Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 294
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 305
За втори път ми прави впечатление че Мария реве, защото хората щели да я помислят за лоша, а тя не била такава. Не е лоша, нали, ма скандали нарочно прави.

# 1 306
оф па тая Мария ...мъжът и казва,че е ....и пак се разревала....а това,че масата във фермата защитиха агресията то нямам думи....горда съм,че съм на 1000 километра от България и децата ми израснаха в една среда приказка....синът ми е студент има българчета студенти м/у тях,но той понеже разбира езика,но не го говори ми е споделял,че по време на лекции българите псували и обиждали състудентките си на български...език който другите не разбират....направил им забележка културно и те започнали да го заплашват...е не им се получи на пешлиметата бяха наказани,но ако бяха в бегето щяха да им се кефят,абе много мога да пиша за агресията,но кой ли ще те разбере,щом е всенародно прието за нещо нормално ми ДЪНО...

# 1 307
  • На морето!
Пратете ми спойлер с финалистите, моля!

За играта с признанията- не разбирам как може да споделят толкова лични неща, аз щях да реагирам като Петър и Милена и да изпляскам някакви глупости, но никога не бих допуснала телевизионно шоу в най-съкровените кътчета и тежки преживявания на мен и близките ми.

Иначе все повече харесвам Кустев и Дая. Тя е единственият играч "с то*ки", той през ирония и самоирония ме спечели.
Стоян сигурно ще занесе бутилката като подарък на тъщата, за спомен от лагера на който го е пуснала.

# 1 308
  • София
Някой чу ли позицията на Боби и на Кустев относно казуса Мара - Поли?
Или както всеки път, така и този път Боби остана непричом, без позиция - явна?

Да, питаш дали и този път Боби е останал без позиция - т.е. не си е изразил мнението. А аз питам как сме сигурни, че не го е изразил?

Ако не си питала това, извинявай, аз така го разбрах.

# 1 309
Леле, Марето отива да говори с Поли, кЪ ще издържа рекламите, не знам. Trollface

# 1 310
  • Велико Търново
простите застанаха зад старата мома ,която никога не е била довършвана.....да ви имам разбиранията .....всички сте за Сливи за Смет...
И кому са необходими подобни квалификации?
Защото го приемам, че всички, застанали на страната на Ваня, са прости. А аз лично, колкото и да звучи нескромно, никак не се имам за проста.

Поли е една себична жена. Унизително е да държи сметка на хората, които не я подкрепят. Как така не разбра, че светът не се върти около нея? Помните ли седмицата, в която бе ратай с Асен и той беше номиниран за дуелист? Цяла седмица се оплакваше на втория, че са отхвърлени от групата и накрая застана на страната на Петър с глупава реч, в която обвиняваше, че Асен не може да играе хоро и т.н. Абсурдна жена, плачеща за внимание и подкрепа от "готините". Точно тя никога не би застанала зад по-слабия. Мисля, че съм за Шкафчето, макар никак да не харесвам и нея.
Айдееее и ти минаваш в графа́та
Нищо че предпочитанията не са заради Ваня, а за да не са ЗА Полина.

# 1 311
Дано да има развитие в отношенията на Мария и Поли, т.е. втората да остане.... Все по-интересна ми става за разлика от Психо Ванче...

# 1 312
ДамаПика, и аз, и аз! Trollface

# 1 313
  • Другата България
Да, питаш дали и този път Боби е останал без позиция - т.е. не си е изразил мнението. А аз питам как сме сигурни, че не го е изразил?

Ако не си питала това, извинявай, аз така го разбрах.
Да, попитах дали понеже досега Боби не е изразил позиция за нищо, което е факт,
И този път е станало същото, както и с Кустев, защото аз не чух нищо от тях двамата, а съм в движение напред-назад, може да съм пропуснала. Което не значи, че се е случило, може АЗ да не съм чула.
Продължавам да нямам отговор на твоя въпрос - как сме /предполагамм пишещите/ сигурни, че не го е изразил. Аз мога да коментирам само видяно и излъчено, това, което НЕ СЪМ видяла как да коментирам?

# 1 314
Боби никога няма позиция, не изказва никога мнение.Толкова е безхарактерен и хлъзгав. Как няма да стигне до финал? Дали заслужава е друг въпрос!
Изумих се от позицията на Надя и Дая.
Хайде, при Надя всичко е стратегия, но такива разсъждения не очаквах от ''интелигентната'' - Дая.

# 1 315
  • Велико Търново
Ензимче, тъкмо се зачудих коя пък е Смиляна Joy
Ама... тъй... краставите магарета се надушвали, казват Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 1 316
  • Другата България
простите застанаха зад старата мома ,която никога не е била довършвана.....да ви имам разбиранията .....всички сте за Сливи за Смет...
Защото го приемам, че всички, застанали на страната на Ваня, са прости. А аз лично, колкото и да звучи нескромно, никак не се имам за проста.

Поли е една себична жена. Унизително е да държи сметка на хората, които не я подкрепят. Как така не разбра, че светът не се върти около нея? Помните ли седмицата, в която бе ратай с Асен и той беше номиниран за дуелист? Цяла седмица се оплакваше на втория, че са отхвърлени от групата и накрая застана на страната на Петър с глупава реч, в която обвиняваше, че Асен не може да играе хоро и т.н. Абсурдна жена, плачеща за внимание и подкрепа от "готините". Точно тя никога не би застанала зад по-слабия. Мисля, че съм за Шкафчето, макар никак да не харесвам и нея.
Според мен потребителката визираше тези във фермата, не в темата.

# 1 317
  • София
Ми, предполагам, че не съм единствената, която мисли, че доста от коментарите на участниците не се излъчват. И аз питам как може да си сигурна кои участници кога изразяват мнение, ако не излъчват всичко станало?

Как аз да съм сигурна? Айде, щом толкова държиш на числото.

# 1 318
  • Велико Търново
Според мен потребителката визираше тези във фермата, не в темата.
Така написано, въобще не се разбира, че има някаква диференциация. А и аз не виждам да има значение кого точно визира. Подобни квалификации са обидни, откъдето и да бъдат погледнати.

# 1 319

DamaPika -цитирам участниците във Фермата,а не във Форума.....правиш разлика нали...и без това аз нямам фаворит и ми е баш...кой ще пробутат на финал....всички вътре са ми много елементарно §...само Митко ми е готин и гледам заради него....казах преди,че той е един уникален човек с много плюсове....

Общи условия

Активация на акаунт