Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 305
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
И мен ме впечатли корицата й, но по-впечатлена щях да съм, ако беше тя това, така не е толкова интересно. Grinning

# 1 456
Рекламира стоката, бе, нищо че не е нейната, показва какво предлага.

# 1 457
  • София
Like_Smoke,
Не я викат Даяна, защото няма грам талант. Аз и в темата за ''Скъпи наследници'' много пъти съм споделял, че не става за нищо и героинята и е жив зян. Болшинството мислеха по същия начин.
И тук във Фермата се вижда колко и е беден речника. И когато трябва да изрази нещо в някакъв по-напечен момент и знае, че има камери и се снима и нищо, ама буквално нищо. Ангел например е роден за актьор, никога не го е учил, не се е снимал, но ме е кеф да го гледам и слушам, докато тази ще ме умори от скука и тъпота за 5 мин. екранно време.

# 1 458
Цитат
"За нещастие тя е толкова умна, колкото и красива!"
И очилата на Хепи Ванче да сложа, пак не мога  да те видя, в такваз светлина! Нищо лично, Тони!

# 1 459
  • Sunshine state
Даяна няма живец, няма нищо интересно. Точно скучна и сива ми е. Опитах се са я харесам, но не мога. Освен това се закопа с тая драма с Данчо. Викам скоро да излиза, че файда от нея няма.

# 1 460
  • SF
Аз не харесвам момичета с такива кръгли като месечини лица, каквито имат Антония и другата с кравешкия поглед - Жанета ОСИПОВА!
Закачени коси, които си личат от километър, непасващи на естествения кат коса, подути устни, наклепани татуси по цялото  тяло - тук птичка, там подписче, после нещо на китайски, после на иврит, розичка, детелинка, нотички... Въобще не ми харесва такова нещо.
А и двете идват твърде ниски и незабележими, за да са отявлени хубавици.
Даяна е красива, нежна, дългокарака, дългоръка, дългокоса... Има много красиви бадемови очи. Докато тези двете Косъма и Жанета са пълен кич откъм направа. И поведение.

# 1 461
На Даяна добре, че Господ й е дал хубост, че наистина е жив зян, и чеп за зеле не става от нея. Така поне хваща окото. И да се съберат с Данчо, като види суровата реалност, Дая ще си бие веднага камшика.

# 1 462
Рязко изгубих желание да гледам Фермата. Събрани в кръг, по бански, с етикети. Като някоя секта. Мне, мерси. Може би след епизод-два.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 16:38 от cardu

# 1 463
  • SF
Е, не е само хубост... Може да си е объркала професията, но със сигурност си има други качества, освен едната хубост. Мила е, любезна е, възпитана е, малко наивни разсъждения... едни такива като за фейсбук статуси, но е приятна и спокойна.

# 1 464
Да, това имам предвид - приятна за компания и радост за окото, но не да разчиташ на нещо за нея.

# 1 465
Точно като вас смятам, страхотно сте я описали.

# 1 466
откакто започнаха драмите с Поли и Мария се чудя ако беше Тони на мястото на Поли какво ли щяха да мислят за агресията фермерите?

# 1 467
  • София
Веселка от Фермата на конкурса Мисис България: https://www.instagram.com/p/CHALZ0BlBf0/?igshid=1me3lpr1f8hg1

# 1 468
  • Варна/Амстердам
Моето лично виждане е, че Даяна би постигнала успех в много професии, които изискват добра артикулация, стройна фигурна и приятна външност, но актьорството не е за нея. Няма харизма и талант за актриса, макар че в днешно време това вече не е съвсем  определящо.
Както вече сте споменали тя вероятно живее още при родителите си и това може би им тежи. Вчера тя сама каза, че техните са я наричали "провал". Не е нормално млад и здрав човек да не работи и да няма постоянен доход. Възможно е обаче да е била прекалено разглезено дете, израснало с постоянни хвалебствия и поощрения. Може би затова има прекалено нереални очаквания за своята бъдеща половинка. Цитат от миналогодишно интервю:
"Имах един, не беше чак толкова тежък период... Малко се чудех накъде да поема, какво трябва да правя. Трябва ли сега да изчакам? Все пак съм била в главна роля в сериал. Те ли трябва да ме търсят или аз – тях”
Та тя все още разчита на това, че е била в главна женска роля в неособено хитов български сериал. Не виждам реален хъс и желание да постигне нещо. Като че ли е в очакване на Ст. Спилбърг, коленичещ пред нея с покана за роля в холивудски филм. Явно е свикнала да получава всичко наготово и няма реална преценка за себе си.
Задълбаването на "Дайчогейт" ме отблъсква и двамата не са ми симпатични вече. Хора без принципи, морал и разум.

# 1 469
  • София
Мария какво работи, как си изкарва хляба?
Иначе не видях да сте коментирали "извинението" ѝ към Поли, но за мен си беше чист театър. Някой върза ли ѝ се въобще, че е искрена? До предо това бълваше змии и гущери как нямало да ѝ се извини и ѝ било под досойнството ама нещо бързо обърна палачинката. А тази история с брат ѝ пък нямаше нищо общо, каква ѝ беше логиката?

За Даяна съм съгласна, че е бездарна актриса. Красива е наистина и добродушна, но с право казвате, че е с беден речник. Интересна може да ми стане само ако бие шута на Данчето.

Общи условия

Активация на акаунт