме пътя на тази логика, Поли е същото леке като Мария?!

# 1 238
Наистина, Надя да е фермер и да не взима отношение към готвенето...Тя нали се хвали само с това каква домакиня е и какви домашни неща приготвя. Ясно е, че Поли не може да готви и е логично фермера поне да даде указания какво и как да се готви. Май Надя нарочно го направи. Няма логика тя да не влезе в кухнята и да не се понтересува от вечерята.

Изгледах промото няколко пъти и ми се струва не само, че Мария няма да излезе, а  и че фермерите напълно са я оправдали и са нахокали Поли. Вижте възмутените реакции на Поли и Милена. След това на играта с надписите(ако тя се е състояла след гледането на записа и коментирането на случката) Мария си е там. Подозирам, че това ще е поредния епизод, в който ще се изнервя и наистина някой по-назад беше прав, че този сезон предаването повече напряга отколкото отпуска.

# 1 239
Кустев каза съвсем ясно, че оризът е такъв заради това, че Надя е стисната, пести от всичко, въпреки че имат изобилие от храна в момента.

# 1 240
Той Калоянчо женска работа (не говорим за Оная) не бара  Sweat Smile . Чувал е някъде, чел е в инстаграм профилите, че и мъжът трябвало да помага , ама някъде на друго място, по друго време и с други хора се случват такива неща, и то само ако жена му роди 15 деца и работи на 3-4 места , може се прежали

# 1 241
  • London
Хе-хе, добре казано.
Дори аз бих предложила другото - да ѝ се подмажат, за да им сготви добре. Sunglasses
Нали така беше? Или то беше само за Мара?

Ама неизпълнимо.
И неразбираемо, когато си воден от субективизъм.

Мен ме изненадва, че толкова безличен участник провокира такива слюнки. Аз до това с ножа едва знаех, че е там общо взето.....

# 1 242
  • София
Абе... Не беше виновна Надя за ориза. За подправки Надя ли да ѝ разреши да сложи? Глупости... А от Калоян изобщо не очаквам да готви. Ама да си жена и просто нещо да не знаеш как да сготвиш е покъртително. Ако не иска е друг въпрос.

# 1 243
А, стига бе, Надя сигурно ѝ е забранила да сложи нещо на ориза, някоя тиквичка поне... Сто процента.

Ето Така продукцията манипулира публиката - "изкарва някого на светло"  - или превръщайки го в жертва, или - в звяр. Средно положение почти няма...

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 19:55 от Смиляна

# 1 244
прсто си личи как за едни и същи неща на едни им се вдига врява  а други ги потупват по рамото.
Ако беше Поли или Милена бяха фермери щяха да ги изядат  с парцалите заради безвкусия ориз,, но за Надя - нищо.
И пак в нейното фермерство няма цели, задачи... полека полека, а фругите ги скъсаха

Общи условия

Активация на акаунт