Фермата сезон 6 Тема 8 /26.10-01.11/

• 64 257
  • 1 826
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Варна/Амстердам
Шкафчето не спира да псува.
Полинажа се изложи на алманаха като кифладжийка, а уж е посланик на българщината, да бе! Също така на историческата викторина никога не е била победител, а въпросите са елементарни.

Иначе аз смятам, че Надежда беше виновника за грозната сцена между нея и Милена. Първата е най-големият критик във фермата и никога не е пропускала момент да изкритикува другите фермери на седмицата. В този случай тя си изми ръцете като нарочно попита останалите участници какво мислят, знаейки предварително отговора. Не виждам да поема никаква отговорност като чорбаджийка, а напротив-бяга, за да не си навлече гнева на другите. След като Милена е гледала кученцата цял ден, бе логично да изпрати себе си или някой от шкафовата агитка. Търси умишлена конфронтация с Милена и това е.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 22:16 от voxxymoxxy

# 1 546
Не ми се вярваше, но Надка наистина е зла.

И винаги е била, просто повечето не го забелязаха в началото. Чудно ми е как още има хора, които я харесват и я оправдават...

# 1 547
Пилотчето си харесва Даяна, но...тя го отблъсна, като се гушна с Дан!

# 1 548
  • Велико Търново
Дааа... отива към 3:3 и няма да има четвърта битка. А толкова надежди таях, че ще ги гледаме и петте... Всъщност, те не са умрели окончателно, де. Знам, че четвъртата е нова . "Буре и трион" (или нещо такова), но някой спомня ли си от малкото кадри, които дадоха, дали се играе едновременно от двете? Защото и от това зависи екранното време, все пак. Въпреки че подозирам победа на Полина в третата.
Тез реклами много дълги, бе! Imp

Bluemoon999, добре дошла в темата и от мен!
Радвам се, че като човек, който е бил вътре, не си субективна.

# 1 549
  • София
Хейтърите на Надя само чакат и най-смешния повод да я плюят, ама нали знаете, рано или късно ще има Арена и Надя ще бие шута на адвокатката. Grinning

# 1 550
  • Другата България
Хейтърите на Надя само чакат и най-смешния повод да я плюят, ама нали знаете, рано или късно ще има Арена и Надя ще бие шута на адвокатката. Grinning
Какво стана?
Разкажи накратко.

# 1 551
Шкафчето не спира да псува.
Полинажа се изложи на алманаха като кифладжийка, а уж е посланик на българщината, да бе! Също така на историческата викторина никога не е била победител, а въпросите са елементарни.

Иначе аз смятам, че Надежда беше виновника за грозната сцена между нея и Милена. Първата е най-големият критик във фермата и никога не е пропускала момент да изкритикува другите фермери на седмицата. В този случай тя си изми ръцете като нарочно попита останалите участници какво мислят, знаейки предварително отговора. Не виждам да поема никаква отговорност каро чорбаджийка, а напротив-бяга, за са нв си навлече гнева на другите. След като Милена е гледала кученцата цял ден, бе логично да изпрати себе си или някой от шкафовата агитка. Търси умишлена конфронтация с Милена и това е.
Да, аз също смятам така.
Очаквах да започне действия към Боби и Кустев аз лично, но тя умишлено предизвиква реакция от Милена и отделно насъска леко групата към Милена. Доста подмолно изпълнение.

Аз не съм хейтър на Надя. Напротив - харесвам хора,влезли да играят играта с идея.
Не харесвам нито една от жените за победител този сезон.
Ще бъде на финал за мен Надя,но няма шанс за победа, ако не опита по някакъв начин да дискредитира основно Боби. Колкото по-бързо се махне Милена,толкова по-интересна ще ми е на мен лично Надя за гледане.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 21:15 от Bengun

# 1 552
  • Варна/Амстердам
Не всичко е арена. Чисто човешки Надя е разочароваща понякога и си противоречи. Неведнъж съм изказвала мнение, че има много качества, но прекаленото й вглъбяване в тази победа, е вече досадно. Мария била единствената жена, която можела да я победи. В тази игра никога не се знае. Прекалената самоувереност може да й изиграе лоша шега.
В конкретния спор между Надя и Милена, първата е безспорния виновник. Гледам обективно на нещата. Нямам пристрастия към никой от играчите. 😁

# 1 553
Само не ми казвайте, че Нада печели 100 000!
Няма да го преживея, честно!

# 1 554
  • София
Какво стана?
Разкажи накратко.

Като се върнаха във фермата след втората битка, Милена се оказа, че не е била на арената сред агитката на Поли, тъй като е била дежурна при кучетата и поиска Ангел да отиде. Той почна да увърта, както винаги, Милена настоя, че иска да подкрепя Поли, Надя отиде при агитката на Ваня и каза какво иска Милена, Дая се обади плахо, че ще отиде, ама Ваня каза, че настоява Дая да я подкрепя, както и Мария, т.е. не иска никой от нейната агитка. Надя предложи да се гласува, естествено всички гласуваха Милена да остане... Та така... Милена бе твърда, че няма да се върне при кучетата, защото е била там до сега и е редно друг да отиде.

# 1 555
Какво стана?
Разкажи накратко.
Милена каза, че цял ден е била при кучетата, сега ше гледа дуела, защото подръжниците на Поли са малко, Надя отиде и и нареди да отива при кучетата,но Милена не ѝ се подчини. Отивайки д гледа кучката Надя я пустосваше, но не мога да го възпроизведа. Не слушах внимателно.

# 1 556
Само не ми казвайте, че Нада печели 100 000!
Няма да го преживея, честно!
Спокп. Ще го преживее. Щом повечето тук преживях ме победата на Веселка и тази година пак сме тук и ти ще го преживееш

# 1 557
  • Велико Търново
Merri_An, в крайна сметка след минискандала Надежда отиде в обора.
Сега, по времето на играта на Поли в третата битка, там пък е Даяна.

Ех... сега вече е сигурно, че няма да има четвърта битка. Не е възможно Полина да не е победител.

Добре, де, Поли какво се прави, че не знае колко време Ваня е била на арената. То е ясно, че престоят ѝ е бил много по-дълъг.

# 1 558
  • София
Юхууу Grinning
Това е стрелба, не като Хепито, жив зян.
Браво на Поли
3-3! Директно 5-та игра :о

# 1 559
Браво на Поли, Ванчето отново се представя посредствено.

Общи условия

Активация на акаунт