Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 296
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Варна/Амстердам
Поли е една себична жена. Унизително е да държи сметка на хората, които не я подкрепят. Как така не разбра, че светът не се върти около нея? Помните ли седмицата, в която бе ратай с Асен и той беше номиниран за дуелист? Цяла седмица се оплакваше на втория, че са отхвърлени от групата и накрая застана на страната на Петър с глупава реч, в която обвиняваше Асен, че не може да играе хоро и т.н. Абсурдна жена, плачеща за внимание и подкрепа от "готините". Точно тя никога не би застанала зад по-слабия. Мисля, че съм за Шкафчето, макар никак да не харесвам и нея.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 22:54 от voxxymoxxy

# 1 291
  • Другата България
Аз исках дуел Поли-Шкафче.
Защото според мен Поли имаше шанс да се върне.
Сега вече не мисля така.
Ваня нареди много добре игрите, като гледах Поли с триона и брадвата това са загубени от нея битки.
Не знам ДжеПетър ли я посъветва с наредбата, но това ще я върне във фермата, така смятам.
И Юхуууу Крейзи ще остане да масажира любимия си.
Не ми допада този развой, но поне да спрат драмети в темата, един дразнител по-малко.
Поне стана ясно откъде са комплексите на Поли Макиажа. Мъже....какво ми е казал някой незнайко от Слънчевото село някога във времето на мен ми е през екстеншъните, ама на, жени се впечатляват от това. Самочувствие ѝ липсва на Поли, това ѝ е проблема, то си личи отдалеч.
Обаче Даяна, най-близкия ѝ човек, сяда зад Ваня??? Ето това мен ме изненада.

# 1 292
Силно стискам палци Поли да се върне. Не разбирам защо всички се плашат от Мария? Та тя е спечелила няколко имунитета част, от които са бъркане на белтъци и ходене като мишка в лабиринт??? Смятам, че Мария лесно ще си рухва на арената и нищо няма да прави. Само дет се пери с агресия и арогантност.

# 1 293
Явно близостта с Дая е била само в главата на Поли.

# 1 294
Всички ще кажат, че няма насилие то е ясно. Сега им е паднало да си го върнат на Поли.Ауу Ваня бърза да защити Пешо който мълча като.....

# 1 295
  • София
Поли, ми какво дириш в България? Ходи си в твойта Англия и си ги съди на воля. Дръж им сметка, че един ден са на твоя страна, а след това - на другата. Пиши им черни точки, пиши бележки.

# 1 296
  • Другата България
Надка не видяла по-достоен човек от Мария във фермата? От жените?
Офталмолог? Психолог?

# 1 297
Еееее,Милена като каква се изживява?Ако го прави от загриженост за Поли-окей,но съвсем не е така.

# 1 298
Е, Пешко как ще се намеси, Поли му е първа врагиня, както и на Ваня. Mr. Green

Не е заплаха с нож, та, но можеше Мара да се извини. Ама няма желание.

# 1 299
  • София
Милена ме кефи, играе си играта и хич не ѝ пука къде какво "чупи".

# 1 300
Петичка за Стояяяяяян Grinning Най-накрая!

# 1 301
  • Другата България
Някой чу ли позицията на Боби и на Кустев относно казуса Мара - Поли?
Или както всеки път, така и този път Боби остана непричом, без позиция - явна?
Защото тя е ясна предвид одата на любовта, написана за Мара?

# 1 302
  • София
А, той щото Боби избира какво да излъчат. Как сме сигурни, че не е казал нищо? Просто питам как да ги познавам нещата.

# 1 303
  • Варна/Амстердам
Боби и Кустев винаги са пас. Вторият е силен на думи, само когато говори с камерата. 😂

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 22:16 от voxxymoxxy

# 1 304
Оо, поемата на Бобсъна беше униАкслна.
Гребен за Бобчо, ох, умирам.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт